Reklama

Reklama

Bezstarostný sex

  • Kanada Young People F***ing (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sex může být pořádná fuška! Rozmarná komedie ukazuje čtyři páry a jednu trojici během bláznivé noci plné divokého sexu. V pěti příbězích sleduje sexuální kontakt od předehry až k doznívání. Všichni zúčastnění jsou vystaveni dlouhé řadě komplikací, než se konečně dostanou k vytoužené metě... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (209)

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Tato komedie, která může soupeřit s dnes již tak profláklými Prcičkami, popisuje pět různých párů (je tam i jedna trojka), jak se snaží o TO. Ale narozdíl od Prciček se prakticky vše, co jsme zde viděli, může skutečné stát. Ono je to spíš takový instruktážní video, u kterého se ale zaručeně pobavíte. Já jsem tam místy až vybouchl smíchy. Každý pár jde na to jinak, u každého vše probíhá jinak a u každého to taky končí jinak. Takže na konci si uděláte obrázek od všech a řeknete si: Tak to ale fakt je. Mě to chytlo a až do konce jsem z obrazovky nespustil oči. 4* jak vyšitý. ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Sympatická vztahovka, která i přes název rozhodně nepatří do škatulky teenage komedií. Ačkoli v ní sex hraje významnou roli, jde především o různé polohy vztahů k němu vedoucích. Film překvapí svou decentností co do zobrazení samotného aktu, ale i trefně nastaveným zrcadlem ve kterém se pozná každý sexuálně zaujatý divák. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Kamaráti, manželia, bývalí, prvé rande a spolubývajúci. Tak týchto 5 rôznych párov sa ocitlo v situácii, kde hlavnú rolu hrá sex. Film zobrazuje všetko - od úplného začiatku až po úplný koniec. Nieje to čisto len sexuálna záležitosť, ale je tu pekne zobrazené aj myslenie a správanie postáv v určitých momentoch a fázach celého aktu - a pri každom z týchto milostných párov sa to celé vyvíja celkom odlišne. Celkom zaujímavý pohľad - hlavne čo sa psychiky postav týka, ale napriek tomu že to bolo svojim spôsobom výnimočné a svojské, zároveň to bolo aj trochu ťažkopádne a v niektorých momentoch aj trochu trápne. Inak, svojou myšlienkou to v mnohom pripomínalo film After Sex - celkom porovnateľné, aj keď tento bol pre mňa o niečo menej zaujímavý. Ale je to tak na hrane 2/3*. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Dostatečně zábavná a dostatečně chytrá komedie o sexu... s dostatečně krátkou stopáží aby nestihla začít nudit. Nic nechutného nebo přespříliš perverzního se v ní nepředvede, je jen o normálních sexuálních zážitcích a v jejich rozboru jen jednouše klouže po povrchu tak aby byla vtipná a romantická... do hloubky a nebo na okraje už se ale nepouští. 7/10 ()

Jeržik 

všechny recenze uživatele

Mladí lidé prcají, šukají, vymrdávají, zasouvají, vysouvají, pronikají, nasazují, sundavají, kouří, lížou, lžou, kradou, mluví, sedí, stojí, klečí, křičí, brečí, bijí, masturbují, sténají, stříkají, tečou, vlečou a sečou. Pokud vám na tomhle komentáři vadí byť jen jedinné slovo, filmu se vyhněte, jak spermie pasivní antikoncepci. 75% ()

Galerie (13)

Zajímavosti (5)

  • Martin Gero a Aaron Abrams napsali scénář za 6 měsíců. Jednotlivé verze si posílali přes e-mail. (D3VIL)
  • Film byl vybraný na Mezinárodní Filmový Festival v Torontu 6.7.2007, což byly 30. narozeniny režiséra Martina Gera. (Baffer)
  • Film byl natáčen v 5ti ložnicích. (Baffer)

Reklama

Reklama