Reklama

Reklama

Série(6) / Epizody(160)

Se Shaunem vládne na farmě chaos! Shaun rozhodně nejde se stádem - právě naopak, stádo se pod jeho vedením pouští do různých činností, které klidné údolí mění na pastvinu plnou zmatků. Shaun s kamarády nedávají šanci pasteveckému psu Bitzerovi, který se snaží utajit, co všechno se děje za farmárovými zády. Každý den přináší nové dobrodružství se Shaunem! 8 Béé...zvadných příběhů: Rozcvička se Shaunem Koupání Aportování Donáška Obraz Česáči jablek Strašidelná noc Drak. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (368)

peetrejr 

všechny recenze uživatele

Úžasná zábava najmä pre najmenších. Je priam komické že detský seriál kde sa nehovorí je na takých vysokých priečkach. No ja určite viem prečo. Nezabudnuteľná animácia a skvelý humor, ktorý pobaví každého. Moje detstvo bolo v podstate Veselá farma, ...A je to!, Tučniaky z Madagaskaru, Tom a Jerry a ešte mnoho ďalších. Odporúčam každému kto má dieťa/deti, pretože zabavia sa aj deti a aj vy. ()

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Pěkné a vtipné. Jenom škoda, že Shaun ani jiná postava nemá moc charisma. Možná je to tím, že se v seriálu nemluví. I když... ptakopysk Perry, pan Ket nebo Gromit taky moc řečí nenadělají a ty by si člověk na tričko klidně dal. Navíc... údajně je Shaun mužské jméno, takže ta ovečka je vlastně beránek. Nějak se do toho nemůžu vcítit, prostě pro mě je ta hlavní postava pohlaví ženského. A že má mužské jméno? Na to je jednoduché vysvětlení. Ten farmář už podle vzhledu zrovna bystrozraký není, takže u ní popletl pohlaví a dal jí špatné jméno. A je to. ()

Reklama

Mikeel 

všechny recenze uživatele

Nesmrtelná animace, nesmrtelná roztomilost jakýchkoliv Aardmanských zvířatek, ačkoliv ovečky jednoznačně vedou! Navíc ovečka Shaun není jen pro ty nejmenší, já se u toho taky dost nasměju a aspoň si mám o čem povídat se svou šestiletou sestřenkou, která tu nezbednou ovečku žere úplně stejně jak já! A zrzavej kocour taky válí!!! ()

Kri-kri odpad!

všechny recenze uživatele

90%?! Český národ definitivně ztratil veškerou soudnost i kulturní úroveň! Dlouho mi bylo záhadou, proč tahle infantilní a ničím nezajímavá pohádka je u českých diváků (a to i dospělých!) tolik populární a na ČSFD dokonce zaujímá přední pozici v žebříčku nejoblíbenějších seriálů. Až mi to konečně docvaklo! Češi jsou národem poslušných stádovitých ovcí a s hlavní postavou této blbůstky se nejspíš zosobňují, jinak si to opravdu nedovedu vysvětlit. Navíc je fakt, že TV stanice a vydavatelé DVD zásadně ušetří, neboť nemusejí pořizovat dabing. Nicméně, mě tato komerční němá imbecilita neoslovila ani v nejmenším, tudíž opět půjdu proti davu a hrdě zodpadňuji. ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Přestože se najde pár slabších dílů, jako celek je Ovečka Shaun neuvěřitelně svěží a originální alternativou pro české večerníčky (které jsou v současné době na odpis)... Nepamatuji si, že by se u nás někdy sešla celá rodinka pohromadě a chlámala se na celé kolo, jako tomu bylo právě u Ovečky Shaun... Bééééé ()

Galerie (328)

Zajímavosti (6)

  • V této epizodě se neobjeví pes Bitzer. (Aknah)
  • V celém seriálu nezazní žádné dialogy. Hlavní postava komunikuje výhradně bečením a své myšlenky vysvětluje kreslením diagramů. (philip.j.fry)
  • Shaun je ve skutečnosti beránek a ne ovečka, jak je v českém překladu chybně uvedeno. (PRobin)

Reklama

Reklama