Reklama

Reklama

Vyšperkuj mi káru

(pořad)
  • Česko Pimp My Ride (více)
Reality-TV
USA, 2004, 73x30 min

Pimp mastři předvádějí, jak se dají ze starých aut udělat vysoce kvalitní pimpmobily. Hiphopová superhvězda Xzibit a nejproslulejší američtí tuneři se spojí, aby vybraným šťastným divákům „vytunili káru“. Je jedno, jakým křápem přijedou, tito machři jim upraví všechno od barvy a nárazníků, přes plyšové potahy a barvy až po instalaci posledních výstřelků z audio a video světa. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (103)

foundation 

všechny recenze uživatele

Chvilu to bola sranda bohuzial Xzibitov ksicht a stale dookola tie iste veci zacnu po case skor nudit ako bavit. Niektore diely vyborne niektore velmi slabe. Ked nahodou nebolo co robit v poobednajsich hodinach a preklikal som sa az k MTV tak som si to pozrel ale o nejakom pravidelnom sledovani alebo vzruseni z toho serialu nemoze byt ani reci. ()

mai 

všechny recenze uživatele

Vesměs nějaký nevýrazný človíček vytáhne vrak auta z vrakoviště, nahází do něj ještě více bordelu a může zavolat Xzibita s jeho partou, aby stím něco udělali...Každopádně se mi pořad líbí, koukám na něj ráda, humor Xzibita je skvělý a je šílené, kolik vymakaných věciček dokážou narvat do obyčejného "auta". Ikdyž se občas divím, že se jim to nerozsype pod rukama, protože některé kousky jsou fakt "prvotřídní".(Někdy ovšem musí celé auto rozebrat...vlastně vymlátit...a zůstane jen podvozek a celá kostra a vše se dělá nově a o to myslím některým "zákazníkům" jde...). Ale to mi je jedno. Ať si to dělají jak chcou. Super nápad a ještě lepší provedení :) ()

Reklama

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Člověk by řekl, že z těch pekáčů, co jim tam lidi vozili, se fakt nedá udělat nic. Ale výsledky tuningu byly opravdu neskutečné. Jak moc je takové auto funkční vážně netuším, ale prostě je paráda na to koukat a o to jde. Na české silnice ale taková auta asi moc nejsou, protože by se pravděpodobně rozsypala po několika týdnech. 75% ()

boul 

všechny recenze uživatele

docela vpohodě seriál na podívání, u kerého dívák jen kroutí hlavou co se udělat z totálně hrozného vraku. X-zibit uváděním dodá taky nějakou tu hvězdu navíc, jen na mě konkrétně působí kolikrát k nasrání :) kolikrát už to je směšně přeplácané a to, že si nemůžu dovolit takový luxus, jen prostě američani ukazují že na to mají... ()

BuryGol 

všechny recenze uživatele

Tak tohle můžu vidět 100x a nikdy mě to neomrzí. Pimp My Ride, aneb česky "Vytuň mi mojí kraksnu". Tady mi ani nevadí HipHop a Xzibit. Právě on má ty nejdrsnější hlášky. Ani nechci vědět, kolik už ta auta dohromady stála, ale každej kousek je jedinečnej. Kéž by tak vzali mojí starou Toyotu. 5* si to podle mě zaslouží, jedna z nejlepších věcí, na co se dá na MTV koukat. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (16)

  • Niektorí ľudia svoje vytuningované auto vďaka jeho jedinečnosti predali za veľkú sumu. Príkladom je istý Jake a jeho Buick Century z roku 1986. Objavilo sa v 7. epizóde 4. série a bol do neho namontovaný necelých 160 kg vážiaci subwoofer. Jake ho kúpil za 500 amerických dolárov a predal za 18 tisíc spoločnosti MTX, ktorá sa zaoberá ozvučením do áut. (PATWIST)
  • Reklama na český vůz Škodu Yeti byla vytvořena v duchu tohoto pořadu. (Wade)
  • Ľudia, ktorých auto bolo tuningované, museli podpísať zmluvu, ktorá ho zakazovala dať na inzertný portál eBay. Tí, ktorí svoje auto predali mimo tohto serveru, zmluvu neporušili. (PATWIST)

Reklama

Reklama