Reklama

Reklama

Série(6) / Epizody(160)

Se Shaunem vládne na farmě chaos! Shaun rozhodně nejde se stádem - právě naopak, stádo se pod jeho vedením pouští do různých činností, které klidné údolí mění na pastvinu plnou zmatků. Shaun s kamarády nedávají šanci pasteveckému psu Bitzerovi, který se snaží utajit, co všechno se děje za farmárovými zády. Každý den přináší nové dobrodružství se Shaunem! 8 Béé...zvadných příběhů: Rozcvička se Shaunem Koupání Aportování Donáška Obraz Česáči jablek Strašidelná noc Drak. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (368)

Ducharme 

všechny recenze uživatele

Po 5 hodinách nepřerušovaného sledování tupě zírajícího stáda, jsem dospěla k několika opravdu zásadním poznatkům: 1. partnerem od ovečky není beránek, nýbrž opět ovečka 2. ovce mají ocas 3. ovce se směje zásadně na půl huby 4. malá ovce s dudlíkem je nejroztomilejší na světě 5. chci malou ovci 6. využívat psa jako sluhu není nezákonné 7. prase je člověku podobnější, než by se mohlo zdát 8. po stavbě Babylonské věže nebyla zvířátka stižena stejným trestem jako lidé 9. člověk se může stát závislým na ovci z plastelíny 10. Béééé Béééé Céééé snad nikdy nezklame... Úžasně milé! ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Po prvních pár minutách jsem si řekl, že mé kamarádce už asi definitivně hráblo, když mě donutila kouknout nato. Avšak byl jsem statečný a vydržel jsem se dívat dál (naštěstí). Skvělá zábava, ikdyž se toho tam moc nenamluví. Miluju to krásné protáhlé bééé. Dokonalé to samozřejmě není, ale hodnotím přesto 4*. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Nick Park, tvůrce seriálu, navrhl výtvarnou podobu ovcí. A pak už to jelo. Ač je celý proces tzv. stop-motion animace zatraceně časově náročný. Modelínové kousky se prodaly do televizí po celém světě a slaví mimořádný úspěch. Obrýlený farmář, hlídací pes, provokující trio prasátek, býk a stádo v čele se Shaun. Celé to má super atmosféru, kouzelný britský humor a nespočet nápadů, které divák sotva stíhá pobírat. Dětský obzvlášť. Moc fajn. Bééé. ()

PlayEasy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výsledky z ostatních webů: IMDb - 8,2/10 | Rotten Tomatoes: Tomatometer - ?, Audience Score - 95% | FDb.cz - 81,8% | Béééé, to by řekl náš pan učitel hudební nauky, kdyby viděl, na co se jako velcí díváme. My se naopak u každého Béééé (v tomto filmu) smějeme, jak málokdy. Neskutečně šikovná práce a především zábavná. Odteď říkáme "je tam veselo jako v ovčíně" :-) Ne, ale fakt, geniální alá Nick Park! 100% ()

josieaddms 

všechny recenze uživatele

Mě osobně to moc nebere, ale veškeré děti okolo mně, to zbožňují. Ať už se jedná o mé sourozence, nebo o děti mých známých. Všechny když se pustí Ovečka Shaun, sedí před televizí s pusou dokořán, a nemohou z ní spustit oči. Mně se líbí námět, o podnikavé ovečce která vždycky něco provede, a pak se to snaží nějakým způsobem napravit. Je to trochu absurdní, ale opravdu je tam většinou čemu se zasmát. Navíc Shaun stejně jako Gromit (od stejných tvůrců) má velmi dobře zvládnutou mimiku, což je zdrojem těch nejlepších vtipů. Navíc to má pěkný švih, a není to úplně pitomé. Což je v dnešní tvorbě věcí pro děti slušná změna. ()

Galerie (328)

Zajímavosti (6)

  • V celém seriálu nezazní žádné dialogy. Hlavní postava komunikuje výhradně bečením a své myšlenky vysvětluje kreslením diagramů. (philip.j.fry)
  • V této epizodě se neobjeví pes Bitzer. (Aknah)
  • V tejto epizóde je použitá hudba z Rossiniho opery "Straka zlodejka". (lemonova)

Reklama

Reklama