Reklama

Reklama

VOD (1)

Všechno to začalo, když Charliemu Loganovi bylo deset let. Odmítl tehdy políbit jednu dívku a ona na něj seslala kletbu. Nyní, o pětadvacet let později, je z Charlieho (Dane Cook) úspěšný dentista... a prokletí stále trvá. Zatímco jeho nejlepší přítel, plastický chirurg Stu (Dan Fogler), zvládá tolik pacientek, kolik je jen možné, Charlie stále nemůže najít tu pravou. A co je ještě horší, na svatbě jedné své bývalé přítelkyně zjišťuje, že každá žena, s níž se vyspal, našla skutečnou lásku – s mužem, kterého vzápětí potkala. Jeho život naplněný jen sexem bez citů je stále osamělejší – dokud nepotká Cam (Jessica Alba). Obavy z toho, co by mohlo následovat po společně prožité noci s dívkou svých snů, však Charlieho přimějí k rozhodnému činu. Kletbu z dětství je třeba zlomit! (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (302)

shyster 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie, na kterou si za pár dní již nevzpomenete, ale v daný chvíle splní svůj účel, tj.pobaví. Jessica je krasavice a jako herečka mi tady až tak nevadila. Dane Cook je neokoukaný komik, který nejspíš kvalit konkurence nedosáhne. I tak bylo ta hodina a půl nepromarněná a sympatičtí hrdinové vám vynahradili ty tradiční hollywoodské klišé. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Ano hned beru tvůj údajný dar, hned nastavím taxu a můžeme se bavit, no ale teď vážně je to super ale pak vidíte jak je to jen z jednoho důvodu a tak musí přijít na scénu krásna Jessica a vy se musíte poprat se svojím novým já, a jediný kdo vám pomůže k lásce a že to není dar je nej posedly plastický kámoš a obři sexi vorvanice protože ona je ta pravá poser mě. ()

Reklama

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Je veľmi sympatické, že do áčkového hollywoodskeho filmu sa po rokoch opäť dostávajú ženské vnady, no ani tie (a je ich požehnane) nedokážu zakryť scenáristickú neschopnosť. Vnútorná logika filmu nefunguje, mnohé scény i celé pasáže na seba nenadväzujú, viaceré motívy sú nedovysvetlené alebo odbité jednou vetou. Good Luck Chuck je hlúpy a trápne nevtipný film, ktorý dal ľudstvu ďalší argument toho, že Jessica Alba je analfabet a nevie čítať. ()

lola3121 

všechny recenze uživatele

Nenáročná komedie plná (polo)nahých ženštin, toužících dostat se do postele s poměrně nevzhledným hlavním hrdinou. Ovšem účel světí prostředky, takže většinou pod vidinou úžasného manžela, který přijde POTOM, tento akt rády podstupují. Pak jsou tam ještě tučňáci, hrdinův přítel prznící grapefruity, a trochu přičmoudlá Jessica Alba, do níž se hlavní hrdina zamiluje, zatímco ona o něj nemá zájem. A zkuste hádat, jak to dopadne. ()

maverick10 

všechny recenze uživatele

Klasickej scenar: sympatak hlavni hrdina, trochu smolar a i klikar bojuje o srdce prekrasne divky (v tomhle pripade very very krasne divce, Jessica je proste k zulibani). Hlavni hrdina ma kamarada, ktery ve filmu je ten humornej clanek a snazi se svymi radoby dobrymi radami stale svadet ke spatnostem, aby nakonec filmu dal tu nejmoudrejsi radu!!!!!!!! UF!!!!! Je to prumer a uz je to docela nuda!!! ()

Galerie (36)

Zajímavosti (8)

  • Ve scéně, kdy Dane Cook (Charlie) hraje v parku frisbee, má na hlavě kšiltovku s logem „Super club“. Stejný název nesl smyšlený velkoobchod, ve kterém Dane pracoval v komedii Rande měsíce (2006). (Pethushka)
  • Budova, v ktorej vo filme pracujú Chuck a Stu sa volá Seltaeb. Seltaeb odzadu je Beatles. (ladko)
  • Auto Cam Wrexlerovej je Toyota Prius II a na nárazníku má nálepku "I LOVE PENGUINS", čo v preklade znamená "Milujem tučniakov". (ladko)

Reklama

Reklama