Vyšperkuj mi káru (TV pořad)

• CZ název

Pimp My Ride

Pimp My Ride

Reality-TV

USA, 2004, 30 min

Na seriálu mě vždy fascinovalo jen jedno - kolik techniky a vychytávek byly schopni do auta natřískat .. mnohdy to bylo až směšné.(28.5.2008)

West Coast YEAH. Natrieskať biliardový stôl do auta tak aby bol súmerný a natrieskať LCD telku aj do vašej priehradky s dokladmi dokážu týto chlapci ako nič. K tomu celkom zábavný Xzibit a jeho sofistikovaný humor a zábavné reakcie ľudí, ktorých auto je pimpnuté robia s tejto polo-reality show celkom pohodový zážitok.(30.10.2008)

Dobrý seriál, rychle utíká, Westcoast Custome dělá z těch vraků co najde Xzibit neuvěřitelné kousky, krásné kola, bohatá výbava. vždy s něčím originálním, nevím co tenhle typ seriálu více potřebuje...(21.6.2007)

Docelá povedená hovadina. Já myslím, že ty šroty s kterýma se tam lidi hlásili, museli tahat z vrakovišť, to jinak není možný, s čím lidi můžou jezdit:D(1.6.2011)

Geniální! Přesto jednu hvězdičku ubírám, protože nejsem na auta. Být kluk, na nic jiného se nedívám.(30.5.2011)

Vrak klepající na dveře kovošrotu Tlumačov upraví Xzibitův garážový gang k nepoznání. Co namontují příště? Kostelní varhany nebo obráběcí soustruh? Pořad poplatný divákům MTV..(8.1.2009)

Je z toho síce silne cítiť produkcia MTV, ale vždy žasnem, koľko techniky (ale aj biliardový stôl - to už bolo fakt moc) títo maníci dokážu natrepať do starých vrakov a pritom sa samozrejme tváriť sakra cool drsne. Ozach chlapci, mám doma na záhrade starú štyridsaťročnú Škodu MB 1000, čo takto sa mi na ňu mrknúť ;-)(7.5.2009)

Takovej seriálek přesně střiženej a točenej pro diváky MTV. Na několik dílů jsem koukal hodně rád, a tunning se jim povedl, . . . ale když vidíte po dvacátý jak v Americe mají všichni rozmlácený auta a pak vám zazvoní černoch u prahu baráku, odveze si vaši popelnici, celou ji rozebere, strčí do ní ten "Nejhustější motor" kterej má minimálně 2.5 obsah a narve do interiéru polovinu skladu z Alzy (obchod s výpočetní technikou) a ještě tam dá Aquárko nebo nafukovací hrad jednoho to omrzí. Trochu přehnané.(25.4.2010)

Parádní pořad MTV pro všechny fandy hodně nevšedního tuningu jakéhokoliv auta od rezavého brouka přes rozbité pick-upy a dodávky až po limuzínu. Mechanici od West Coastu jsou neskuteční týpci a Xzibit je navíc skvělej a vtipnej moderátor.(19.6.2007)

Poměrně zábavné ale moc tomu nevěřím. Prostě parta černochů si vyhlídne někoho, kdo má takřka nepojízdný šrot a udělá mu z toho takovou káru, že z toho nejeden padne na p*del.(19.7.2007)

XZIBIT rulez...ako aj táto showka, ktorá je skvelá, no proste typicky MTV-ovsky dobrá, a stále ju pozerávam...aj keď autá moc nemusím(13.7.2008)

No konečne to sem niekto pridal. :-) Asi najlepší program na MTV, kde Vám partička drsných tučných černochov na čele s XZIBITom "vytuní" káru tak, že z nej utečie aj domáci potkan skrývajúci sa v podvozku. :-) Škoda, že neoperujú aj v našom meste, moja stará zhrdzavená škodovka by možno skončila ako "BUCKov kundolap". :-)))) TECHNICKÁ POZNÁMKA: PARAMOUNT to aj s kompletnou českou podporou vydal na DVD. Ale v našich končinách na jeho získanie zabudnite. (20.7.2007)(20.7.2007)

Mr. X to the Z, Xzibit! S Lil' Jonem už to nebylo ono. Taky byla škoda, že málokdy šáhli na motor. Jinak většinou superšílené vychytávky, hračičky. „Thanks MTV for pimping my ride!"(2.3.2012)

• Fabrinka

Pár rokov dozadu som to zvykla sledovať s kamoškou na MTV len kvôli tomu,že ma fascinovalo pozerať akú modernú techniku dokážu do áut namontovať. Inak je to strašne nudné, dookola to isté, a po 4-5tich dieloch mi to liezlo na nervy.Pre Američanov ideál..(11.3.2010)

Viděl jsem řadu lidí, kteří show podobné této uváděli. A NIKDO nedokázal být tak vtipný a pohotový jako Xzibit (jako největší tragéd mne napadá další rapper Fat Joe). Jeden z mých nejoblíbenějších seriálů, který vysílá MTV.(8.6.2009)

• poz3n

Až na pár záběrů na kýčovitě zdokonalenýho bouráka mi to nebere...nepotřebuju se koukat na to jak jeden týpek přes druhýho pohazuje hustě rukama a dělaj machry(7.2.2009)

Jednou se tam asi také přihlásim. X-ZIBIT dělá s autami kouzla.(2.9.2010)

Pro Radise jeto Reality snů.(24.8.2010)

Líbí se mi ten nápad. Toď vše.(17.8.2007)

Vyšperkuj mi káru : Pořad hlavně pro příznivce tuningu,kde udělají pro štastného diváka nemožné...Líbí se mi fantazie tunerů,kam je možno ještě zajít...(15.7.2011)

<< předchozí 1 2 3 4 5