Reklama

Reklama

Bílá smrt

  • USA Whiteout (více)
Trailer

VOD (1)

Policistka Carrie se z osobních důvodů nechala přeložit na vědeckou základnu v Antarktidě. Zvykla si na drsný humor i milostné návrhy mužského osazenstva a spřátelila se s místním doktorem. Nyní se její pobyt na základně chýlí ke konci a ona má odletět po dvou letech služby zpět domů. Venku je v blízkosti stanice nalezen zavražděný geolog. Policistka se rozhoduje, zda se pustit do vyšetřování vraždy, nebo odletět. S pomocí doktora a pilota Delfyho se vydává na opuštěnou sovětskou základnu, kde vrah s cepínem, maskovaný polárnickou výstrojí, zasáhne dřív, než by mohl důležitý svědek promluvit. Vyjde najevo, že geologové objevili ruské letadlo se záhadným nákladem, které zde havarovalo před padesáti lety. Carrie začne prohledávat všechny místnosti na základně. Brzy zjistí, že tajemný náklad - diamanty - je ukryt v těle zavražděného geologa. Začíná boj o život a navíc se blíží extrémně silná sněhová bouře - bílá tma, ve které není vidět ani na krok. Šance na přežití je mizivá. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (365)

viperblade 

všechny recenze uživatele

Trailer mě nalákal na akci, Antarktidu a Kate Beckinsale ve sprše. A po zhlédnutí bych měl být spokojen. Nějaká akce tam je, Antarktidy si užijeme až až a Kate opravdu vidíme ve sprše. Jenže akce byla místy nepřehledná (rvačka v posledních 20 minutách aneb nevěděl jsem, kdo je kdo) a z Kate neuvidíme víc, než je ukázáno v traileru. No, alespoň ta Antarktida… :-) Ne, teď trochu vážně. Whiteout je jen poctivě odvedené béčko, které vytahuje z podprůměrnosti právě Kate (jo, mám pro ni slabost, no a!? :)) Nebýt jí, tak bych neměl důvod se na tento film vůbec podívat. A kdybych se náhodou podíval, nedal bych více, než 2 hvězdy. Jaké štěstí pro tento film, že tam je. Jak tak koukám, píšu cca. to samé, co ostatní uživatelé, ale co na tom, když ten film nemá (krom Kate) co nabídnout? ()

PROROK14 

všechny recenze uživatele

Niektoré scény sú fakt naivné. Ale celkovo to nepôsobí až tak zle ako by mohlo naznačovať hodnotenie. V prvom rade poviem, že tento film nenudí, ale hneď za druhé chcem poznamenať, že niečo je tu fakt skôr úsmevné ako by mi to malo privodiť nejakú tu zimomriavku. Na peknú tvár Kate sa pozerá dobre a tiež na nehostinné prostredie Antarktídy (raz tam chcem stráviť aspoň 4 mesiace). Takže tak, čakal som trochu viac ale vyslovene sklamaný zas niesom. 65% ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Celkem solidní thriller, kterej samozřejmě zrovna moc nepřekvapí, protože se tak nějak silně drží thrillerový příručky na zvraty, ale prostředí antarktidy je zajímavý a vděčný pro thriller, obzvlášť pokud tam je bouře, má to pár napínavých momentů a příběh přes tu předvídatelnost neni špatnej, navíc Kate Beckinsale je fajn, obzvlášť když je v prádle, ale jindy samozřejmě taky. ()

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Miluju filmy z Antarktidy! Tenhle ne. Tuctová rutina implantovaná do exotického prostředí, plačící logika. Bylo jasné, že Beckinsale se musí svléknout do pěti minut, aby lidi měli chuť koukat se dál. Btw. viděl jsem, jak vypadá antarktická stanice v reálu -- ve filmu to někdo opravdu nezvládl, takové okálové buňky by nestačily ani na naši zimu (aspoň ty přechodové komory mohli naznačit atd.). https://www.youtube.com/watch?v=UdM9sYXmVrY ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Kate Beckinsale měla v Miami velké problémy. Zradil ji parťák a tak se rozhodla pro práci na americké výzkumné stanici na Antarktidě. Se zradou svého parťáka se doposud nevyrovnala. Do výru vzpomínek ji uvrhne nalezená mrtvola. To ještě neví, že jí zradí i další člověk, od kterého by to nejméně čekala. Mě teda krev v žilách rozhodně netuhla, ale příběh to není špatný. Odehrává se v atraktivním prostředí výzkumných stanic, které jsou odříznuté od světa a jediná cesta k nim je letadlem. Ono vlastně letadlo tady hraje hlavní roli. Kdyby se tu nezřítilo sovětské letadlo, tak by k žádným vraždám nedošlo a Kate Beckinsale by řešila jen obyčejné drobné přestupky. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (8)

  • Počas výroby filmu bol použitý skutočný aj umelý sneh. (misterz)
  • Předlohou pro film by stejnojmenný komix Grega Rucka a Steva Liebera z roku 1998. (Chatterer)

Reklama

Reklama