Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Obi-Wan a Anakin infiltrují fregatu hraběte Dooku ve snaze ho chytit, ale místo toho všichni tři nouzově přistanou na planetě Vanqor. Zatímco jsou Jediové zaneprázdněni bojem s Gundarki, Dooku padne do rukou pirátského gangu vedeného Hondo Ohnakou. Náčelník pirátů pak nabídne Republice výkupné za Dookua. (KGBelik)

Recenze (7)

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trošku slabšia epizóda, čakal som podľa názvu viac ale spokojný som a tá potvorka v jaskyni vyzerala dobre. Akurát v ´ďalšom dieli zrejme dostane priestor Jar-Jar tak som zvedavý koľko tam bude odpadov len zato. ()

Reklama

Illithune 

všechny recenze uživatele

Celkem povedená epizoda. Nicméně překvapila mě jedna věc. - SPOILER - Pokud si vzpomeneme na The Phantom Menace na scénu, kdy Qui-gon a Obi-wan vstupují do vody, používají "kapesní dýchací přístroje", které pravděpodobně použili i na začátku epizody při plynovém útoku. Proto asi patří ke standardnímu vybavení rytířů Jedi. Čekal jsem, že jej vytáhnou při úniku plynu v jeskyni, avšak nestalo se tak. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (9)

  • „Jedi fortune cookie“, který otevírá epizodu, zní: „Spletitou cestu k míru je třeba podstoupit, třebaže vede nejednou oklikou.“ (KGBelik)
  • Jedná se o první epizodu, ve které se neobjevují klonoví vojáci v mluvených rolích. (KGBelik)
  • Zvuk a rotace pirátské lodi Weequay evokují představy o UFO z 50. let 20. století, jako například ve filmu Earth vs. the Flying Saucers (1956). Lodě s retrosaulery byly součástí konceptu prequelů již od Epizody I (1999) – buď jako plavidla Obchodní federace, nebo jako alderaanské lodě, ale na filmové plátno se dostaly až nyní. (KGBelik)

Reklama

Reklama