Reklama

Reklama

Série(6) / Epizody(160)

Se Shaunem vládne na farmě chaos! Shaun rozhodně nejde se stádem - právě naopak, stádo se pod jeho vedením pouští do různých činností, které klidné údolí mění na pastvinu plnou zmatků. Shaun s kamarády nedávají šanci pasteveckému psu Bitzerovi, který se snaží utajit, co všechno se děje za farmárovými zády. Každý den přináší nové dobrodružství se Shaunem! 8 Béé...zvadných příběhů: Rozcvička se Shaunem Koupání Aportování Donáška Obraz Česáči jablek Strašidelná noc Drak. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (368)

quasar 

všechny recenze uživatele

Když jsem rozkliknul hodnotit/komentovat, tak jsem nevěřil!!! Konečně něco, co se líbí všem! U nás nedělní ráno probíhá tak, že náš tříletý syn se budí a dloubá do mě - "tati vstávej, bude hřiště!" "Vzbuď mě až na ovečku!" "Nevzbudím" "To se opovaž!!!" :) Grotesky prostě nezklamou ani v dnešní době... ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Bééé!" Tak konečně se ovce zbavily své nudné image bečících lenochů. Ovečka Shaun totiž dokáže vše kolem sebe řádně rozpohybovat, a to fyzicky i mozkově, takže o vychytralé nápady i zábavu je řádně postaráno. Zejména mě zaujalo, jak ty ovce řádí, ale při kontrole vždy spolehlivě spí. Potvory. Takže, i když nejsem žádným ortodoxním fandou oživlé plastelíny, tak tohle beru. ()

Reklama

forsberg 

všechny recenze uživatele

Naprosto skvostné malé pohádečky o ovcích, hlídacím psovi a farmáři. Doporučuji pouštět si je při probuzení, místo zpráv a večer na spaní a ujišťuji vás, že svět vám pak přijde o mnoho veselejší. Když už nic tak alespoň ten díl, kde farmář vezme maličké ovečce pískací hračku...a vůbec...domluvil jsem. Béé. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Ovečka a její nápady. Prostě cool... Shaun má zvídavou a rozpustilou povahu, čímž se odlišuje od ostatních ovcí. Zvědavost jej zavádí do ošemetných situací z kterých nakonec obyčejně vyvázne. Shaun je mezi ostatními oblíbený a přirozený vůdce. Snaží se dělat dobré věci a tím do jednotlivých dílů s lehkostí vnáší morální ponaučení. / Viděné epizody *40.dílů / ( Hodnocení: 10/10 ) ()

Colour 

všechny recenze uživatele

Toto by mali hodnotiť deti, tým je to hlavne určené. Väčšinu detí, čo poznám a ktoré videli čo len jeden diel, si ho obľúbili. I ja som videla zopár dielov, keď som mala cca 13 rokov, a páčilo sa mi to. Každý si tam nájde niečo, čo ho rozosmeje. Či už roztomilé ovečky alebo blbosti, ktorých sú schopné. 4,5* ()

Galerie (328)

Zajímavosti (6)

  • Shaun je ve skutečnosti beránek a ne ovečka, jak je v českém překladu chybně uvedeno. (PRobin)
  • V této epizodě se neobjeví pes Bitzer. (Aknah)
  • V celém seriálu nezazní žádné dialogy. Hlavní postava komunikuje výhradně bečením a své myšlenky vysvětluje kreslením diagramů. (philip.j.fry)

Reklama

Reklama