Reklama

Reklama

VOD (1)

Dokonale vycvičený bojovník proti terorizmu a skvelý ostreľovač James Dial (Wesley Snipes) by si už rád vychutnával zaslúžený odpočinok, no keď ho na jeho farme v Montane navštívi jeho bývalý šéf Jeremy Collins (Ralph Brown), predsa len súhlasí, že preňho ešte niečo urobí- jednu „prácičku“, poslednú... Má sa dostať k nedávno dolapenému teroristovi Alimu Mahmudovi Jaharovi (Nikolai Sotirov), ktorého väznia v Londýne, a umlčať ho. James teda vycestuje do Británie a splní, čo sľúbil – netušiac, že ho práve kardinálne podviedli! Vzápätí sa totiž z lovca stane korisť a James sa má čo obracať, aby si v preňho cudzom meste našiel nejaký úkryt pred vytrvalými prenasledovateľmi z oboch strán zákona, ktorý ho chcú eliminovať. Prekvapivej pomoci sa dočká od iba dvanásťročnej Emily Dayovej (Eliza Bennett). (TV Markíza)

(více)

Recenze (71)

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Agent sa vydáva na svoju poslednú misiu pred zaslúženým výsluhovým dôchodkom. Niečo sa ale pokazí a umiera mu kontakt a on sám sa stáva terčom. Útočisko nachádza v dome s malým dievčatkom, ktoré mu chce za každú cenu pomôcť očistiť svoje meno. Prevedenie: Spomienka na bezduché akčné filmy 90-tych rokov ale v oveľa horšom prevedení. Herecké obsadenie: Wesley Snipes je akčnou hviezdou a preto od nehu už máte aj dáke to očakávanie, tu sa ale tížený a hľadaný efekt nedostavil. Pocity: Myšlienka dobrá, scenár trocha zaostáva a z letargie dokáže vytrhnúť iba malé dievča na ktoré mali asi vsadiť trocha viac a možno by z toho bol aj celkom slušný doják. Pridaná hodnota: Film na jedno zhliadnutie bez nutnosti ďalšieho videnia. 25% ()

Enšpígl odpad!

všechny recenze uživatele

No a teď jsem hovado zjistil, že už jsem to dokonce viděl a já to dal znovu, bože můj já jsem fakt kretén, takovou píčovinu a já jí dám 2x. Jde na odpad, protože tady se asi někdo s tím stříhem a kamerou definitivně posral, opravdu strčit tvůrce do mrazáku a pak trouby aby věděli jak jsem se cítil když jsem se díval na jejich filmový lejno. V roce 2007 jsme tomu dal 2* cha to ani omylem ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele

Nechápu, proč má tento film tak malé hodnocení. Akce zde sice není mnoho, příběh není z nejzajímavějších a nejneobvyklejších, ale všechno je natolik dobře namixované, že jako celek film působí velice přirozeně. Vše má svižné tempo a hodně tomu napomáhá fakt dobrá hudba. A myslím, že nejednomu zahraje i na city. 75% ()

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Není to úplně hrozny film, ale je tam málo akce a díky mladé vedlejší role je to trochu přeslazeno. A pokud si, pánové, chcete zachovat aspoň nějaký zbytek mužnosti, nesledujte úplně závěrečný happy end. Co filmu určitě prospívá, jsou ženské role. Na Lenu Headey se dokážu koukat třeba i celý seriál :-) (Sarah Connor z Terminátora) a Eliza Bennett předčí kdejakou dospělou herečku. ()

swell 

všechny recenze uživatele

Čekal bych trochu více. Příběh filmu mě prakticky nezaujal, spojení s malou hrdinkou se mi občas zdálo absurdní (i když výkon malé herečky byl opravdu výborný) a chvílemi to byla i nuda. Na stranu druhou se mi vážně líbila nápaditá a zajímavá kamera a musím vyzdvihnout výbornou zvukovou kulisu filmu... Když dám tedy 4* kameře a hudbě a 2* příběhu, průměr mi dělá pěkných 60%. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (2)

  • Původně měl v tomto filmu hrát i Michael Biehn, ale kvůli časovému konfliktu s jiným filmem Planet Terror (2007) od projektu odstoupil. (ČSFD)

Reklama

Reklama