Reklama

Reklama

Sydney White je dcera instalatéra, která od svých devíti let, kdy zemřela její matka, vyrůstala mezi stavebními dělníky. Získá stipendium na stejnou univerzitu, kde kdysi studovala její matka, a jak jí kdysi slíbila, jako nováček se pokusí vstoupit do stejného spolku, jehož byla kdysi ona členkou. Jenže časy se změnily a kdysi respektovaná a důstojná Kappa Phi Nu je dnes elitářským, povýšeným spolkem, který ovládá despotická blonďatá kráska Rachel Witchburn… (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (207)

Guzo 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejlepších komedií tohoto druhu (=jednoduchá, trošku holčičí teenagerovská komedie). Hlavní výhru bych viděl v obsazení hlavní hrdinky, která neni blondýnka (!) a tváří se celou dobu sice trošku přihlouple, ale rozhodně roztomile. Zápletka neni nijak originální, ale to se asi ani nedalo čekat, takže doporučuju určitě všem, kdo má rád tenhle typ komedií, ostatní ať se radši oboukem vyhnou, žádnou inovaci tu nečekejte.. ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

A opět nám Hollywood nadělil další ze šablonovitých college-comedy. Kostra příběhu se nese v klasickém klišé konfrontace outsiderů s elitou, kdy nakonec outsideři pod vedením "vyvoleného outsidera" porazí elitu a začlení se mezi ostatní, plus pár menších doplňujících románků. Každopádně tato romantická "college" komedie si na nic nehraje a po celou zabaví. Nejsem z těch co mají na veškerou tvorbu stejný metr. Vím na co se dívám a podle toho hodnotím. A Sydney White má ve své třídě rozhodně nadprůměrné místo. ()

Reklama

Vabr 

všechny recenze uživatele

Typická vysokoškolská komedie, bohužel s docela málo vtipy a přehnaně veselým koncem. Párkrát jsem se zasmál, ale to moc nebylo. Žebříček se posouval příliš rychle. Bejt tou vedoucí Kappy, bych ji podezříval z hackování. Bohužel, kdyby to zašlo do více extrémní komedie, tak by se to lidem nelíbilo, ale mně ano, proto to zůstalo jako komediální drama, aby to mělo aspoň větší počet procent. Bylo to hodně normální. VYHODNOCENÍ: Z 200. MÍSTA NA 21. ZA VTEŘINU? ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Tahle moderní variace pohádky o Sněhurce, byla v podstatě ve své misi úspěšná. Máme zde hodnou Amandu Bynes s koulejícíma očima, zlou, protivnou a namyšlenou blondýnu Saru Paxton, kouzelné zrcadlo nahradil internetový portál s aktuálním pořadím školních krásek, a po vykopnutí hlavní hrdinky z prestižního dívčího spolku, ji "přístřeší" poskytne sedm kluků, stejně jako bylo trpaslíků. A i na otrávené jablko, v podobě hackera, přijde řada Jak to celé dopadne, je každému jasné, ale to vůbec neznamená, že by se u toho nedalo pobavit. Povedlo se a 90.minut se dá příjemně strávit s touhle sympatickou komedií. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Mladé Sydney White (Amanda Bynes) se splní její sen - dostala se na vysokou školu, která studovala její matka, a tím má zajištěno členství i v prestižním studentském klubu, vedeným krásnou Rachel (Sara Paxton). Brzy zjišťuje, že klub plný hloupoučkých blondýnek, ale není nic pro ni - a naopak své přátele získává mezi partičkou odpadlíků. Svojí bezprostředností si všechny získává, a zdá se, že volba královny ročníku nebude tak jednoznačnou událostí, jako v předchozích letech ... Ehm ehm, po prvních deseti minutách jsem chtěl televizi znechuceně vypnout, a šupnout Královnu ročníku do Odpadu!. Ale pak se film začal trochu rozjíždět, a když jsem se nadnesl nad naprosto hloupoučký a předvídatelný scénář, tak jsem se chvilkama docela i bavil (vím že postiženým by se smát nemělo, ale parta outsiderů je naprosto dokonalá). Co mi ale vadilo bylo obsazení Amandy Bynes - nevím, ta holka mi sem vůbec nesedla. To už by zde byla lepší možná Mandy Moore nebo Lindsay Lohan... ()

Galerie (56)

Zajímavosti (9)

  • Film se točil na Rollinsově univerzitě. Většinu komparzu tvořili studenti, kteří zůstali během jarního volna. (HappySmile)
  • Když zpívá Tyler (Matt Long) v knihovně Sydney písničku, je to ta samá, na kterou tančí na plese. (HappySmile)
  • Do některých kin byl film doručen pod názvem Sydney White and The Seven Dorks. (HappySmile)

Reklama

Reklama