Reklama

Reklama

Sydney White je dcera instalatéra, která od svých devíti let, kdy zemřela její matka, vyrůstala mezi stavebními dělníky. Získá stipendium na stejnou univerzitu, kde kdysi studovala její matka, a jak jí kdysi slíbila, jako nováček se pokusí vstoupit do stejného spolku, jehož byla kdysi ona členkou. Jenže časy se změnily a kdysi respektovaná a důstojná Kappa Phi Nu je dnes elitářským, povýšeným spolkem, který ovládá despotická blonďatá kráska Rachel Witchburn… (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (207)

VasaX 

všechny recenze uživatele

A opět nám Hollywood nadělil další ze šablonovitých college-comedy. Kostra příběhu se nese v klasickém klišé konfrontace outsiderů s elitou, kdy nakonec outsideři pod vedením "vyvoleného outsidera" porazí elitu a začlení se mezi ostatní, plus pár menších doplňujících románků. Každopádně tato romantická "college" komedie si na nic nehraje a po celou zabaví. Nejsem z těch co mají na veškerou tvorbu stejný metr. Vím na co se dívám a podle toho hodnotím. A Sydney White má ve své třídě rozhodně nadprůměrné místo. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Je fajn, že si Sydney White našla přátele na celý život, ale to že mě sledování toho bude málem stát krk, to jí asi nenapadlo. Já fakt snesu téměř všechno, ale tohle bylo na mě prostě moc a ten konec, kdy zlí dostali co si zasloužili a hodný a utlačovaný loseři zase co chtěli, sice neni nic novýho a já na to byl připravenej a nevadí mi to, ale tady je to fakt chuťovka jen pro otrlý diváky. 1,5* za pár zábavných scén ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele

Nápad se cvokhousem se mi hrozně líbil a úpřímně řečeno, dvě hvězdičky vybojoval právě on a jeho osazenstvo. S postupem času film překypuje jedním klišé za druhým a vše zazdí předvídatelným, lépe řečeno těžko uvěřitelným závěrem, který si v reálném životě opravdu nedokážu představit a to mám docela bujnou fantazii. ()

vendy63 

všechny recenze uživatele

Né každé teenagerovských stupidní slaďárny jsou stupidní. Mně osobně se zrovna tohleto moc líbilo i když konec se mi zdál takový moc pocukrovaný. V poslední době je moda točit filmy ze střední školy ,takzvaně vždycky vyhrávají ti co jsou podceňování. A proč ne? Amanda Bynes je toho příkladem ,většinou ji vídám v takových snímcích jako třeba -Co ta holka chce- a mužu říct že jsem ji ještě neviděla v něčem co by mě šokovalo.Jo houfujou se v k.ročníku blondýny to jo :-D ale pořád ještě nad vším vyhrává rozum a to je potom hapyend :-) ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Amanda Bynes je skvelá a spolu so Sarou Paxton sú veľmi pekné, ale že sa dá 21 ročné dievča na takýto gýč je smutné. Typický trápny americký pubertálny film so svojou princezničkou, blondínkami, nemehlami, židmi, krásavcom a všelijakými inými klišé z podobných nezmyslov. Znemožňuje to samé seba, niekto chcel pravdepodobne jednoduchým ľuďom ukázať, že majú byť samí sebou a prekvapujúco zhŕňa aj svetovo dôležité veci, ako rozhovor o elitách a priamej demokracii, ale to bola skôr výnimka, ktorá potvrdila pravidlo. Nezmysel, mierne sklamanie z Amandy Bynes, nevtipné, nevkusné, ale videl som aj veľmi veľa horších filmov. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (9)

  • Když zpívá Tyler (Matt Long) v knihovně Sydney písničku, je to ta samá, na kterou tančí na plese. (HappySmile)
  • V závěrečné scéně má na sobě Amanda Bynes (Sydney) tričko ze své kolekce "Steve & Barry". (HappySmile)
  • Film se točil na Rollinsově univerzitě. Většinu komparzu tvořili studenti, kteří zůstali během jarního volna. (HappySmile)

Reklama

Reklama