Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Colee (Rachel McAdams) a T. K. (Michael Peňa) se vracejí po zranění z Iráku na měsíční propustku do Států, každý za jiným účelem. Colee chce vrátit rodičům svého zesnulého přítele jeho kytaru a T. K. míří za svou snoubenkou. Náhoda je dá dohromady s Fredem (Tim Robbins), který skončil svou vojenskou službu a míří domů plně se věnovat rodině. Společně na cestě za svými známými prožívají neobvyklou road movie plnou překvapení, nečekaných zvratů, tragédií, náhod a paradoxů, která postupně vyústí ve výsledek, který nemohl nikdo z nich předem předvídat. (Fallen_One)

(více)

Diskuze

Skripi

Skripi (hodnocení, recenze)

Ani to hviezdne obsadenie film nezachránilo. Čudujem sa hodnoteniu na čsfd  -  dej to malo podľa mňa slabý. Nudil som sa skoro celú dobu.

Porp

Porp (hodnocení, recenze)

Najviac sa mi páčila scéna, keď partia troch hl. postáv - vojakov a jednej vojačky míňala na ceste auto s moslimskou rodinou,proti ktorým v podstate bojovali v Iraku.

Luigi8403

Luigi8403 (hodnocení, recenze)

Najviac sa mi páčila tá časť: keď šukal s tou ženou z tej oslavy a prišiel jej mž do izby a on sa jej opýtal že kto je.Tak na tom som sa najviac zasmial.Za ***

DHDV

DHDV (hodnocení, recenze)

Rachel hraje velmi podobnou roli, kterou zahrála Natalia P. v Garden state. Tento film velmi doporučuji….Zařadil jsem ho do top 10. Dlouho jsem takový to příjemný film neviděl.

Elyssea

Elyssea (hodnocení, recenze)

chtěla bych to vidět :D ale netuším, jestli se to k nám dostane:)

bajahor

bajahor (hodnocení, recenze)

Nemam rada filmy o narodnich hrdinech, ale tento je spis o tom, co na ty lidi (ne)ceka po navratu domu...Hodne ze zivota, dobre zahrane...A dost jsem se u toho i zasmala:-)

Reklama

Reklama