Reklama

Reklama

Série(6) / Epizody(160)

Se Shaunem vládne na farmě chaos! Shaun rozhodně nejde se stádem - právě naopak, stádo se pod jeho vedením pouští do různých činností, které klidné údolí mění na pastvinu plnou zmatků. Shaun s kamarády nedávají šanci pasteveckému psu Bitzerovi, který se snaží utajit, co všechno se děje za farmárovými zády. Každý den přináší nové dobrodružství se Shaunem! 8 Béé...zvadných příběhů: Rozcvička se Shaunem Koupání Aportování Donáška Obraz Česáči jablek Strašidelná noc Drak. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (368)

skinnee 

všechny recenze uživatele

potom ako som tu podarenu ovecku objavil v jednom dieli Wallace&Gromit sa mi do ruk dostalo vsetkych 40 dielov... a proste menej ako 5* sa neda dat. Niektore diely poslabsie ale to sa roztomilym oveckam da prepacit. Ale v kazdom dieli je stale dostatok vtipu a napadov. Mimika oveciek a vystresovaneho psa nema chybu. Takze vdaka tomuto vecernicku vidime co robia ovecky ked sa nepozerame a ked sa nahodou otocime v domneni ze sa nieco deje tak len stoja a prezuvaju travu. ()

boombang 

všechny recenze uživatele

Neskutečně vtipné, mám přímo záchvaty smíchu, a to i po dvacátém shlédnutí. Roztomilá a chytrá ovečka, ostatní ovce, u nichž člověk nikdy neví, kolik jich je, snaživý pes, který to vždycky odskáče, naprosto sviňská prasata a k tomu všemu nešikovný a neustále překvapovaný farmář. Za takovou legraci je pět hvězd málo. Moje nejoblíbenější epizoda je asi ta s lepidlem. Bééé! ()

Reklama

Jenda 

všechny recenze uživatele

Ač jsem měl velké nutkání podlehnout obsesivním choutkám v udržení stoprocentního hodnocení tohoto dílka, nemohu tak učinit, nebylio by to fér k ostatním filmům, seriálům... které odemne získaly jen ****. Přestože ale zřejmě nežeru tento druh animace, neujíždim na Gromittovi ani na Flushed Away, hodnotím vysoko - tzn. na tomhle britském večerníčku stoprocentně něco je... ()

Ketri 

všechny recenze uživatele

Tento seriál jsem objevila náhodou, když jsem ho nahrávala mé dvacetileté neteři. Říkala jsem si, že by možná měla navštívit nějakého specialistu, ale pak jsem nestačila koukat. Můj tehdy 18měsíční syn vydržel koukat nepřetržitě za sebou na několik dílů a nemohla jsem ho od toho odtrhnout - a nejen jeho. Od té doby jsme to celá rodina zhlédli již nesčetněkrát a stále se na to dá dívat. Před tvůrci opravdu smekám a moc moc doufám, že budou další díly. Já tu ovci prostě zbožňuju ... 100% ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Ovečka a její nápady. Prostě cool... Shaun má zvídavou a rozpustilou povahu, čímž se odlišuje od ostatních ovcí. Zvědavost jej zavádí do ošemetných situací z kterých nakonec obyčejně vyvázne. Shaun je mezi ostatními oblíbený a přirozený vůdce. Snaží se dělat dobré věci a tím do jednotlivých dílů s lehkostí vnáší morální ponaučení. / Viděné epizody *40.dílů / ( Hodnocení: 10/10 ) ()

Galerie (328)

Zajímavosti (6)

  • V tejto epizóde je použitá hudba z Rossiniho opery "Straka zlodejka". (lemonova)
  • Shaun je ve skutečnosti beránek a ne ovečka, jak je v českém překladu chybně uvedeno. (PRobin)
  • V celém seriálu nezazní žádné dialogy. Hlavní postava komunikuje výhradně bečením a své myšlenky vysvětluje kreslením diagramů. (philip.j.fry)

Reklama

Reklama