Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Colee (Rachel McAdams) a T. K. (Michael Peňa) se vracejí po zranění z Iráku na měsíční propustku do Států, každý za jiným účelem. Colee chce vrátit rodičům svého zesnulého přítele jeho kytaru a T. K. míří za svou snoubenkou. Náhoda je dá dohromady s Fredem (Tim Robbins), který skončil svou vojenskou službu a míří domů plně se věnovat rodině. Společně na cestě za svými známými prožívají neobvyklou road movie plnou překvapení, nečekaných zvratů, tragédií, náhod a paradoxů, která postupně vyústí ve výsledek, který nemohl nikdo z nich předem předvídat. (Fallen_One)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (215)

MeanWhile 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších road tripů vůbec bych řekl. Podle mě by si Šťastlivci zasloužili lepší hodnocení než tady vidím. Nečekal jsem ze začátku něco tak dobrého, bylo to pro mě velké překvapení. Pustil jsem si film a kochal jsem se jednoduchostí, která mě dostatečně nabažila na to abych mohl v klidu konstatovat krásných pět hvězdiček. Také nesmím zapomenout na docela hodně vtipných scének, které se hodně vyvedli (například večírek a následující "postelovou" záležitost s třetí osobou jentak nezapomenu). Nakonec z toho všeho teda vznikne jednoduchý film, který si ale zaslouží alespoň jedno promítnutí každému z nás. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Road Movie nie je môj štýl alebo žáner a sám neviem, prečo som sa k tomu odhodlal (že by Rachel McAdams), ale oplatilo sa. Neil Burger nie je žiadny béčkar a natočené je to rozhodne dobre, ma to atmosféru, tempo, štýl a herecky je to dobre obsadené. Príbeh nie je moc výrazný, ale pri takom žánre by som povedal, že ho ani nie je treba, aj keď miestami by som prijal trošku viac príbehu. Na jedno pozretie a upršanú nedeľu rozhodne fajn. 70% - 3* ()

Reklama

jenik71 

všechny recenze uživatele

Zvláštní film, který se mi hodnotí docela těžko. Do chvíle, kdy se Tim Robbins vrátí ke své ženě, jsem si myslel, že to nebude nic moc. Od tohoto momentu je to ale zajímavější pokoukání. I tak jsem měl pocit, že se skvělé chvilky střídají s těmi nudnějšími. Hlavním postavám není po herecké stránce co vytýkat. Je to taková správňácká trojka. Dost překvapila sympatická Rachel McAdams, od níž bych takovou roli nečekal. V tuto chvíli dávám za tři, ale je možné, že se mi to v hlavě ještě rozloží a hodnocení změním. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

3 vojáci se vrací z Iráku, jeden definitivně, 2 na opušťák. Neznají se, ale mají stejnou cestu, tak si půjčí společně auto a může začít road trip. Žádná teen komedie o sexu, ale pohodový, příjemný film, který byl svým způsobem i vtipný a bavil mě. # Musím dodat, že Rachel McAdams začínám čím dál víc přicházet na chuť, ta holka má budoucnost! 78% ()

slovan1 

všechny recenze uživatele

Na The Lucky Ones jsem se strašně těšil. Za prvé, že se jedna o road - movie, které mám hodně rád a za druhé, že v něm hraje moje oblíbenkyně Rachel McAdams. Setkávame se zde se třemi lidmi, kteří mají v době dovolené od války každy své problémy, každý má jiný cíl jejich společné cesty. Je pěkné sledovat, jak se v průběu filmu seznamují, navzájem si pomáhají a nakonec se z nich stanou dobří přátele. Jako v každém filmu tohoto typu zažívjí po cestě spoustu úsměvných a dramatických situací. A ty jsou právě kořením road - movie. Škoda je to, že tenhle film se asi nedostane k širší veřejnosti. Herci, kteří zde učinkují by si zasloužili větší pozornost. Tim Robbins hraje pořád skvěle, nijak se s přibyvajicími šedinami nezhoršil. Michael Peña ukazuje, že se vyvíji ve filmovou stalici. No a Rachel McAdams zde zahrála tak dobře a roztomile, že jsem byl prostě nadšen. Jen mě štve, že k absolutnímu vrcholu tu něco chybělo... ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama