Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americká komedie v režii Erica Amadia využívá sex jako pozadí pro zkoumání intimity a zranitelnosti lidského soukromí. Je to humorný ale zároveň otevřený pohled na složitost vztahů v moderním světě a týká se života osmi dvojic. Díky vtipným dialogům a kompromitujícím situacím můžeme sledovat vztahy od začátku do konce a zkoumat všechna stadia mezi tím, v nichž dramata provázejí humor, úzkost i zmatek. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (164)

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Kvalita povídek je nevyrovnaná, nejlepší jsou ty komediálně laděné, jako je ta s prvním sexem, nebo vynikající poslední. Některé jsou velmi zajímavé, některé nudné (obě homosexuální). Celkově vzato vzhledem ke kraťoučké stopáži a jako vždy kurevsky krásné Mile Kunis, Emmanuelle Chriqui a spoustě dalších bab dávám solidní 4*. ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Ano, jsem povrchní. Kdyby nebylo těch dvou "zajímavých" hereček (Mila + Zoe), asi bych o tento film nezavadil. A byl bych ušetřen všeho toho laciného tlachání, a hezkých tvářiček, které se chtějí neupřímně zalíbit. První povídka má ještě příjemnou atmosféru, srší pohodou a má pointu, ale pak to jde rychle dolů. Musím opravdu poslouchat o homosexuálním vztahu C3PO a R2D2? 30 % ()

Reklama

Grizzly 

všechny recenze uživatele

Miluju povidkove filmy a jeste sem nevidel zadny, ktery by mne zklamal. Tohle je rozhodne jeden z nejrealistictejsich anejprirozenejsich filmu co sem kdy videl. Povidky nejsou nijak zvlast prikrasleny filmarstvim a pusobi jako vystrizene z opravdovych zivotu. Mozna by to nemuselo byt tak teply, ale i tak 80% ()

Endlessly 

všechny recenze uživatele

8 skutočne rôznorodých párikov (oceňujem pestrosť výberu) a 8 rôznych variácii možných konverzácii po sexe. Vcelku originálny nápad, potenciál už však zďaleka nie tak naplno využitý. Rozhovor dvoch kamarátov, ktorí spolu spávajú a nedokážu si do očí povedať že sa ľúbia pôsobí asi najreálnejším dojmom a kedže je prvý predstavuje celkom sľubný začiatok. No ďalej sa to už zväčša len vlečie dolu vodou. Dialógy nie tak humorné akoby si človek predstavoval, či ako distribútor sľuboval, často plné klišé. Najmä teda panic a panna pristihnutí matkou či homosexuál rozprávajúci o svojom coming oute žalostne slabé (aj keď vyzeral teda perfektne), kým starnúci manželia spomínajúci na minulosť plnú groupen sexu zas neskutočne nezaujímavé. . Napriek tomu sa nájde pár, ktoré zaujmú viac, u mňa to bol dievčenská dvojica rozoberajúca chuť vagíny jednej z nich či gayovia riešiaci problém- who is the bitch:-) Našťastie sa príbehy striedajú primeraným tempom, dostatočne rýchlym na to, aby ste sa nestihli začať nudiť. Z tohto pohľadu sa jedná o pomerne sviežu jednohubku, ktorú si však nebudete mať potrebu zopakovať, minimálne ja teda nie. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Osmkrát jinak a osmkrát dobře. Někdy dokonce úžasně. Tak jak první povídka příjemně naladí upřímnou romantikou, tak se ta poslední díky ostrému humoru a zároveň pomrkávající pointě stejně něžně rozloučí. Mezi tím se pak řeší nejrůznější problémy s orientací, určenými rolemi nebo uplynulým životem, ale právě díky vhodně zvoleným rámcujícím příběhům zůstane film v divákovi ještě dlouho po titulcích. Může za to ta všudypřítomná naděje, která vás pak v životě posouvá ve vztahovém hemžení a snažení vždycky o kousek dál. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Pre Erica Amadia znamenal tento film okrem režisérskeho aj producentský a scenáristický debut. (MikaelSVK)
  • V scéne, keď Jordy (Emmanuelle Chriqui) leží na posteli, si striedavo v záberoch podopiera hlavu iba jednou rukou, resp. oboma naraz. (MikaelSVK)
  • Celý film bol natočený v kalifornskom meste Los Angeles. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama