Reklama

Reklama

VOD (1)

Dokonale vycvičený bojovník proti terorizmu a skvelý ostreľovač James Dial (Wesley Snipes) by si už rád vychutnával zaslúžený odpočinok, no keď ho na jeho farme v Montane navštívi jeho bývalý šéf Jeremy Collins (Ralph Brown), predsa len súhlasí, že preňho ešte niečo urobí- jednu „prácičku“, poslednú... Má sa dostať k nedávno dolapenému teroristovi Alimu Mahmudovi Jaharovi (Nikolai Sotirov), ktorého väznia v Londýne, a umlčať ho. James teda vycestuje do Británie a splní, čo sľúbil – netušiac, že ho práve kardinálne podviedli! Vzápätí sa totiž z lovca stane korisť a James sa má čo obracať, aby si v preňho cudzom meste našiel nejaký úkryt pred vytrvalými prenasledovateľmi z oboch strán zákona, ktorý ho chcú eliminovať. Prekvapivej pomoci sa dočká od iba dvanásťročnej Emily Dayovej (Eliza Bennett). (TV Markíza)

(více)

Recenze (71)

Anticque 

všechny recenze uživatele

Musím smutně konstatovat, že Wesley, ač nechci, tak jde pomalu dolů, nechi řikat že zde hrál špatně, ale scénář, režie byla špatná a už titul ,,VIDEO FILM´´ značí vše. Lena Headey zde hrála vedlejší housle, byla prakticky nevýrazná. Musím jinak uznat že snad nejlepším hercem tu byla samotná mladá holčina. Děj byl předvídatelný, akce žádná, Wesley předvedl svoje umění snad jen jednou a to je málo. Dávám za 2.. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Psát zodpovědně o nových Snipesových filmech je čím dál těžší. Buď natočí klasický béčkový akčňák (většina jeho posledních filmů) nebo zkusí i něco dramatičtějšího, v čemž ho diváci nemusejí akceptovat. Ve Střelci se pokusil hrát na obě strany a já s podivem musím přiznat, že po dlouhé době jsem byl z jeho filmu doslova nadšen. Nejde o žádné veledílo. Originalita žádná, akčních scén málo a kvalita klasicky béčková (ale ne trpně úsměvná, jak nám ji už několik let předvádí pan Seagal), kýčovité záběry, občas chaos v ději. Příběh o agentovi střelci, který "uklízí" pro Američany nepohodlné osoby, přičemž sám se takovou osobou stane a musí sám bojovat o svůj kejhák, rozhodně nijak oslnivý není. Ale film v žádné chvíli nenudí, nevyznívá do prázdna, je hodně lidský a s příběhem se může divák bez problémů ztotožnit a také má komu držet palce. Přiznávám, že jsem rozhodně od tohoto filmu a hlavně od Wesleyho (jehož mám stále velmi v oblibě, ale pár jeho posledních projektů mu přeci jen slávy nepřidalo) nic nečekal a jestliže k tomuto filmu přistoupíme jako k bulharsko-britské béčkové rovnou na video vycházející produkci, nezbývá mi nic jiného než sejmout klobouk a říci: "Tentokrát díky, Wesley, dnes jsi nám udělal radost!" ()

Reklama

UranMiner 

všechny recenze uživatele

Takze Wesley sa nam dal na nieco malinko ine!? Sice hned v prvych minutach bolo jasne ako bude film vyzerat ale skutocne som necakal ze to schyta 3x pocas 105 minut :) (2 by som este zozral ) No v podstate nic prieborne sa ani cakat nedalo s ohladom na poslednych par veci ktore Snipes poctil svojim hereckym JA... Boze kede je cas ked som sa ako maly chlapcek tesil az opat kuknem na Bladea :) ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Agent sa vydáva na svoju poslednú misiu pred zaslúženým výsluhovým dôchodkom. Niečo sa ale pokazí a umiera mu kontakt a on sám sa stáva terčom. Útočisko nachádza v dome s malým dievčatkom, ktoré mu chce za každú cenu pomôcť očistiť svoje meno. Prevedenie: Spomienka na bezduché akčné filmy 90-tych rokov ale v oveľa horšom prevedení. Herecké obsadenie: Wesley Snipes je akčnou hviezdou a preto od nehu už máte aj dáke to očakávanie, tu sa ale tížený a hľadaný efekt nedostavil. Pocity: Myšlienka dobrá, scenár trocha zaostáva a z letargie dokáže vytrhnúť iba malé dievča na ktoré mali asi vsadiť trocha viac a možno by z toho bol aj celkom slušný doják. Pridaná hodnota: Film na jedno zhliadnutie bez nutnosti ďalšieho videnia. 25% ()

dANo 

všechny recenze uživatele

Wesley Snipes ako nezničiteľný a nedolapiteľný agent, ktorého síce všetci dokonale monitorujú, ale aj napriek tomu ho nie sú schopní chytiť. Film ma trochu zaujal scénami z netypickým strihom, ktorý z chaotických akčných scén spravil aspoň trochu živšie filmárske úseky, ale zbytok je praobyčajný a ľahko predvídateľný B-čkový akčák s totálne hrozným, priam až pedofilným happy-endom. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (2)

  • Původně měl v tomto filmu hrát i Michael Biehn, ale kvůli časovému konfliktu s jiným filmem Planet Terror (2007) od projektu odstoupil. (ČSFD)

Reklama

Reklama