Reklama

Reklama

VOD (1)

Všechno to začalo, když Charliemu Loganovi bylo deset let. Odmítl tehdy políbit jednu dívku a ona na něj seslala kletbu. Nyní, o pětadvacet let později, je z Charlieho (Dane Cook) úspěšný dentista... a prokletí stále trvá. Zatímco jeho nejlepší přítel, plastický chirurg Stu (Dan Fogler), zvládá tolik pacientek, kolik je jen možné, Charlie stále nemůže najít tu pravou. A co je ještě horší, na svatbě jedné své bývalé přítelkyně zjišťuje, že každá žena, s níž se vyspal, našla skutečnou lásku – s mužem, kterého vzápětí potkala. Jeho život naplněný jen sexem bez citů je stále osamělejší – dokud nepotká Cam (Jessica Alba). Obavy z toho, co by mohlo následovat po společně prožité noci s dívkou svých snů, však Charlieho přimějí k rozhodnému činu. Kletbu z dětství je třeba zlomit! (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (302)

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Charlie je normální chlápek, který se stane jakýmsi symbolem štěstí pro své bývalé partnerky, jelikož hned po rozchodu s ním si tyto nacházejí dokonalé protějšky pro život. Bohužel to v tom jeho neznamená jen výhody v podobě nezávazného sexu, ale i problémy najít si svou vlastní lásku. Komedie, která balancuje na hraně mezi středně erotickým béčkem, za což si jistě vyslouží nejednu hvězdičku navíc od uhrovitých paniců, a kanálově humornou cypinou pro pubertální opožděnce, kteří jsou celí rozjívení z každého trapného vtípku o prdeli. Dívat se na to samozřejmě dá. I díky již zmíněným erotickým scénám a zatraceně sexy Jessice Albě, na kterou se kouká úplně nejlíp z celého filmu. Už díky ní nemohu dát méně než tři hvězdy, ale procentuálně by to vyšlo na slabší známku. Průměrná záležitost. 50% ()

Hennes 

všechny recenze uživatele

Určitě jedna z těch lepších amerických komedií, kde mají vtipné hlášky a scénky přednost před sentimentální romantikou. Povedný snímek, dobře jsem se bavil, ale i několikrát trpěl s Charlim ( třeba když musel vytrpět ten třistakilový kolos s bědary ). Jako pohodová komedie na jedno zkouknutí ? Určitě. ()

Reklama

oje 

všechny recenze uživatele

Ať si cestou z pokoje ukopnu malíček o dveře, ale tohle je perfektní komedie s dobrým tempem, skvělými fóry a velmi dobře voleným obsazením. Všechny postavy odvádí dobrou práci, tvář tomu dává ale hlavně Cook, který dokáže rozesmát i jediným pohledem. Romantická línie je zastíněná humorem a je jen takovou nosnou linkou pro hromadu fórů. Ty mají říz, jsou často perverzní a drsný, nikdy ale samoúčelně trapný nebo jinak nepřirozený, takže jako komediální zážitek je tohle výborné. Alternativa: Best Friend's Girl. ()

petero 

všechny recenze uživatele

No na to že to je komédia a Jessica Alba sa tu strápňuje čo jej sily stačia, ja viem že plánovane, som sa teda nasmial minimálne, tzn. komediálny timing nového režiséra je naprd. Prišlo mi to dosť zvrhlé pretože šukacích scén a rôznych polôh i umelého poprsia si tu užijeme viac ako by bolo treba no vcelku to nebolo až také nezaujímavé ako to bolo nevtipné. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Dobrý nápad a celé to bylo dost zábavné (bezesporu zejména kvůli milé zmatkařce Jessice Albě), ale protože tam byli všichni ti tučňáci a já z toho ve výsledku měla pocit, že vykradli 50 krát a stále poprvé, musím filmu Good Luck Chuck jednu hvězdu ubrat. Protože na obnažený prsa (a že jich tu bylo) mě ve filmu neutáhnou. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (8)

  • Scény s tučňáky se natáčely ve Vancouver Aquarium Marine Science Centre. (Zdroj: Wikipedia.cz)
  • Ve scéně, kdy Dane Cook (Charlie) hraje v parku frisbee, má na hlavě kšiltovku s logem „Super club“. Stejný název nesl smyšlený velkoobchod, ve kterém Dane pracoval v komedii Rande měsíce (2006). (Pethushka)
  • Filmový plagát je odkaz na prednú stranu časopisu Rolling Stone, na ktorej boli Yoko Ono a John Lennon a John bol na nej kompletne nahý. (ladko)

Reklama

Reklama