Reklama

Reklama

Sandra Bullock a Bradley Cooper se představují v hlavních rolích této potrhlé komedie o jedné schůzce naslepo s nečekaně zábavnými důsledky. Když se výstřední, ale rozkošná Mary seznamuje se Stevem, kameramanem zpravodajské televize, okamžitě se do něj zamiluje. On do ní ale ne. A tak Mary pronásleduje Steva putujícího po celé zemi za zpravodajskými senzacemi, až se sama jednou takovou stává. A právě v tu chvíli, uprostřed mediálního šílenství, dostává Mary příležitost najít si své místo v životě…a muže svých snů! (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (269)

greetchen 

všechny recenze uživatele

Jako Slečna Drsňák i v Návrhu byla Sandra Bullock (v rámci možností) okouzlující, ztřeštěné role jí sednou. Tady už je to ale trochu moc přitažené za vlasy. Sandra se sice snaží a místy je vskutku roztomilá, ale výsledek je spíš zoufalý. Není špatná ona, snaží se ze své role dostat maximum, špatný je ten film sám o sobě. Na romantickou komedii je v něm prabídně málo vtipu, romantiku jsem tu nepostřehla už vůbec. A ten konec s dolem je prostě zoufalost sama. Dvě hvězdy, alen jen kvůli těm šíleným rudým kozačkám. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Kim Barker .. Sandra mne letos chytla za koule. I tímto filmem, který sice není nijak nadprůměrně kvalitní, ale letos se prostě vrátila na výsluní a do vyšší ligy. Vyzrálejší a ostřejší vzhled (neviděl jsem s ní film od Crash, což je celých 5 let) ji dodává osobitý šmrnc a hyperaktivní, ukecanou postavu křížovkářky s rudými kozačkami a deštníkem zvládla zábavně. Z letošní trojice jejich filmů (+ Blind Side, Proposal) je přesto tenhle bohužel ten nejslabší, pod producentskou taktovkou jedou začínající tvůrci, která se vyžívá v jednoduchém příběhu a pitomoučkých komediálních situacích. K zatracení to však není, nudné odpoledne zamázne příjemně. ()

Reklama

lesumir 

všechny recenze uživatele

Sandra Bullock až po pětí letech od Crashe dostala šanci znovu ukázat, že hrát umí. Dokonce ty možnosti byly tři a jak tady, v Návrhu nebo v Blind Side ukázala, že zvládne nekompromisní šéfku, sexy maminu i potrhlou a nechutně chytrou lamičku :-) Ty proměny jsou tak markantní a ukazují, že dovede zahrát opravdu všechno, proto ji za sebe dávám titul nejlepší herečky za rok 2009. FIlm sám o sobě drží pohromadě díky "podprahovým" vtípkům a hereckému talentu snad všech herců na place. Tři a půl. ()

Lencha 

všechny recenze uživatele

Sandra patří mezi mé oblíbené herečky. S rolí prdlé zamilované Mary se vypořádala dobře. Stále jsem si ale říkala, proč žena, které je 45 let přijala roli, která se k jejímu věku tak nějak nehodí. Já bych do toho nešla. Připadala bych si sama před sebou divně. Hrát káču, která se po jedné schůzce naslepo zamiluje do chlapa a pak ho nahání po všech čertech... Sandra je pořád pěkná baba, ale už je na ní znát věk. Bohužel. Rolí, které představují potrhlé dívky, které se chovají jako puberťačky, už by se měla vyvarovat. Svého komediálního ducha může prezentovat i jinak, než podivným výrazem ve tváři, poskoky a třepajícíma se rukama. Umí to i inteligentnějším způsobem. A i když byl film poměrně zábavný, chyběla mi v něm romantická tečka. Náznak tam byl, závěr byl slušný, ale... Tři hvězdy. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Jak Sandra Bullock, tak i Bradley Cooper, si vybrali velice slabou chvíli a tyto dvě komerčně nejúspěšnější hvězdy minulého roku se musejí sklonit před Thomas Haden Churchem, který si celý film ukradl pro sebe. Film není ani komedií, ani romantickým a už vůbec není romantickou komedií. Na to je zde příliš málo vtipu a žádná romantika. Postava Mary mě neuvěřitelně iritovala a z filmu jsem neměl vůbec dobrý pocit. Zbytečné mrhání časem. Více na etparadise. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (8)

  • Sandra Bullock při převzetí Zlaté maliny prohlásila: „Něco mi říká, že jste ten film neviděli. Kdybyste film skutečně viděli a pochopili, co se snaží sdělit, nebyla bych zde.“ Zůčastněným rovněž při předání rozdala DVD s filmem a přislíbila, že přístí rok poté, co se na film ostatní skutečně podívají, jej přijde cenu vrátit. Za proslov a hlavně účast na ceremoniálu sklidila velký potlesk. (Kamiiik)
  • Keď sa Mary (Sandra Bullock) kúpe vo vani, v pozadí hrá pieseň, ktorú spieva Helga Bullock - Sandrina matka. (misterz)

Reklama

Reklama