Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hrdina filmu společnosti Columbia Pictures Jak ukrást nevěstu, Tom (Patrick Dempsey), si užívá života: je sexy, je úspěšný a ví, že se může kdykoliv spolehnout na Hannah (Michelle Monaghan), svou okouzlující nejlepší kamarádku, která je jediným neměnným prvkem v jeho životě. Všechno dokonale funguje až do chvíle, kdy Hannah odjede na šest týdnů pracovně do Skotska...a Tom si s úžasem uvědomí, jak prázdný jeho život bez ní je. Rozhodne se, že jakmile se vrátí, požádá ji o ruku - ale je ohromen, když se dozví, že se zasnoubila s bohatým a pohledným Skotem a plánuje se k němu přestěhovat. Když Toma Hannah požádá, aby jí šel "za družičku", rozpačitě souhlasí...ale jen proto, aby se mohl pokusit Hannah získat pro sebe a překazit svatbu, dokud není pozdě. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (169)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Nejlepší jsou tyhle zážitky, které nečekáte. Mělo to všechny indicie nezájmu, ale nakonec se z toho stal příjemný fandomový film, aneb cross mezi Patrickem Dempseyem (Grey's Anatomy), Kevinem McKiddem (Rome), Busy Philipps (Cougar Town), Kelly Carlson (Nip/Tuck), Jaime Ray Newman (Eastwick) a Kevinem Sussmanem (The Big Bang Theory). Well played. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Další nevyvedený pokus o romantickou komedii. Jak bývá často u podobných plytkých snímků, romantika tady troskotá hlavně na nepodařených charakterech ústředního milostného trojúhelníku. ______Dívka je nevýrazná, je to jen prima holka bez zajímavějších charakterových rysů. Působí jako typický materiál na nejlepší kamarádku, nikoliv na hlavní postavu. ______Její skotský snoubenec je téměř nezřetelný, tady se scénář ani nepokusil dát mu nějakou zajímavou povahu, takže se stává papírovým panákem, jehož určují jen vnější atributy - šlechtický titul, bohatství, skotské tradice. Ani to se ale příliš neprojevuje, až snad na skotské zvyky, které snímek dost přiblble zesměšňuje. ____ Ústřední postavou, kolem které se vše točí, se tak stává povrchní sukničkář, který (zdánlivě) příliš pozdě prozře, jak je láska přece jen důležitá.____ Je takový zvrat uvěřitelný? Ne. Je jeho boj o teď už zadanou dívku vtipný, dojímavý nebo vytrvalý? Ne. Dá se věřit, že by dívka dala přednost muži, se kterým se léta platonicky kamarádí a jehož přezíravý postoj k ženám a vztahům podrobně zná? Ne. ____Zbytečný snímek zajímavý snad jen tím, že soky v lásce hrají dva chirurgové z Chirurgů. /17. 6. 12./ ()

Reklama

ajuska 

všechny recenze uživatele

Že to bude mít tisíckrát omletý scénář bez špetky překvapení či snad dokonce napětí se dalo čekat. Když si k tomu ale ještě přidáte nulovou chemii mezi hlavními představiteli, blbé dialogy, uboze načrtnuté postavy a absolutní neschopnost zapůsobit romantickými scénami, je jasné, že v tomto případě není ani za předpokladu snížených kritérií na kvalitu amerických romatických filmů, produkovaných jako na běžícím pásu, o co stát. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Rozvleklá nuda převlečená za " humornější" předělávku SVATBY MÉHO NEJLEPŠÍHO PŘÍTELE, jen v opačném gardu. Běda těm, kteří se nechají nachytat! Komu vůbec podobnou pitominu doporučit? Těm co se neobejdou bez psího pohledu Patricka Dempseyho? Teenagerům, kteří nejspíš ocení to jak si dospělí chlapi pochvalují ve sprše velkého skotského ptáka nebo to jak je hlavní postava vylíčena jako ten největší klátič v N.Y.? Lidem co rádi blbé scénáře? No nevím, nevím. Fakt mě mrzí, že Sydney Pollack bude mít na posledním řádku své bohaté (ani ne tak počtem, jako významem) filmografie tento romantický nepodarek. Horší hodnocení nedávám právě jen kvůli Pollackovi a dobře odvedené práci při začáteční scénce z vysokoškolského mejdanu, kdy oba hrdinové vypadají opravdu věrohodně, až jsem chvilku pochyboval, jestli to jsou opravdu oni nebo se něco dokonale povedlo v oddělení castingu... Oči jsem na nich mohl nechat, jako kdybych je viděl srát jednorožce (ano, narážka na ojediněle vtipný moment filmu). II Scénář: Adam Sztykiel, Deborah Kaplan, Harry Elfont. 35% ()

Elleannie 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se mi hoodně líbilo, opravdu hodně jsem se nasmála:D Sice jednu pasáž ke konci filmu bych úplně vypustila, protože mi tam moc neseděla, ale dá se to snadno přehlédnout, když si vzpomenu na zbytek. Druhá komedie, ve které jsem viděla Patricka Dempseyho a musím říct, že mu takové filmy sedí. Ráda se na to podívám znovu. ()

Galerie (98)

Zajímavosti (6)

  • Patrick Dempsey a Kevin McKidd hráli společně také v seriálu Chirurgové (od r. 2005). (skinny)
  • Colin (Kevin McKidd) se v restauraci zmíní o špatném filmu o vlkodlacích, šlo o narážku na film Psí vojáci (2002), kde se objevují vlkodlaci a McKidd hraje hlavní roli. (Domin1359)

Reklama

Reklama