Reklama

Reklama

Dramatický snímek ze života obyčejných lidí. Film vypráví o třech sourozencích a jejich životních problémech. Morrie (Matthew Perry) žije svůj stereotypní život s manželkou zdánlivě bez problémů, Jay (Ben Foster) je psychicky labilní a Ida (Ginnifer Goodwin) se snaží najít sebe sama. Všichni tři se snaží najít ve svých životech štěstí a zjišťují jak důležitá je pro ně rodina... (KooNY)

(více)

Recenze (121)

J0hny5 

všechny recenze uživatele

Na film jsem se celkem těšil, hrají v něm moji dva oblibení herci a naopak moje neoblíbenkyně Hilary S. v nesympatické roli, což sedlo. Film celkem příjemně plynul a má co nabídnout. Během filmu jsem to viděl na 4 hvězdičky, ale trošku mě zklamal závěr tak váhám. Celkově celkem zajímavý film o životě "zvláštní" rodinky. Bylo to dobrý, až asi na dvě situace, které mi přišly trošku trapné. Je to na hraně průměru, ale 4 nakonec dám s odřenýma ušima. 70% ()

darkreider 

všechny recenze uživatele

Už dlho som nezažil taký prerod v mojej hlave počas filmu. Zo začiatku, kedy to bolo celé ujeté, choré a divné a jediné plus, ktoré som videl, bola postava Perryho, som sa prepracoval až po parádny happyend, ktorý vyčaril úsmev na mojej tvári. Takže kašlem na všetko, čo som chcel skritizovať a som rád za pekný koniec. Áno, happyendy, to je moje. A Matthew Perry ma zatiaľ vždy potešil. Dokonca som sa ku koncu aj pár krát od srdca zasmial. ()

Reklama

tom88 

všechny recenze uživatele

Obyčajná drámička s miernym nadhľadom a Matthewom Perrym, ktorý sa pomaly stáva v Hollywoode až moc všednou tvárou, ktorá už nemá čím zaujať. A zaujať skoro ani nemá čím tento film. Všedný, ničím výnimočný proste obyčajný. Minimum vtipnejších situácií a aj málo tých dramatických. Po technickej stránke je to taký štandard. Aspoň má film rozumnú stopáž. 58% ()

Bounded 

všechny recenze uživatele

Nezávislák, který vlastně stojí a padá na výkonech herců, kteří to ale s přehledem utáhnou. Poselstvím, nenechat se sebou zametat, se nedá nic zkazit. I tak to ale není jen o Matthew Perrym, ale na jeho očekávanou katarzi jsem se těšil od začátku a byl za ni při konci moc rád. Kromě toho má film neuvěřitelně funkční scény jako lehání na ulici, kouření trávy a dotýkání se lidí s následným promluvením do duše. Říkám to záměrně, protože málokdy se stane, aby ve filmu "ten jiný" člověk nebyl taky strašně otravý. Ben Foster ho ale zahrál moc dobře. ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Docela dobré komediální drama, kterému by možná slušelo krapet svižnější tempo. Jinak ale film nabídne zajímavé dialogy a sem tam nějaký ten úsměvný vtípek. Takříkajíc za břicho jsem se nepopadal, tak aspoň že to vyvažuje dramatická rovina filmu s tragikomickými charaktery hlavních postav (zejména roztažnožka a pošuk). Nebýt povedeného závěru s jednou naprosto brilantní scénou na sousedovic trávníku, tak bych nebyl k filmu tak shovívavý. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Film měl premiéru na filmovém festivalu Sundance 2008. (Terva)
  • Natáčení probíhalo převážně ve městě Darien v americkém státě Connecticut. (Terva)

Reklama

Reklama