Reklama

Reklama

Temný bojovník

Trailer 1

Obsahy(1)

Když je na korunního prince spáchán pokus o atentát, za kterým se skrývá jeho vlastní bratr, musí mladý následník trůnu opustit království a hledat útočiště v cizích krajích. Jedinou nadějí na návrat domů je pro něho dvojice, kterou tvoří rytíř Jacob, znavený křížovou výpravou (Hayden Christensen), a legendární zbojník Gallain (Nicolas Cage). Musí bojovat svorně, bok po boku, aby princi pomohli získat zpět jeho místo na trůně, které mu právem náleží. (AMC Czech)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (115)

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Ten pocit, keď zistíte, že účesy, ktoré sú moderné teraz, boli moderné v 12.storočí. Inak oveľa lepšie ako som čakal. Cage dostal konečne úlohu, ktorá bola ako stvorená pre neho. Neukazovať sa počas celého filmu a ak áno tak len tam, kde to bolo nutné. Vystupovať len ako šedá eminencia v pozadí. Ale bojové sekvencie mal parádne. Malo to slušné tempo, súboje očistené od krvi, ktorá by sa tam ale hodila, dialógy a dejové linky predpotopné. Výprava mohla byť viac výpravnejšia, veď sme predsa v Číne! Nečakajte od toho historický veľkofilm, skôr moderný akčňák zasadený do hlbokej minulosti, kde namiesto samopalov používali meče a ópium. Ale príjemne ma to prekvapilo. Čakal som väčšiu tupotu. 3 z 5 ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Letos čtvrtý film s Nicolasem Cagem a překvapivě musím konstatovat,že za mě je to jeho možná nejlepší film i když kvalitativně (nemyslím příběhem) srovnatelné s Tokarevem,ale to neznamená ,že je to zase nějaká unikátní věc,ale oproti Left Behind atd je to určitě pokrok.Ze začátku dostanete pocit,že je to jeden z těch snímku co láká na známé jméno a to tam pak je pár minut,ale zhruba ve třičtvrtině filmu se Nicolas Cage vrátí a plnohodnotně hraje svojí postavu.Co překvapilo byl i výkon Haydena Christensena ,který toho od jeho asi nejznámějšího filmu a to dílu Star Wars na pažbě moc nemá.Jinak o dějové lince bych vám toho asi neřekl víc než je tady v popisu.Bojové scény nejsou špatné a co se týče vtáhnutí do děje tak na tom tenhle snímek taky není tak špatně jak se to některým muže zdát ještě před zkouknutím.Za mě tedy celkově 65 % a tři hvězdy. ()

Reklama

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Oh bohové, který bezmyslný koncentrát blbosti schválil tenhle film? Přitom kulisy a řemeslo kameramana, stejně jako některá akce, si nestojí vůbec zle (rejža je zkušenej vedoucí kaskadérskejch scén), jenže ten ultradebilní scénář?! Tupé postavy, nudná a prudce odpudivě béčková zápletka (ale neskutečně béčková a hloupá), vytírání zadnic s blízko a dálnovýchodníma reáliema a k tomu ultratrapní herci (chudák Anakin, sice není kdoví jaký herec, ale je alespoň dobře nacastovanej a umí to s mečem, to banda bezejmenejch čínskejch dřev a Nic Cage, co mnhouří oko a mluví jednolitým chraplákem je daleko, daleko horší a k smíchu). Jsem si jistý, že kdyby produkci neměl na starosti űberblb, mohl to bejt slušnej béčkovej film, takhle je to jen stupeň nad odpadovou propastí, díky náznaku jistého slušného řemesla a GP gezichtu Haydena Christensena. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Neslanému, nemastnému (a 100% klišovitému) exotickému dobrodružství dodává šťávu snad jen další "pamětihodná" kreace Nicolase Cage. Jeho jednookého banditu ovšem nasadí až na závěrečnou třetinu, do té doby jsem trošku klimbal. Jinak bych řekl, že režisér se celkem snaží, avšak akční bitky (a že jich je hodně) si do bláta sráží roztřepanou kamerou a zmatečně rychlým stříháním. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

K tomuhle skvostu se ani nenajde nic extra co by se dalo napsat. Je to prostě taková nevinná, zdraví nijak trvale nepoškozující vocasárna na jedno shlédnutí a zabití nudnýho zimního večera. Největším plusem filmu je, že samotnej Cage se v něm moc nevyskytuje. Jeho mladičký žák si vede celkem dobře, ale nijak mě neoslnil. Zápletka je obehraná a stokrát viděná. Tím obalem se nenechte zmást. Píšou tam sice něco o slovu epic, ale na mě to působilo dost lacině. Akční scény sem tam přehledný, sem tam zase sestříhaný nůžkama na plech. Záporák mi přišel takovej nijakej. No asi zhruba takový jaký jsem to čekal. Není to katastrofa, ale hitparáda taky ne. Nakonec Nick v kleci překvapil jednou solidní hláškou : Díky vám je tu lidí jako much v zadku prdící kozy! Za tenhle hlod si zaslouží lajk. Jinak už nevím co dalšího na tom hodnotit. Konečný verdikt.40% ()

Galerie (44)

Reklama

Reklama