Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Deunan, mladá válečnice a Briareos, veterán kyborg-válečník, jsou oba partneři a milenci. Jakožto členové E.S.W.A.T. elitní speciální jednotky, která hlídá Olympus, jsou povoláni, když se objeví nějaký problém. Dva bojovníci najdou svůj vztah, který je testovaný novou cestou pomocí příjezdu nového člena do jejich řad. Tím je experimentální Bioroid Tereus. (KoubaX)

(více)

Recenze (67)

klerik 

všechny recenze uživatele

Lepšie ako jednotka. Opäť úžasná lavína krásnej akcie a obyčajného scenára... aj keď tentoraz mal príbeh originálnejší nádych (vďaka emóciam som mal normálne až chuť zamyslieť sa...) a až kdesi za polovicu naňho tvorcovia rezignovali. Povedzme si otvorene - už názov Appleseed je bravúrnou variáciou na GHOST IN THE SHELL... predsa len však nejde o konkurenciu, skôr je to alternatíva pre publikum, ktoré nestrávilo umeleckosť GITS 2. Ľahko pochopiteľná zápletka a neprestávajúci pohyb ma nútia dať opäť štyri hviezdy, aj keď je to len "štandardne kvalitné akčné aninme"... o kúsok lepšie ako VEXILLE... ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Sice bych mohl začít kopat do počítačové 3D animace, kterou všeobecně moc v lásce nemám, ale neudělám to, neboť jsem si prostě byl vědom, do čeho jdu, takže hrozně divné pohyby některých postav a všeobecnou trhanost hodlám okázale ignorovat. Chápu, že je to jenom akční výplach v podivném něco-jako-anime kyberpunkovém hávu, ale vážně by neškodilo udělat příběh alespoň trochu inteligentní, nebo alespoň neprozradit celou zápletku po pár minutách pomocí několika záběrů. Ona ani ta akce není nijak zvlášť kulervavá, vlastně je docela normální a chvílemi je i docela nudná, jelikož na pár místech je ji až moc. Prostě neurážející akční béčko, na který se ovšem zapomene stejně snadno, jako zapomene Alzheimerický pěstitel rajčat na to, co měl předevčírem k večeři. Howgh. ()

Reklama

mandelbrot 

všechny recenze uživatele

Vykrádačka a splácanina všeho možného od Matrixu a Advent Children až po Resident Evil. Jinými slovy, originalita se rovná nula. Příběhově naštěstí není k smíchu tolik jako třeba Vexille, ale nebýt slušně provedené akce, byl by to stejně celkově průšvih. Akční scény jsou prostě jediným tahounem nového Appleseed a když člověk příliš nepřemýšlí o ději, jedná se o velice příjemné pokoukání, obzvláště pak v HD. Nářezovosti již zmíněných Advent Children ale Ex Machina zdaleka nedosahuje. ()

Spock 

všechny recenze uživatele

Tak je to tady, viděl jsme další anime a nebylo špatné, ale musím zřejmě zpřísnit kritéria hodnocení, protože se mi poslední dobou zdá, že vidím samé průměrné kousky a kde nic tu nic veskrze inovativního nebo překvapivého. Hezké grafické zpracování, dejme tomu, ale tohle mě osloví jen tak na půl. Plytký příběh, který se poskládal z čeho se dalo, pár efektivních scén ale nic více. Tohle mi nemůže stačit, stejně jako závěrečné finále, tak průhledné. Samozřejmě se všem na konci podává „limonáda“, ale to už je poslední tečka. Byl to pro mě boj, ale dávám „jen“ 2 hvězdy. ()

depony 

všechny recenze uživatele

Poměrně velké zklamání. Jakkoliv se mi v prvním díle Appleseedu líbila animace, tak ať už s ní tady udělali cokoliv, celkem dost ji zbabrali. Navíc příběh ubral na zajímavosti, části příběhu znám z jiných filmů, tudíž to ztratilo i originalitu. A na konci mne dostala ona Borgská královna - co tam dělá Star Trek, to nevím :) ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama