Reklama

Reklama

Zabijáci lesbických upírek

  • Velká Británie Lesbian Vampire Killers (více)
Trailer 2

Jimmyho pustila k vodě další holka. Přemluví proto kamaráda Fletche, aby s ním vyrazil na venkov zapomenout. Na radu vesničanů najdou nocleh v opuštěné chatě, kde shodou okolností pobývá i parta místních děvčat. Jimmymu a Fletcherovi ale přestane být do smíchu, když se z děvčat z ničeho nic vyklubou krvelačné lesbické upírky... Nemyslí na nic ... jen na krev. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (238)

Cervenak 

všechny recenze uživatele

"A potom proroctvom vyvolený chrabrý rytier uchopil pevnou rukou posvätný meč, oboril sa na kráľovnú upírov, tú odpornú démonickú beštiu... a odjebal jej hlavu." Armáda nádherných "cucačiek", skvostná béčkovo-komiksová vizuálna štylizácia, zručná réžia a sem-tam obstojná hláška. A ešte cocksword, ktorý je prastarý, všemocný a hlavne veľmi gay. A to je asi tak všetko. Niežeby to nebola miestami zábava a hlavní predstavitelia sa nesnažili. To upachtené naháňanie shaunovského grálu však nemá to podstatné - Peggov a Frostov zmysel pre humor. Over-the-top scény (sekera, sprcha) sú iba over-the-top a snaha o vtip často končí v trápnom kŕči. Škoda, lebo po remeselnej stránke je to žrádlo. ()

UncleG 

všechny recenze uživatele

Komedie, ze které je bohužel kick-assózní jenom její název. Kdy už si konečně někdo uvědomí, že když se film jemnuje "Zabijáci lesbických upírek", tak nemůže bejt bez koz, bez krve a bez vtipu. Distribuce na křivce humoru je u zabijáků následující: 2 opravdu vtipné scény vs záplava průměrně trapnejch a nedotaženejch blbin až k několika neskutečně křečovitejm pa-vtipům (za všechny: Dildův meč). Místo očekávané příjemné ptákoviny jsou Zabijáci prostě jen takové plácnutí do vody, které si nezaslouží prakticky žádnou pozornost. ()

Reklama

ywo666 

všechny recenze uživatele

Hmm. Ako ohodnotiť tento film. Ono je to vcelku úplná blbosť k čomu navádza už názov. Ak to však človek akceptuje hneď na začiatku môže sa na filme dobre pobaviť. Film je vlastne neuveriteľný odpad v ktorom sa ale na ropzdiel od oiných odpadov mihne nejaký ten slušný vtip. A asi 2-3 krát som sa rezal smiechom skutočne výdatne. Ako celkom fim vlastne bavil aj keď celý čas pôsobí tak béčkovo až amatérsky. Myslím, že tri hviezdičky to nejak vstrebe aj keď veľa ľuďom sa to nebude páčiť ani trochu. ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Řekl bych, že se tu asi s leckým shodnu, ale jako zavilý fanoušek dvoje Pegg-Frost musím povznést námitku vůči některým vysokým hodnocením - snaha přiživit se na britské parťačkokomické akčnosti, která už stačila obsáhnout detektivy-parťáky a zombie apokalypsu je patrná už jen z "kchůl" kombinace lesbiček a upírů. Stylizace a efekty ještě ujdou, snaha kdeco zachránit post-processingem už začíná značit, že někde je něco špatně, někde něco schází. Je to přesně jak zmínil Červeňák, chybí tu přesně ten humor výše zmíněné dvojice, jejich souhra, jejich vypointovanost scén. Ano, nějaké perly se tu také najdou, ale ke konci filmu už se zdá být 83 minut skutečně vražedných. Komiksové ladění zabralo, hezké holky nejspíš také, absence záplavy humoru a pořádné akce (krom pár interiérů a lesa, který vypadá pořád stejně, se prakticky nehneme) ovšem ne. I pokus se ovšem musí docenit, já si ho cením na silné 2 hvězdy, coby béčkový hit z půjčovny to asi bude dobré. ()

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Asi jsem už na takové typy filmů starý a film Lesbian Vampire Killers mě v tom akorát tak utvrdil. To co mělo být rádoby vtipné, bylo spíše trapné a v zástupu těch kravin jsem se pousmál snad jednou a to už si ani nepamatuju o jakou situaci vlastně šlo. Dokonce ani hlavní ustřední dvojice herců na mě působila spíše nesympaticky a všechny ty obnažené neherečky s ostrými kusadly v hubě to rozhodně nezachrání. Scénář je jednoduchý, bez nějakých zvratů a spíše čerpá z dementních hlášek a scén, které se střídají jak na běžicím dělnickém pásu. Nevím kolik z vás rozesměje představa meče s rukojetí kokota, nebo spermie místo krve výtekajicí ze zabitých upírek, mě teda rozhodně né. Jednu hvězdu dám leda tak za efekty a interiéry, které aspoň vypadaly k světu, jinak se jedná o totální kravinu a vícekrát si ji rozhodně pouštět nehodlám. Jednoznačně ztráta času a peněz jakbysmet. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (8)

  • Ve 43. minutě Vikář (Paul McGann) otočí stránku v knize na další, ale v dalším záběru z odstupu otáčí tutéž stránkou jako předtím. (Petsuchos)
  • Jméno upíří královny Carmilla odkazuje na stejnojmenný upírský román Josepha Sheridana Le Fanu z roku 1872. (m.xFuck)

Reklama

Reklama