Reklama

Reklama

Zabijáci lesbických upírek

  • Velká Británie Lesbian Vampire Killers (více)
Trailer 2

Jimmyho pustila k vodě další holka. Přemluví proto kamaráda Fletche, aby s ním vyrazil na venkov zapomenout. Na radu vesničanů najdou nocleh v opuštěné chatě, kde shodou okolností pobývá i parta místních děvčat. Jimmymu a Fletcherovi ale přestane být do smíchu, když se z děvčat z ničeho nic vyklubou krvelačné lesbické upírky... Nemyslí na nic ... jen na krev. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (238)

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Komedie s mizerným humorem, horor bez napětí a akce bez akce. Na tomhle filmu se ale i tak najde pár věcí, co stojí za shlédnutí. Za prvé spousta nádherných herček a za druhé je to vizuální stránka, která je hlavně v úvodních titulcích kouzelná. Jako spousta dalších jsem měl i určitá očekávání a docela se na film těšil. Párkrát jsem se dokonce zasmál, ale jinak jde spíš o trapárnu, kde většinu času zmateně pobíhá pitomě hláškující tlouštík. ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Hmm. Ako ohodnotiť tento film. Ono je to vcelku úplná blbosť k čomu navádza už názov. Ak to však človek akceptuje hneď na začiatku môže sa na filme dobre pobaviť. Film je vlastne neuveriteľný odpad v ktorom sa ale na ropzdiel od oiných odpadov mihne nejaký ten slušný vtip. A asi 2-3 krát som sa rezal smiechom skutočne výdatne. Ako celkom fim vlastne bavil aj keď celý čas pôsobí tak béčkovo až amatérsky. Myslím, že tri hviezdičky to nejak vstrebe aj keď veľa ľuďom sa to nebude páčiť ani trochu. ()

Reklama

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

A já natočim film buzerant direktor killer... hlavní aktér Phil Klejdon a jeho spolubuzerantský rádoby scénáristi Stevrt Vilijems a debil Hapfíld, co si mysleli že jsou straaašne vtipný a že tenhle film bude uplně stejně libovej jako Šon of d ded.. no já vas zklamu kreténi.. skutek utek a nechápu jak tohle mohli jako vydat do éteru.. ja mít stim filmem něco společnýho POHŘBIM SE ZAŽIVA. ()

moviesfan odpad!

všechny recenze uživatele

Velká Británie jakožto původ filmu slibovala (pro mě) skvělý humor a ztřeštěný děj. Jaké jsem zažil zklamání, když jsem se nedočkal ani jednoho, jen velmi nudného a hlavně nevtipného příběhu. Vlastně mohu použít i výraz trapného. Vím že je nutné se nad tímto výsledkem povznést a brát ho s nadhledem. O to jsem se pokusil, ale stejnak je výsledek stejný. ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Lesbian Vampire Killers zni sice naprosto dokonale, navic nazev vyjimecne neprehani - lesbickych upirek je tam skutecne pozehnane a vetsinou jsou i dostatecne sexy (to byl nakonec jednoznacne nejlepsi element celeho filmu). Z produkcni stranky, zejmena vizualne to take nevypada vubec spatne, tak proc z toho s podobnym potencialem museli nakonec udelat takhle stupidni slataninu? Nejvetsi kamen urazu prichazi s 2 tragickymi hlavnimi hrdiny, kteri se snazi produkovat jakysi laciny humor, nebo lepe receno - Britsky humor !!! Ten se da v podstate rozdelit na 2 druhy - kvalitni (IT Crowd, Red Dwarf...) a naprosto totalne dementni (komedie se Simonem Peggem). Tohle se bohuzel radi do te druhe kategorie, vtipne situace v nedohlednu, jen se nestacite divit te ultimatni retardaci. Nejakou chytrou hlavicku take napadla genialni idea, ze ve filmu o upirech nepadne ani kapka krve, takze tam misto stylovych krvavych lazni z upiru strikaji explodujici hektolitry bileho jogurtu. 4/10 ()

Galerie (21)

Zajímavosti (8)

  • Silvia Colloca, ztvárňující v tomto filmu postavu upírské královny Carmilly, si upírku zahrála již dříve. Konkrétně ve filmu Van Helsing (2004), kde hrála roli Verony, jedné z Draculových nevěst. (tb_23)
  • Roli Heidi měla původně hrát Ashley Mulheron. (HellFire)

Reklama

Reklama