Reklama

Reklama

VOD (1)

Val Kilmer s Jennifer Esposito a Garym Colem hrají hlavní role v tomto explozívním filmu nabitým akcí o bývalém příslušníku americké námořní pěchoty, který přináší spravedlnost do malého pohraničního města. Poté, co byl MacPherson (Kilmer) v boji v Iráku zraněn, neochotně souhlasí s tím, že se připojí k jinému vojákovi na jeho ranči v Arizoně. Ale když MacPherson dorazí na místo, zjistí, že jeho přítel tajemně zmizel a nikdo nechce přiznat, že ho znal. Když zjistí, že jistá firma vyhání z města všemi možnými způsoby ilegální cizince, MacPherson se rozhodne, že se pomstí, a nepřestane, dokud všichni, kdo v tom jedou, nebudou za své zločiny potrestáni. (Filmbox)

(více)

Recenze (27)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Jedná se o takovou nízkorozpočtovou variaci na Ramba v kabátě moderního westernu a s poněkud jiným poselstvím. MacPherson stejně jako Rambo má deprese a trauma z válečných útrap a operací a stejně jako on jde navštívit svého přítele z jednotky, jen pro změnu do Arizony k mexickým hranicím. Ono městečko skutečně jakoby vypadlo z westernového filmu. Žádné asfaltové silnice, žádné chodníky se zámeckou dlažbou. Docela by mě zajímalo, jak to tam vypadá za deště. No a co se nestane, MacPherson není vítán a je mu to rázně dáno najevo. Když je po vyvolaném incidentu zatčen, přijde scéna přesně zkopírovaná z Ramba. Sprcha, bití. Když dostane nečekaně v cele nakládačku, uteče. V tuto chvíli už šli tvůrci opět svou cestou. Přesto k závěrečné tvrdé přestřelce dojde, kde MacPherson pochopitelně vítězí. Jeho hlavní nepřítel však není jako v případě Ramba šerif, ale zástupce společnosti „United Borders“ John Rhodes, který to tam celé vlastní a buduje. Val Kilmer se svou vizáží krapet budí rozpaky a skoro se divím, že si tuto roli nestřihl Steven Seagal. O drsnou akční eskapádu se však nejedná, a tak tedy budiž. Po počátečním představení co je MacPherson zač, se velmi pomalu rozjíždí hlavní dějová linka. A opravdu velmi pomalu, neboť nudou by se nejeden sežral. Když ale dojde na scénu v restauraci, kde je provokován, dostává to už konečně trochu švih. Opět ale jen opravdu trochu. Sice se říká ´co se vleče, neuteče´, ale v tomto případě je to spíše na škodu. Nízký rozpočet je setsakramentsky znát a tak nelze očekávat lecjaké dílo. ()

PanFilmov 

všechny recenze uživatele

Celé to prebiehalo nejak nudne a nezáživne, vôbec ma to nedokázalo zaujať, už len preto lebo akčná časť úplne nevyšla, trápne natočené akčné scény na konci, to celé pokazili, a pri tom na konci to vyzeralo, že film bude aspoň trocha vydarený, no zdanie niekedy klame! Jediné plusy pre film vybojoval Val Kilmer herec s plno kvalitami, len škoda že film nevyšiel:(:( ()

Reklama

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Uz len luhovanie 1 000x prevareneho caju, znie to pritom dobre bycvaly prislusnik americkej namornej pchoty, male ospale mestecko, ktosi zmizol .. .ale vyvali sa na divaka taky maglajz, a mix, ze sa to nedalo ruzlit. nerozumel som kto, co, preco, ako , s kym, kedy ..... skoda dalsich slov a rozculovania sa . 0 % ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Konspirační thriller o důstojníkovi amerických speciálních námořních sil , který byl zraněn v Iráku a vrací se do Států do důchodu je až za významem slova hrozný. Ukazuje zisky z války, zájmy korporací, ale takový černobílý. Co se týče samotného filmu herecké výkony nejsou nic moc a příběh neplyne moc hladce. Přitom tento melodrarmatický film měl potenciál. ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

Adam Marcus? Priznám sa, nepoznám, tak som si preklikal jeho režijné počiny a dozvedel som sa, že skúsil horor s Jasonom a potom romatickú komédiu Snow Days, ktorú snáď ani nikto nevidel. Teraz sa pustil do drámy ( budiž ), no napriek úpornej snahe Kilmera "hrať", ma pán Marcus presvedčil, že talent ako režisér nemá. Čo tak osvetlovač? ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Na obale DVD drží MacPhearson (Val Kilmer) v ruke brokovnicu M-47, vo filme ju však ani raz nepoužil. (beso74)
  • Vo filme si zahralo aj vyše 70 miestnych obyvateľov Nového Mexika. (beso74)
  • Ranč v Novom Mexiku, nachádzajúci sa severovýchodne od Santa Fe, patriaci Val Kilmerovi (MacPherson), poslúžil filmárom na natočenie niektorých scén. (beso74)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno