Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Deunan, mladá válečnice a Briareos, veterán kyborg-válečník, jsou oba partneři a milenci. Jakožto členové E.S.W.A.T. elitní speciální jednotky, která hlídá Olympus, jsou povoláni, když se objeví nějaký problém. Dva bojovníci najdou svůj vztah, který je testovaný novou cestou pomocí příjezdu nového člena do jejich řad. Tím je experimentální Bioroid Tereus. (KoubaX)

(více)

Recenze (67)

Davies182 

všechny recenze uživatele

O dost ošklivější zpracování než minule, ale to vlastně moc nevadí. Kouká se na to totiž vážně dobře, a když se na obrazovce něco děje, člověk jen hltá akci a snaží se s vytřeštěnými bulvami a v němém úžasu otevřenou pusou stihnout tu rychlost, se kterou na něj Appleseed útočí. Storyline je oproti tomu kupodivu taková obyčejná, průhledná... Stačilo trochu víc zapracovat na technice (včetně podivné hudby), a bylo by to o dost lepší - svižné akční scény plnohodnotný animák nedělají. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

V podstatě srovnatelné s prvním dílem. Nemyslím si, že je zde nějaký výrazný úpadek. Spíše mi přijde, že je zde více akce, apokalyptická atmosféra a děj je solidní a hrdinové jsou zde ve větších sračkách než v jedničce. Vůbec mi nevadí moderní kabátek, který sice není úplně tipťop, mohl být na podstatně vyšší úrovni, ale dá se akceptovat. Hold rozpočet asi nebyl moc velký a tvůrci chtěli CGI. Jinak velmi solidní podívaná ze stáje Johna Woo. ()

Reklama

depony 

všechny recenze uživatele

Poměrně velké zklamání. Jakkoliv se mi v prvním díle Appleseedu líbila animace, tak ať už s ní tady udělali cokoliv, celkem dost ji zbabrali. Navíc příběh ubral na zajímavosti, části příběhu znám z jiných filmů, tudíž to ztratilo i originalitu. A na konci mne dostala ona Borgská královna - co tam dělá Star Trek, to nevím :) ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Ex Machina překonává první díl nejen v animaci, ale i příběhem, který má osudovější pojetí. Spojení Deunan a Briareeho totiž funguje ještě více právě s příchodem Terea. Stejně jako u jedničky se začíná dechberoucí akcí, která vzdává hold Matrixu a nemohl jsem si nevšimnout i pár trademarků Johna Wooa, který se na druhém Appleseedu podílel produkčně. Ohromná zábava a nadšení tak posílají Appleseed Saga: Ex Machina do mého pomyslného TOPu anime filmů. ()

T2 

všechny recenze uživatele

V prvom rade mi tu nesedela počítačová animácia, jednak nebola taká vicibrená aby nekazila dojem a za druhé pôvodná animovaná mi v tomto prípade sedela viac ako to bolo u predchodzoeho dielu, ďalej minutáž je premrštená miestami to dosť nudí, taktiež príde na samoúčelnú akciu, či okukaný stret s Matrixom. /45%/ ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama