Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jeff (Seann William Scott) je velmi svérázný mladík. Je mu skoro 30 a je finančně závislý na své rodině. Snaží se vymlouvat na nejrůznější postižení – poruchu soustředění, Tourettův syndrom, problémy s rovnováhou. Dnes má Jeff smolný den. Zpacká pracovní pohovor, málem ho přejede auto a potopí jachtu svého nevlastního otce. Ale také potká Lynn, tu nejkrásnější dívku, jakou kdy viděl. Jenže Lynn je už zadaná… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (61)

PanFilmov 

všechny recenze uživatele

No slabota čo sa týka komédie ani raz som sa poriadne nezasmial zopár scén tam bolo vtipných ale nič extra, tomuto hercovi viac pristane úloha Stifflera v prcičkách to treba uznať, ale čo sa drámy týka tak to už je na inej úrovni, pekný a hlavne zaujímavý skutočný životný príbeh mladíka- úspešného abstinenta, ktorému sťažuje jeho mierna retardácia predieranie sa životom, zažíva kopu nepríjemností ale nakoniec sa to celkom dobre skončí, až na tú lásku:((Takéto príbehy s POLOhappy endom mám rád. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Sean William Scott je znám asi nejvíce ze své účasti v Prci, prci, prcičky, ale vytrvale zkouší svůj pravděpodobně komediální talent v dalších a dalších filmech.   Tentokrát ve snímku, v němž má takový strach postavit se na vlastní nohy, že si raději vymýšlí jedno postižení za druhým - chodí na léčení anonymních alkoholiků, tvrdí, že má poruchu soustředění atd. Když už konečně jde na pracovní pohovor, zvrtá jej tak, že je okamžitě vyhozen. Černá série pokračuje, znepřátelí si svého otce, a nakonec se dokonce zamiluje. Jenže celé je to kdovíproč natočeno zbytečně roztřesenou kamerou, snad kvůli zdání autenticity?, čímž odpadá jakákoliv filmovost a možnost dostat se filmu pod kůži a hlavní postavě fandit. Série skečů, kde hlavní postava má v něčem smůlu, už je sama o sobě časem nudná, není zde žádný vývoj postavy, a celé je to nakonec tak nějak o ničem. Na úvod DVD si můžeme vybrat české, nebo maďarské menu, pak se spustí protipirát a trailery na filmy Hustý myšlenky, Prodám šéfa, zn. spěchá, Sexy párty 2, a jako bonus se zde nachází trailer a fotogalerie. ()

Reklama

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

6.2.2010 ~ Čas od času dám na něčí radu a zkouknu nějaký ten jeho/její oblíbený film. Ten musím vidět, ten stojí za to. Za co stálo tohle, netuším. ~ Když na něco dostanete tip, máte od toho nějaká očekávání. Já měl asi příliš velká, protože tohle mě neoslovilo absolutně nijak. ~ Příběh je o tom, jak bezdůvodně opěvovaný budižkničemu k relativnímu štěstí třídiče odpadu a občasného one-man-showmana přišel. Jestli tam bylo nějaké skryté poselství, minulo mě. Jestli tam žádné nebylo, pak nechápu, proč bylo tohle vůbec natočeno. A ještě "na základě skutečných událostí". Jediné, co tu stojí za řeč, je Scottův herecký výkon. ~ Dneska se už může točit film fakt úplně o h*vně. Další *facepalm*, nemám slov. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

V poslední době mam kliku na takový sračky, že jsem byl fakt rád i za tuhle podivnou komedii. Hlavní postava je takovej lůzr a vypráví různý historky o svym životě. Je to strašně rozkouskovaný, pořád se přeskakuje v ději sem a tam, chvílema se ve filmu neodehrává vůbec nic, chvílema jsem se něčemu zasmál. Bohužel je tam prostě moc kecání a nějakýho hraní si na uměleckej film a málo humoru. I když teda nutno dodat, že ty šílenosti, který tam občas S.W. Scott provádí, jsou fakt hodně ujetý a originální. ()

MencaCZ 

všechny recenze uživatele

Pro mě výborný snímek ( William Scott zde potvrzuje, že je skutečně dobrý herec). Jedná se o depresivní komedii života (ano depresivní komedii) zkrátka to, co si na některé z nás život přichystal a s čím se musíme vyrovnávat, protože zdaleka ne všichni jsou dokonalí. Já si tenhle film zkrátka zamiloval ! ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama