Reklama

Reklama

Sydney White je dcera instalatéra, která od svých devíti let, kdy zemřela její matka, vyrůstala mezi stavebními dělníky. Získá stipendium na stejnou univerzitu, kde kdysi studovala její matka, a jak jí kdysi slíbila, jako nováček se pokusí vstoupit do stejného spolku, jehož byla kdysi ona členkou. Jenže časy se změnily a kdysi respektovaná a důstojná Kappa Phi Nu je dnes elitářským, povýšeným spolkem, který ovládá despotická blonďatá kráska Rachel Witchburn… (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (207)

Olík 

všechny recenze uživatele

Královna ročníku není teenager komedii „prcičkovského“ střihu, ale spíš taková studentská Pravá blondýnka a to především díky účinkování „Chiky“ Bynes. Klasické středoškolské rozdělování do množin obdivovaných sportovců, podivínských šprtů nebo sexy roztleskávaček navlečené do podoby moderní Sněhurky (nechybí princ, zlá královna, trpaslíci ani Sněhurka samotná) s nezbytným klišé endem – vhodné pouze pro Amanda fans. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„No tak, chlapci! Vás je sedem, nás je sedem... čo vám to hovorí?“ – „14.“ Prijateľná bláznivá tínedžerská komédia o „amerických školských spolkoch“ (človeče, skutočne to v Amerike takto funguje?) vyniká okrem vydarených dialógov („Prečo stále spí?“ - „Je z Nigérie, ešte si nezvykol na časový posun.“ – „Aha. To prejde. Kedy prišiel?“ – „Pred troma rokmi.“) a vtipných hlášok („Som v poriadku, moja slezina ten pád stlmila.“), svižným scenárom a sympatickými hereckými výkonmi. Najmä rozkošnej Amandy Bynesovej, ktorú by som veľmi rád videl v porne. Snáď si v nejakom niekedy zahrá. ()

Reklama

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Je to parodie...není to parodie...je to parodie...není to parodie...co myslíte vy? 1) Příšerný brak, kterému však z mně ne zcela jasných důvodů nechám dvě hvězdičky, protože chvílemi mě i docela bavil...no a mezitím jsem si stihl vyřídit spoustu věcí. 2) Upozorňuji na slovenský distribuční název - Snehulienka to ma v paži - to by nenapadlo snad ani scénáristu komentovaného filmu. 3) My name´s Slunicko2 and I think I'm in love with a dork. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 8/10 Děj 7/10 Hudba 6/10 Prostředí 6/10/// +moje oblíbená Amanda Bynes, potěší John Schneider, výborné a koukatelné finále, pár dobrých vtipů -dětinský scénář, nehledě na to, že už tu byl tisíckrát, slabší rozjezd, některé postavy fakt trapně napsané/// Dlouho očekávaný film, který jsem si dlouho odkládal. Hádejte kvůli komu? Amanda je pořád (i když taky pořád hraje podobné role) velice příjemná a krásná. Celkem se těším až si vezme nějakou vážnější roli, ale v této poloze ji mám rád. A kdybych si měl vybrat tak romantika jí sluší ještě víc než teen komedie. Samotný film je výhradně pro mladé publikum a komu je víc jak 15 bude chtít film nejspíš vypnout a pokuď tak neudělá, tak o sobě asi začne pochybovat a nebo okolí o něm :-) Brácha například nechápe jak na takovéto filmy můžu koukat. Ale mě se tento žánr líbí a pak přeci jen důvod proč na to koukám už znáte./// Celkem 67%/// ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Žasnem nad kreténskym slovenským distribučným názvom tohto filmu - "Snehulienka to má v paži". Bože, to je trapné. Kto takto przní originálne tituly, by si zaslúžil poriadnu do držky. Inak sa jedná o takú nenápadnú, ale celkom príjemnú, teenagerskú komédiu z vysokoškolského prostredia. Mladá deva Sydney White, sa rozlúči so svojim otcom, stavebným robotníkom a odchádza študovať prestižnú vysokú školu, ktorú pred rokmi úspešne absolvovala jej nebohá matka. Aj keď prvé dni sú pre ňu sklamaním, časom si získa priateľov, stane sa najobľúbenejšou študentkou a najde aj svoju lásku. Typická americká komédia pre teenagerov. ** ()

Galerie (56)

Zajímavosti (9)

  • Když zpívá Tyler (Matt Long) v knihovně Sydney písničku, je to ta samá, na kterou tančí na plese. (HappySmile)
  • Do některých kin byl film doručen pod názvem Sydney White and The Seven Dorks. (HappySmile)

Reklama

Reklama