Reklama

Reklama

Lovec pokladů Ben Finnegan touží najít poklad zvaný Královnino věno, který se potopil společně se španělskou lodí Aurelia. Zatím se však potýká s finanční tísní, která je stále horší. Dluží peníze gangsterovi přezdívanému Velký Králík. Navíc nestihne rozvodové stání a přijde nejen o manželku Tess, ale také o zbytek skromného majetku. Finn využije náhody, která mu do cesty přivedla milionáře Nigela Honeycutta, pro něhož pracuje Tess jako stevardka. Díky záchraně klobouku jeho dcery se dostane na jeho jachtu a milionáře natolik zaujme, že získá jeho pomoc při hledání pokladu. Ukáže se však, že není jediný, kdo po něm pátrá. Při honbě za pokladem jde o život a Finn se musí rozhodnout, jestli je pro něj přednější poklad, nebo Tess. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (283)

Blizzard 

všechny recenze uživatele

Podle traileru jsem čekal oddychovou zábavu a nakonec jsem dostal fádní dialogy, nudné scény a povětšinou hloupý a již okoukaný humor. Fool's Gold jako romantická komedie neuspěla a jako akční film už vůbec ne, to už Nick Slaughter ve svém TV seriálu "Tropical Heat" je na tom o něco lépe a ani pěkná scenérie a holky v bikinkách nezachrání především špatný scénář a režii, což jsou hlavní nedostatky tohoto filmu. (3/10) ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Přes azurovou hladinu Karibiku se občas na dně zaleskne mince humoru nízké hodnoty - dynamika, dobrodružný drive a košile Nicka Slaughtera však zcela chybí. Když už nic, mohl si alespoň McConaughey na Kate Hudson zasurfovat a opravdu tím mám na mysli ten vodní sport.. Shrnul bych to asi takhle - zatímco do bronzova opálené Matthewovo těéé-lo nikdy nevybledne, o vzpomínce na Fool´s Gold se to samé rozhodně říct nedá.. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Ne tak tohle vazne neni zadna seriozni honba za pokladem s uplatnovanim spickovejch znalosti a hledanim stop. Mnohem vic to pripomina takovy letni dobrodruzstvi, kde se parta lidi flaka na plazi a nahodou objevi poklad. Ono se ani neni moc co divit, zhruba tak pulka postav tady moc rozumu nepobrala a chovaj se jak retardi. Samozrejme v cele s McConaugheym. To je takovy opaleny vysvaleny hovado, ktery se neustale usmiva, nez mu neco dojde muze si clovek skocit na zachod a kazdou chvily ho nekdo sereze. Ale nastesti taky maximalni sympatak, kterymu musite fandit. Hudson je tradicne roztomila a ostatni sice tak extremne nevynikaj, ale jsou taky v pohode. Jelikoz jsem ale ani zadny hardcore hledani pokladu necekal a byl jsem pripravenej spis na romantickou dobrodruznou komedii, dostal jsem presne to, co jsem cekal, do toho sem tam nejakou uchazejici akci a prekvapive i nejakej ten cakanec krve, takze jsem spokojenej. ()

Beky 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná nuda v překrásném prostředí!! Normálně by se zdálo, že Andy Tennant je ten správný muž, který dokáže natočit slušnou romaticko-dobrodružnou komedii...ale pravda je bohužel úplně někde jinde, pravděpodobně na dně moře!! Občas se divim, co se dá všechno zkazit, exemplárním případem jsem většinou já:), ale momentální komentář je úplně o někom jiném, zase na druhou stranu všechno zlé je pro něco dobré a já tedy pevně doufám, že dvojici Kate Hudson, Matthew McConaughey minimálně dlouuuuho pospolu neuvidíme, všeho moc totiž škodí!! Ještě mě mrzí to, že si režisér jasně neujasnil (...to je dobrý:), co vlastně chce točit, protože ty drsné scény my přišly dost nesympatický v tomto druhu filmu, je to jako kdybych napsal z ničeho nic dvacet sprostých slov za sebou!!:( Jednou větou: Krásné moře, krásná pláž...kde se poklade schováváš?? ()

*Elfík* 

všechny recenze uživatele

Řeknu to jazykem blonďatých (obarvených) puberťaček: ,,Matthew je prostě úúplně boží, je upa upa moc mrtě sexýýýý, já ho lavuju!!''. Neboli Matthew vypadá stále dobře... Ale k filmu. Náměť je jednoduchý, stejně jako scénář, na který si ale nemůžu stěžovat. Výběr herců: hlavní by ještě celkem ušli a gangsteři jsou velmi ubozí a vůbec se jich nebojím. Což je asi špatně. Hudba: tam nějaká byla? Ale teď k celkovému dojmu. Mě se to velmi líbilo. Můžete o tom diskutovat, můžete se mnou vést spory a můžete se mnou nesouhlasit, ale to je asi tak všechno, co s tím můžete dělat....! ()

Galerie (25)

Zajímavosti (9)

  • Přestože film vydělal celosvětově slušnou sumu dolarů, do mnoha států se dostal bez kinodistribuce. (Rodriguez)
  • Scéna, kdy Tess udeří Bena po odchodu ze soudní budovy, byla natočena před Vice-Chancellor's Building na Queensland University of Technology. (Pethushka)

Reklama

Reklama