Reklama

Reklama

Sydney White je dcera instalatéra, která od svých devíti let, kdy zemřela její matka, vyrůstala mezi stavebními dělníky. Získá stipendium na stejnou univerzitu, kde kdysi studovala její matka, a jak jí kdysi slíbila, jako nováček se pokusí vstoupit do stejného spolku, jehož byla kdysi ona členkou. Jenže časy se změnily a kdysi respektovaná a důstojná Kappa Phi Nu je dnes elitářským, povýšeným spolkem, který ovládá despotická blonďatá kráska Rachel Witchburn… (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (207)

Scharra 

všechny recenze uživatele

Snaha o tak trochu jinou a hlavně moderně pojatou Sněhurku, kterou místo macechy dusí předsedkyně dívčího spolku. Jak jsme už napsala, snaha by byla, ale nakonec to dopadlo stejně jako mnoho dalších romantických komedií ze střední/vysoké školy. Parta potrhlých spolubydlících byla zábavná,ale to jest ke kladům filmu taky vše. ()

Nathalie 

všechny recenze uživatele

50%...Snehurka s profi kladivem, sedm nerdu a blondata husa z patologickeho sesterstva, ktera ma misto kouzelneho zrcadla mistni obdobu libimseti.edu-ano, esteticka meritka se nam demokratizuji:), v zastydle pubertalni campus comedy, ktera strida mista, kdy strkate hlavu pod polstar jako pstros a doufate ve vybuch pumy, ktery tu jejich pastousku srovna se zemi a mista, kdy uznale pokyvujete hlavou nad zdarilou parodii. V pomeru 90:1 :) ()

Reklama

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Filmy ze studenstkého prostředí mne vždycky bavily a tudíž se i rád na ně koukám. Královna ročníku je oddychová komedie u které jsem se občas zasmál. Mám pouze 2 výtky : 1) obsazení hlavní postavy : "!Herečka má hlavu jako tlustou prdel. Má sestra na počátku filmu tvrdila : "Počkej, ona během filmu bude mít proměnu a bude z ní kočka.... bohužel, NESTALO SE TAK! A za 2) Konec filmu byla jedna velká pohádka. A zavonil zvonec a pohádky byl konec! Z imbecilů se nakonec stali úspěšní, oblíbení, chytří, zbožňovaní lidé...... prostě "studio Kamarád"! ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Amandu nemám ráda, ale její filmy ano. Je mi jasný, že takovým "filmovým kritikům" jako jste vy všichni co si tu hrajete na kritiky, se něco tak primitivního nemůže líbit. Ale pro mě jedna z těch lepších teenage komedií na který se klidně a moc ráda podívám znova, ideální pro odreagování. A víte co, já tomu dám 4*, i když jsem původně chtěla jen 3*. Ale když vidím to hodnocení tady. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Zcela tradiční a obyčejná teenagerovská romantika s příjemnou Amandou Bynes, nafintěnými tupými kráskami a prostými, leč dobrosrdečnými losery. Nepřináší nic nového, než co jsme mohli xkrát už vidět, včetně závěrečného podtrhu, prokouknutí, nápravě a samozřejmě dobrého konce. Jako poklidná zábava pro deštivý podvečer proč ne. Hudba: Deborah Lurie ()

Galerie (56)

Zajímavosti (9)

  • Do některých kin byl film doručen pod názvem Sydney White and The Seven Dorks. (HappySmile)
  • Když zpívá Tyler (Matt Long) v knihovně Sydney písničku, je to ta samá, na kterou tančí na plese. (HappySmile)
  • V závěrečné scéně má na sobě Amanda Bynes (Sydney) tričko ze své kolekce "Steve & Barry". (HappySmile)

Reklama

Reklama