Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Colee (Rachel McAdams) a T. K. (Michael Peňa) se vracejí po zranění z Iráku na měsíční propustku do Států, každý za jiným účelem. Colee chce vrátit rodičům svého zesnulého přítele jeho kytaru a T. K. míří za svou snoubenkou. Náhoda je dá dohromady s Fredem (Tim Robbins), který skončil svou vojenskou službu a míří domů plně se věnovat rodině. Společně na cestě za svými známými prožívají neobvyklou road movie plnou překvapení, nečekaných zvratů, tragédií, náhod a paradoxů, která postupně vyústí ve výsledek, který nemohl nikdo z nich předem předvídat. (Fallen_One)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (215)

Thomick 

všechny recenze uživatele

Prdlačky do Říma, všechny cesty vedou do armády. Vážně, tomu chyběl už jen v hornim rohu obrazovky zaparkovanej Uncle Sam. --- Jako jo, slušný poselství o předstíraný vděčnosti vůči válečnym hrdinum/pěšákum. Rachel si tu roli přerostlýho, ukecanýho děcka taky střihla s velkou chutí a Michael Peña jedině mile překvapil. Ale víc ani ťuk. Atmosféru jsem z toho osobně nenačerpal ani pozitivní ani negativní. Triage je v tomhle směru mnohem údernější, ta z vás lusknutim prstu udělá zarytýho pacifistu. To Lucky Ones by vás daleko spíš verbovali ... koneckonců už jen těch 20 hadrů by nebylo k zahození, že jo. ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Veľmi pekne natočený film o troch vojakoch,ktorí sa vracajú zo služby domov, aby potom spolu zažívali rôzne situácie, ktoré im vymyslel sám život. Tento film sám o sebe nie je dokonalý, ale ono sa naňho tak príjemne pozerá,že si ho jednoducho musíte zamilovať. A trojici ROBBINS, McADAMS a PEŇA to tak dokonale hralo...:-) ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Trojica ľudí, tri rôzne osudy, a trojica rôznych plánov a nádejí, ktoré spojí jeden okamih, ktorý má za následok úplné prehodnotenie rebríčka hodnôt u každého z hlavných hrdinov. Muž ktorý sa vracia z vojny k svojej žene, naivné a nevzdelané dievča na ceste za rodičmi chlapca, ktorého milovala a ktorý jej zachránil život pred smrťou a vojak, ktorého postrelili na citlivom mieste a ktorý chce dosiahnuť úspech vďaka svojej snúbenici sa stretnú, porozprávajú si svoje osudy a zistia, že všetko to k čomu sa vracali tam nikdy skutočne pre nich nebolo. Vyzeralo to na citlivú tému. Na jeden z tých filmov, ktoré si radi pozriete a od ktorých očakávate silný emotívny zážitok, pretože je tam trocha tej drámy a nádeje a aj pár komediálnych scén, lenže emocionálny zážitok sa nekoná. Všetci traja predstavitelia nech sú akokoľvek dobrý, sa jednoducho nedokážu dostať pod kožu a vzbudiť či už nejaké sympatie, alebo vás akokoľvek dojať aj keď scén, kedy sa o to pokúšajú je neúrekom. Práve v tomto trocha zamrzí aj herecké obsadenie, ktorý sa snažia, ale nemajú na čom stavať a aj príbeh, ktorý je vystavaný na dobrom námete, ale ktorému chýba jednoducho hlbší rozmer, čo môže byť chybou samotného režiséra, ktorý ako keby neustále tápal, čo to vlastne točí. Očakával som emotívnu pecku, dostal som znesiteľný priemer. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $15miliónovTržby USA $266,967Tržby Celosvetovo $287,567║ by som fakt nečakal že Neil Burger ako režisér bude po otrasnom Iluzionistovi niekedy za niečo stáť ale prekvapil a túto armádnu drámu troch vojenských maródov zvládol dosť dobre, dejovo ide o v skutku pestrú jazdu naprieč Amerikou, kde na prvý pohľad z banálnych udalostí vytrieskal možné maximum, má to správny nadhľad a nechýba tomu sprvána dávka odľahčenia a nádych dramatu /75%/ ()

jenik71 

všechny recenze uživatele

Zvláštní film, který se mi hodnotí docela těžko. Do chvíle, kdy se Tim Robbins vrátí ke své ženě, jsem si myslel, že to nebude nic moc. Od tohoto momentu je to ale zajímavější pokoukání. I tak jsem měl pocit, že se skvělé chvilky střídají s těmi nudnějšími. Hlavním postavám není po herecké stránce co vytýkat. Je to taková správňácká trojka. Dost překvapila sympatická Rachel McAdams, od níž bych takovou roli nečekal. V tuto chvíli dávám za tři, ale je možné, že se mi to v hlavě ještě rozloží a hodnocení změním. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama