Reklama

Reklama

VOD (1)

Všechno to začalo, když Charliemu Loganovi bylo deset let. Odmítl tehdy políbit jednu dívku a ona na něj seslala kletbu. Nyní, o pětadvacet let později, je z Charlieho (Dane Cook) úspěšný dentista... a prokletí stále trvá. Zatímco jeho nejlepší přítel, plastický chirurg Stu (Dan Fogler), zvládá tolik pacientek, kolik je jen možné, Charlie stále nemůže najít tu pravou. A co je ještě horší, na svatbě jedné své bývalé přítelkyně zjišťuje, že každá žena, s níž se vyspal, našla skutečnou lásku – s mužem, kterého vzápětí potkala. Jeho život naplněný jen sexem bez citů je stále osamělejší – dokud nepotká Cam (Jessica Alba). Obavy z toho, co by mohlo následovat po společně prožité noci s dívkou svých snů, však Charlieho přimějí k rozhodnému činu. Kletbu z dětství je třeba zlomit! (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (302)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Nejvíce mě bavila nemotorná Jessica Alba, které se na každém kroku přihodí nějaká katastrofa. A vlastně mě bavila hodně. Samozřejmě že tento film hraničí opět s mraky podobných filmů a scénář je mírně předvidatelný, ale originalita mu rozhodně nechybí. Jinak Dane Cook je povedený herec, který člověka baví. Jessica Alba je krásná dívka, jejiž grimasy jsou velice zábavné. Dohromady jim to seklo po všech stránkách. A k tomu ti tučňáci..není co řešit. 5 hvězd. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Charlie je normální chlápek, který se stane jakýmsi symbolem štěstí pro své bývalé partnerky, jelikož hned po rozchodu s ním si tyto nacházejí dokonalé protějšky pro život. Bohužel to v tom jeho neznamená jen výhody v podobě nezávazného sexu, ale i problémy najít si svou vlastní lásku. Komedie, která balancuje na hraně mezi středně erotickým béčkem, za což si jistě vyslouží nejednu hvězdičku navíc od uhrovitých paniců, a kanálově humornou cypinou pro pubertální opožděnce, kteří jsou celí rozjívení z každého trapného vtípku o prdeli. Dívat se na to samozřejmě dá. I díky již zmíněným erotickým scénám a zatraceně sexy Jessice Albě, na kterou se kouká úplně nejlíp z celého filmu. Už díky ní nemohu dát méně než tři hvězdy, ale procentuálně by to vyšlo na slabší známku. Průměrná záležitost. 50% ()

Reklama

Gereth 

všechny recenze uživatele

Výborná komedie ve svém rozjezdu, Cook s Albou tvoří skvělý pár. Celou dobu jsem se pousmíval nad nešikovností a zároveň roztomilostí Cam, nad milým konverzačním humorem a vedlejší postavy rozhodně také nic nepokazily. Když ale došlo na osudový sex a Charlie se začal chovat jako psychopat, všechno šlo do háje. Od té doby až po neuvěřitelně slabý konec jsem jen zklamaně kroutil hlavou. 50% ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Tenhle film byl pro mě chvílemi neuvěřitelné utrpení. Dane Cook byl chvílemi totálně marný, za což sice on nemohl, ale já jsem ho v některých scénách nemohl vystát. Samotná "super myšlenka" filmu není nikterak zajímavá, spíše naopak, je to dost tragický. "Ta s kterou se vyspí se šťastně vdá s dalším přítelem". No, prostě dost ulítlá záležitost. Ale to by snad ani tak nevadilo. Co mi teda dost vadilo bylo totální ubohost některých scén. Vyskytovaly se v nich především Cook a pak taky ten tragéd Fogler. Jessica Alba sice není žádná herecká hvězda, ale aspoň ona byla tím lepším v tomto paskvilu. Začátek je poměrně v pohodě, několik vtipných situací, ale pak už je to jen jízda do pekel. Jen chvílemi náznak toho lepšího, ale jinak jen romantický trapas s divnými herci v trapných scénách. 35% ()

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 5.6/10] | me: Koniec je známy od samého začiatku,... Dej predpovedateľný. On ju chce, ona nie, ale zrazu ona chce on nemôže, a ideme ďalej : on chce a ona už nie ... typické. Kómedie tohto typu musia mať niečo čím sa odlíšia od radovo rovnakých stoviek ... V tomto prípade rozveseluje miestami vyhúlený brat, ... dobre sa pozerá na Jessicu a Dane Cook ma tiež svoje zábavné pasáže. Avšak príbeh zaostáva,... celé je to naštastie popretkávané miestami kedy som sa pár krát dobre zasmial a tak ta hodinka a pol zbehne ako voda. Film neublíži, ani nenadchne,... je márne sa zamýšľať nad situáciami,... stači pozrieť a povzniesť sa. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (8)

  • Scény s tučňáky se natáčely ve Vancouver Aquarium Marine Science Centre. (Zdroj: Wikipedia.cz)
  • Rola Cam Wrexlerovej bola ponúknutá Jennifer Love Hewitt. Tá ju ale pre pracovné povinnosti odmietla a rolu tak dostala Jessica Alba. (ladko)
  • Auto Cam Wrexlerovej je Toyota Prius II a na nárazníku má nálepku "I LOVE PENGUINS", čo v preklade znamená "Milujem tučniakov". (ladko)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno