Reklama

Reklama

Hugo z hor

(seriál)
  • Československo Sněžný muž Hugo
Animovaný / Rodinný
Československo, 1987, 57 min (Minutáž: 6–8 min)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Kreslený seriál vypráví o příhodách jednoho profesora a sněžného muže Huga, kterého si z výzkumné výpravy přiveze domů. Ten se mezi lidmi snaží pochytit jejich návyky a nejraději se kamarádí s dětmi. Setkání Huga s lidmi vyvolává mnoho veselých příhod a zápletek, přesto by se ale Hugo zase rád vrátil domů. Osmidílný veselý seriál Hugo z hor, jehož autorem je Rudolf Čechura, svým vyprávěním doprovází Petr Nárožný. (pfa)

(více)

Recenze (19)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

hu-hu-hu-Hu-go:-) Večerníčková legenda neprávem polozapomenutá kterou jsem neviděl řadu let, naposledy snad někdy v desíti...Co jsem zjistil tak naposledy ho ČT vysílala někdy v roce 2001. Takže už také docela pěkně dlouhá doba, vůbec bych se tedy nebránil repríse..Hugo by si ji určit zasloužil ale s ním i Prof. David nebo Doc. Goliáš členové vědecké expedice:-) Pěkná animace, zajimavé příběhy, standartně dobrý Petr Nárožný...Seriál bych zařadil svou tématikou a animací na stejnou kolej třeba vedle Človíčka nebo Pratondy tedy podobných exotů:-) ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Huga z hor si pamatuji jen matně jako seriál, který v mém dětství běžel součástí Večerníčku. Pravdou však zůstává, že z dnešního pohledu mě pohádka nikdy moc nebavila a ani jako dítě Hugo nepatřil k mým oblíbeným. Dnes už však dokážru vysvětlit proč. Hlavně jde o to, že kromě samotného Huga, jež je ovšem pochopitelně hlavní postavou, se v seriálu nenachází žádné další zajímavé nebo humorné postavy. Jednotlivé epizody také samy o sobě nejsou příliš zábavné a někdy dokonce nemají hlavu ani patu a konec. Je to hlavně patrné v epizodě Výlet. Petr Nárožný je ale jako obvykle opět výborný. Bohužel například u Macha a Šebestové dostal o dost víc prostoru. ()

Reklama

Zagros 

všechny recenze uživatele

Také Hugo z hor patřil k naší večerníčkové klasice, kterou jsem jako malý sledoval. V mládí mě to hodně bavilo. Dobrodružství sněžného muže v našich podmínkách byla zábavná a asi jako většina dětí jsem si představoval, jaké by to bylo mít jednoho doma. Hugo z hor je pro mě kandidátem na další setkání i s mými dětmi, lepší tři hvězdy. ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Je neskutečné, co všechno se dá na CSFD najít. Jen díky tomu, že jsem si v žebříčku dal vyhledat krátkometrážní seriály, tak jsem našel tento, mnou už téměř zapomenutý večerníček. Vím, že jsem ho sledoval, ale určitě jen jednou. Patří mězi nejzapomenutější. Myslím si, že řada z vás ho také viděla, ale už si nevzpomínáte. Určitě už se více než 10 let nevysílal. Tak bych prosil o napravení:-) ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Strašidelný seriál! Vážně, místo abych si tyto příběhy užíval, kvůli hlavnímu "hrdinovi" jsem kolikrát doslova trnul hrůzou... ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama