Reklama

Reklama

Bývalý zabiják Paul pátrá po zmizelé dceři Beth, která je závislá na drogách. Ale do cesty se mu kromě drogových dealerů postaví i nelítostný šéf podsvětí Omar, který má s Paulem nevyřízené účty... Bývalý profesionální zabiják Paul mluví po skypu se svou dcerou Beth. Paul si myslí, že jeho dcera navštěvuje školu, ale pak mu přijde dopis z univerzity, podle kterého to tak není. Proto druhý den volá Beth, ale dovolá se úplně cizímu člověku. Paul ztratil s Beth kontakt a bojí se, že se jí něco stalo. Paul proto jede za Beth do jejího bytu, tam ale nikdo není. Paul najde jen fotku Beth a její kamarádky před jedním barem. Paul se tam vydá a po chvíli narazí na Bethinu kamarádku Angelu. Paul se ji snaží přesvědčit, aby mu pomohla najít Beth. Angela říká, že se Beth chytla lidí, co prodávají drogy. Paul chce, aby mu ukázala, kde dealer drog Eddie bydlí, a nabídne jí za to 500 dolarů. Angela souhlasí a oba odjedou do jiného klubu. Tam ale Eddie není. Před klubem však potkají Eddieho přátele. Ti mu nic nechtějí říct, a tak je Paul zmlátí. Od jednoho z nich si vezme telefon, ve kterém je Eddieho číslo. Poté jedou oba do jednoho bytu, kde mají chvíli na odpočinek. Paulova manželka umřela na leukémii a on má její jméno vytetované na prsou. Paul poslal Eddiemu zprávu, ten se chytil a odepsal Paulovi, kde je. Paul jde do jednoho baru, kde potká Eddieho a jeho přítele. Ten Eddieho upozorní na to, že Paul je nebezpečný zabiják a chce, aby mu radši všechno řekl. Eddie mu řekne, že jeho dcera je u dealera drog jménem Tony Martinéz, kterému se říká Lékárna.
Poté vidíme místního bosse Omara, který řídí velkou část města a právě popravil člověka, jenž ho podvedl. Omar má s Paulem nevyřízené účty. Paul ho měl kdysi zabít a dal mu bombu do auta. V autě ale byla jen Omarova žena a dcera a obě zemřely. Omar pošle své lidi, aby Paula zabili. Ti zaútočí na jeho auto. Při honičce ale nabourají a Paul pak jednoho z nich zastřelí. Druhý je těžce raněn a má vyřídit vzkaz Omarovi, aby se do toho nepletl. Paul pak vypráví Angele o tom, jak měl zabít Omara. Paul poté navštíví svého starého známého Sama a chce, aby tam na chvíli ukryl Angelu. Poté jde za dealerem Lékárnou. Po cestě se staví v prodejně zbraní, kde mu syn jeho již zesnulého přítele předá zbraň. Paul přijde do baru k dealerovi drog jménem Lékárna a najde tam dceru. Lékárna chce ale Paula předat Omarovi. Paul se brání a všechny postřílí. Poté vezme dceru a odjede k Samovi. Pak je Paul ošetřen a všichni odjíždí z města. Všichni jsou ale napadeni Omarovými muži, kteří unesou Beth. Paul si vezme zbraně a jede do Omarova sídla. Tam se utká s jeho lidmi a všechny zabije. Poté bojuje s Omarovým osobním strážcem a také ho zastřelí. Omar drží pistoli u krku Beth, ta ho udeří loktem do břicha a Paul ho zastřelí. Paul pak odvádí Beth k autu, kde na ně čeká Angela. (TV Prima)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (100)

maddy odpad!

všechny recenze uživatele

Kráľ je mŕtvy, nech žije.... no Princ určite nie! Nalákalo ma to akurát zvučnými menami v obsadení (Bruce Willis, John Cusack, Rain), ale nakoniec tam každý z nich vystupuje ledva 10 minút a aj to až v samotnom závere. Skutočne nepochopím kvôli čomu má hlavne taký Willis potrebu účinkovať v takýchto lacných C-éčkových akčňákoch po vzore Segala, keď ho to podľa výrazu tváre ani vôbec nebaví. Veď Willis dokáže utiahnuť ešte aj v dnešnej dobe vlastnú sériu (Die Hard), na rozdiel od jeho kolegov ako Schwarzenegger alebo Stallone, ktorí s ich novými filmami tvrdo dopadli. Kvôli peniazom do toho ísť nemohol, keďže toto je ultralacná záležitosť. Úplne zúfalý akčňák s nudnou choreografiou, o ničom akciou, u ktorého sa z tej zúfalosti musí človek až smiať. V ňom sa premáva nesympatický Jason Patrich bez štipky charizmy alebo hereckých schopností a skaza je dokonaná. Neuveriteľná zbytočnosť! CELKOVO: 0,5* (1/10) ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Ale jo koukatelný a pohodový béčkový film. Hlavní hrdina, tedy otec hledající svou dceru je správnéj klaďas, drsňák a nedá se mu nefandit. Bojové schopnosti i zbraně ovládá, má ostré hlášky a smrti se nebojí. Willis poprvé v roli záporáka, na scénu příjde sice až v půlce druhé, ale zahrál to celkem slušně. Jo bavil jsem se a dokonce i Rain se předvede na konci. 60% ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Dalo by sa písať o tom, že Cusack sa zhliadol v Cageovi a ich účesy sú na nerozoznanie, že spolu s Willisom sú ochotní hrať aj vo filmoch, pri ktorých vedia, že ich v kine nikto neuvidí, alebo o Patrickovom supermanstve. Jeho protivníci totiž považujú za česť zomrieť po zásahu z jeho zbrane a schválne strieľajú mimo a po zásahu efektne odpadnú. Ale stačí napísať, že: Komando 2. Jason Patrick je sympatický a drsný, ale na Arnolda proste nemá. Nie sme už totiž v 80. rokoch. Na druhú stranu práve takýto priamočiary prístup mnohým retro fanúšikom chýba a práve na nich Miller myslel a jeho prístup privítajú s nadšením. Mňa to proste iba nebavilo, najmä po úvode, ktorý sľuboval mystický, pomalý triler možno až v štýle 8 mm. Hlavne, že Fifty si zase strihol cool úlohu a môže ďalej machrovať, aký je skvelý herec. Pozor, jedná sa iba o cameo a Willis s Cusackom zase až tak viac času na plátne ako on nestrávia. Je to Patrickove sólo. ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Kdyby to bylo reálné, řekl bych, že tenhle film je pěkně vyčůraný. Zapadl totiž přesně do toho co jsem hledal. Akční jednohubku s nenáročnou zápletkou a nekompromisním hlavním hrdinou. Zn. známej xicht bude plusem. A tak tomu přesně je. Od prvních minut je vám jasné kam snímek míří. Kdo je tu šéf a do cesty mu vleze jen pitomec. Taťka prostě chce dcerku zpět a nezastaví se před ničím. Ani před pár rádoby drsňáky,ani před hodně divně se chovajícími postavami a před Willisem v roli mafiána teprve ne. A jak to taťka postupně kosí a prodírá se tam, kam se za těch 90 minut dostat má, přemýšlím dokonce o 4ech hvězdách. Jenže jen do chvíle kdy dojde ke střetu s Willisem. Jeho záporák je totiž strašně slabý a o finálovém souboji skoro nemůže být řeč. V tu chvíli padá hodnocení na 60 procent. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Bavilo mě to. Bavil mě hlavní hrdina, prostředí, kamera, herci i děj. Jason Patric jako nasranej taťka naprosto v pohodě, Cusack taky a Bruce odved svůj běžnej průměr, odehranej za dva dny. I když automobilová honička byla natočená lehce zmateně, akce je jinak nasnímaná dobře a přehledně. Líbila se mi i kamera, která na rozdíl od různých východoevropských Seagalovek používá zajímavý barvy a ne jen odstíny hnědý. Prince není film roku, ale jako akčňák na dlouhý zimní večery je naprosto v pohodě. 70% ()

Galerie (30)

Zajímavosti (1)

  • Skoro celý film bol natočený v City of Mobile, v Alabame. Hlavne v hoteli The Battle House a komplexe RSA Battle House Tower a ich okolí. (Jadro)

Reklama

Reklama