Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hrdina filmu společnosti Columbia Pictures Jak ukrást nevěstu, Tom (Patrick Dempsey), si užívá života: je sexy, je úspěšný a ví, že se může kdykoliv spolehnout na Hannah (Michelle Monaghan), svou okouzlující nejlepší kamarádku, která je jediným neměnným prvkem v jeho životě. Všechno dokonale funguje až do chvíle, kdy Hannah odjede na šest týdnů pracovně do Skotska...a Tom si s úžasem uvědomí, jak prázdný jeho život bez ní je. Rozhodne se, že jakmile se vrátí, požádá ji o ruku - ale je ohromen, když se dozví, že se zasnoubila s bohatým a pohledným Skotem a plánuje se k němu přestěhovat. Když Toma Hannah požádá, aby jí šel "za družičku", rozpačitě souhlasí...ale jen proto, aby se mohl pokusit Hannah získat pro sebe a překazit svatbu, dokud není pozdě. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (169)

lioncel 

všechny recenze uživatele

Nechápu dost dobře, jak si tu někdo může stěžovat na ty psí ´voči´ Michelle Monaghan - tak si ji obrátím na bříško, když mi vadí ... ne tedy, že by byla zrovna něco extra, ale znám spoustu ošklivějších a někteří jim přitom říkají krásky .. a náhodou, v těch vypasovaných džínech podle mě vypadala vcelku dost dobře a hodně lákavě, ale to je věc osobního vkusu, uznávám .. jinak, ten film samozřejmě obsahuje opravdu velkou snůšku arcikravin a k tomu navrch i pár naivních trapných klišé .. ale ... škoda, všechny ty záběry ze Skotska byly naprosto kouzelné … ()

jasiska 

všechny recenze uživatele

Nechápem, načo ľudia pozerajú romantické komédie, keď sa potom sťažujú, že majú cukor až za ušami, lebo sa hlavní hrdinovia nakoniec dali dokopy... Samozrejme, samotný žáner film predurčuje na predvídateľnosť. No dreamy Patrick Dempsey a celkom realisticky vyznievajúci humor sa mi páčili, čiže hodnotím nadpriemerne. ()

Reklama

Yancl 

všechny recenze uživatele

Velice obyčejná a ničím výrazná romantika, která v podstatě nemá co nabídnout. Snad jen ohraný děj, který patří do kolonky "stokrát-viděného". Především první půlhodina se vyznačuje pochmurnou a extrémně nudnou atmosférou, která v žádném případně nepobaví a už vůbec nerozesmívá. Což je u tohoto typu filmu velké mínus a nějaké emoce ? Leda povrchně. Holt se jedná o slabý snímek, kterých je na trhu filmů nekonečno. [30%] ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Naprosto tuctová romantická komedie. Ty si jako žánr nikdy nehrály na extra originalitu, ovšem tady na předvídatelnosti snad přímo staví, stav věcí víme od prvních minut. Jako jo, Američanům ve Skotsku se dá párkrát zasmát a Michelle Monaghan je zlatíčko; zato Patricka Dempseyho (zejména jako prostopášného hejska) jsem nikdy dvakrát nemusel. ()

lareinna 

všechny recenze uživatele

Dávam tri, lebo je to pohodový film a Patrick Dempsey má tiež hviezdu. No, nemám rada otrepané scénky typu "že Tomovi na dvere zaklope polonahá blondína a práve v tej chvíli si jeho vyvolená akože zmyslí, že mu chce niečo povedať a načape "pri čine" blondínu ako sa po ňom sápe, potom mu dá jeho vyvolená facku, lebo on za všetko môže, on ju podvádza"...a pod., ...to je asi tá zápletka, ktorá sa musí rozpliesť a vysvetliť a je to tak namáhavé, že on naozaj do kostola dobehne na poslednú chvíľu..a je tu šťastný koniec..uff ()

Galerie (98)

Zajímavosti (6)

  • Colin (Kevin McKidd) se v restauraci zmíní o špatném filmu o vlkodlacích, šlo o narážku na film Psí vojáci (2002), kde se objevují vlkodlaci a McKidd hraje hlavní roli. (Domin1359)
  • Poslední film, kde si zahrál Sydney Pollack. (Tom Riddle)
  • 40 centimetrů měří skotská sukně, kterou nosí Patrick Dempsey. Navzdory tradici si pod ni vzal i spodní prádlo - prý kvůli otravnému hmyzu. (Valsadora)

Reklama

Reklama