Reklama

Reklama

Temný bojovník

Trailer 2

Obsahy(1)

Když je na korunního prince spáchán pokus o atentát, za kterým se skrývá jeho vlastní bratr, musí mladý následník trůnu opustit království a hledat útočiště v cizích krajích. Jedinou nadějí na návrat domů je pro něho dvojice, kterou tvoří rytíř Jacob, znavený křížovou výpravou (Hayden Christensen), a legendární zbojník Gallain (Nicolas Cage). Musí bojovat svorně, bok po boku, aby princi pomohli získat zpět jeho místo na trůně, které mu právem náleží. (AMC Czech)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (115)

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Jasný, příběh je viděl v lepším či horším provedení již nesčetněkrát stejně tak i zahrání jinými herci. Přesto se mi tento příběh a podání líbil a jako odreagovárnu si to zas za čas pustím. Hlavní roli zde nemá Cage ale jeho žák ze starých křižáckých výprav Christensen (zde vyměnil laserový meč, za křižácký a seká protivníky hlava nehlava až cákance krve létají), který se rozhodne pro vyšší dobro pomoci uprchlému princi a princezně. V příběhu asi nikoho nic nepřekvapí, zahrané je to celkem pěkně. Odehrává se to v pěkných scenériích a hraje k tomu příjemná hudba. Tak že já s tím problém nemám a dávám tomu 75% :) ()

Carra 

všechny recenze uživatele

Nicky C je zpět ve své nejhorší formě. A přivádí s sebou celou armádu neherců, kterým svým neumem vládne Hayden Christensen. Bojové scény a choreografie jsou podprůměrné, lidé náhodně máchají svými meči a většina zapojených postrádá potřebné dovednosti. Scénář je taktéž velmi špatný - nulový vývoj charakterů a vlastně žádný zajímavý příběh. Kamera mezi vším co bylo špatně vyniká tím, jak je hrozná. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $25miliónovTržby Celosvetovo $5,127,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $36,437 //počet predaných kusov ?Tržby za predaj DVD v USA $96,458 //počet predaných kusov ?║ krvavý masaker, rúbanica, ktorá vsádza aj na dramatickú notu a v tomto ohľade to nejde, ináč ako taký dobrodružný film sa to dá, Nicolas Cage s dlhými vlasmi je otrasný ale aspoň má celkom dobré akčné scény, Hayden v pohode, má to ako takú výpravnosť ale bližšie to má úrovňou k video filmu, hlavne je škoda toho záveru ten vyznel úplne čudne /45%/ ()

Benedygtus 

všechny recenze uživatele

Rad jsem se podival opet na H. Christensena s mecem, ikdyz uz nebyl svetelny. Bohuzel nesmrtelnost hlavnich postav, me na techto filmech asi nikdy neprestane iritiovat. Na zacatku prijizdeji templari, kteri seknou a protivnici lehnou. Pak se role otoci(temer na konci filmu) a nejmenovany "templar" uz je, jak cednik nemluve o secnych ranach a porad ma dost sil na to, aby zabil dalsi 2 protivniky a jeste si pokecal. Nic prevratneho se nestane a nicim prevratnym ani neohromi. Nebylo to zle, ale mohlo to byt podstatne lepsi - 60%. ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Nicholasovi Cageovi už nestačí, že przní len americkú produkciu, jeho herecké schopnosti poznala už aj Čína. Toto síce nie je vyslovene jeho film, keďže sa tu vyskytuje chvíľu na začiatku a potom až za druhou polovicou a z posledných kúskov v ktorý sa Cage vyskytol je tento najmenej škodný, avšak stále nie je dôvod sa o Outcast zaujímať. V podstate je to skrz naskrz jemne podpriemerný historický film, ktorý nemá takmer žiadnu story a Hayden Christensen (aj keď toho vidím znova vo filme celkom rád) tu len chodí z jednej lokality do druhej, prehodí pár viet s čínskym komparzom a v závere príde na rad aj jedna obyčajná akčná scéna. Niektoré obrazy sú síce fajn, nakoľko je Outcast dostatočne výpravný a neustále mení prostredie v ktorom sa odohráva, no nenájde sa tu nič čo by len trochu prekvapilo. Nemá to takmer žiadne tempo, jednoducho nič. Čínska produkcia ponúka oveľa lepšie historické filmy a bez trapošiaceho sa Cagea, na ktorého takmer až parodické ksichtenie sa v Outcast budem spomínať ešte dlho. CELKOVO: 1,5* (3/10) ()

Galerie (44)

Reklama

Reklama