Reklama

Reklama

Sydney White je dcera instalatéra, která od svých devíti let, kdy zemřela její matka, vyrůstala mezi stavebními dělníky. Získá stipendium na stejnou univerzitu, kde kdysi studovala její matka, a jak jí kdysi slíbila, jako nováček se pokusí vstoupit do stejného spolku, jehož byla kdysi ona členkou. Jenže časy se změnily a kdysi respektovaná a důstojná Kappa Phi Nu je dnes elitářským, povýšeným spolkem, který ovládá despotická blonďatá kráska Rachel Witchburn… (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (207)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Je to parodie...není to parodie...je to parodie...není to parodie...co myslíte vy? 1) Příšerný brak, kterému však z mně ne zcela jasných důvodů nechám dvě hvězdičky, protože chvílemi mě i docela bavil...no a mezitím jsem si stihl vyřídit spoustu věcí. 2) Upozorňuji na slovenský distribuční název - Snehulienka to ma v paži - to by nenapadlo snad ani scénáristu komentovaného filmu. 3) My name´s Slunicko2 and I think I'm in love with a dork. ()

Johny_fork 

všechny recenze uživatele

Mám slabost pro filmy podobného ražení, sice po pěti minutách víte jak to dopadne, nicméně si výbroně oddychnete, dostanete lepší náladu a aspoň já sem se i pobavil, celý film jsem měl takový lehký úsměv. Je to taková teenegerská komedie, ale zase ne úplně typická, jelikož neobsahuje fekální fórky, za což má hvězdičku navíc, navíc nepostrádá mírný nadhled a Amanda Bynes mi přijde vcelku okouzlující. Jo a jsem mimoň:) ()

Reklama

Tydlidáš 

všechny recenze uživatele

Tak na tyhle filmy asi fakt nejsem stavěnej a co horšího, nedostal sem ani psychycké uklidnění a vyrovnání duše, před začátkem filmu. Jediný co bylo ve filmu hezký byli vysokoškolačky z koleje... Jediný co mě zaujalo byl životní styl lidí na kolejích. Otázkou je jestli to tam v USA takhle opravdu chodí. Jestli zjistim, že ano.... Začnu se učit =) ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Filmy ze studenstkého prostředí mne vždycky bavily a tudíž se i rád na ně koukám. Královna ročníku je oddychová komedie u které jsem se občas zasmál. Mám pouze 2 výtky : 1) obsazení hlavní postavy : "!Herečka má hlavu jako tlustou prdel. Má sestra na počátku filmu tvrdila : "Počkej, ona během filmu bude mít proměnu a bude z ní kočka.... bohužel, NESTALO SE TAK! A za 2) Konec filmu byla jedna velká pohádka. A zavonil zvonec a pohádky byl konec! Z imbecilů se nakonec stali úspěšní, oblíbení, chytří, zbožňovaní lidé...... prostě "studio Kamarád"! ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Ve chvíli, kdy ve filmu zazní věta „občas když jsem vzrušenej, tak zvracím“, už s jistotou víte, že jste udělali zásadní chybu s ovladačem televize v hlavní roli. Královna ročníku je další přeslazená teen-limonáda ze školy, kde se nepřednáší ani neučí, zato se tam randí a žárlí a randí a intrikuje a randí a kecá a randí a… není to dobré ani jako kulisa k uklízení pro hluchoslepé. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (9)

  • Film se točil na Rollinsově univerzitě. Většinu komparzu tvořili studenti, kteří zůstali během jarního volna. (HappySmile)
  • V závěrečné scéně má na sobě Amanda Bynes (Sydney) tričko ze své kolekce "Steve & Barry". (HappySmile)

Reklama

Reklama