Reklama

Reklama

Sandra Bullock a Bradley Cooper se představují v hlavních rolích této potrhlé komedie o jedné schůzce naslepo s nečekaně zábavnými důsledky. Když se výstřední, ale rozkošná Mary seznamuje se Stevem, kameramanem zpravodajské televize, okamžitě se do něj zamiluje. On do ní ale ne. A tak Mary pronásleduje Steva putujícího po celé zemi za zpravodajskými senzacemi, až se sama jednou takovou stává. A právě v tu chvíli, uprostřed mediálního šílenství, dostává Mary příležitost najít si své místo v životě…a muže svých snů! (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (269)

blackJag 

všechny recenze uživatele

Dost průměrná bullockovina, která se na začátek vytasí s neotřepanou profesí hlavní hrdinky (tvorba křížovek), potom ale tak šíleně prudí pravě onou hlavní hrdinkou, že je to na ránu za ranou (až do sladkého bezvědomí). Někdy k polovině se celé to peklo trochu láme, občas se člověk i zasměje (já osobně především u scén s narcistickým reportérem T.H. Churche), ale žádná sláva, to říkám na rovinu. Samozřejmou záležitostí jsou obsahové složky typu citových prodlev a proslovů falešných jako pětník, ale na to si divák u amerických středoproudých komedií musel zvyknou již dávno. II Scénář: Kim Barkerová. 45% ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Sandra Bullock si chtěla zopakovat staré zlaté časy, kdy zářila jako romantická hrdinka a zahrála si v neromantické a nevtipné romantické komedii, která se opravdu nepovedla. Neshazuju film, kvůli tomu, že se mu tak dařilo při na udílení Zlatých malin ale kvůli tomu, že je opravdu špatný a i v rámci žánru zcela podprůměrný a ve výsledku i docela divný. Sandra si opět vysřtihla typickou workoholičku, která nestíhá osobní život do té doby než najde JEHO a stane se z ní potrhlá "stíhačka", která se chová jako 14-ti letá a 90 minut dělá hodně podivné věci, které přebíjí věcmi ještě podivnějšími. Sandra už není nejmaldší a za výslednou podobu nejspíše hodně děkuje maskérům ale nic to nemění na tom, že se pitvoří víc než kdy předtím a pro její zaryté odpůrce je film učiněným peklem. A o Bradley Cooperovi se vyjadřovat nebudu, protože ho prostě, tak nějak, nemám rád. Všechna ocenění, která film získal jsou zcela zasloužená. ()

Reklama

MMR 

všechny recenze uživatele

Když jsem si to pouštěl, očekával jsem příběh o ničem a myslel jsem si, že to nějak přetrpím a že si jen bezmyšlenkově odpočinu. Ovšem opak se stal skutečností. Jedná se o bláznivou komedii, kde mi Sandra Bullock svým chováním a neustálým protivným žvatláním připomíná jednu naší kamarádku. Ovšm to mi nebránilo v tom se pořádně zasmát a těšit se na každou další komickou a nepředvídatelnou situaci. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Bože, kde mám začít ?? Ty, konečně už přestaň s tím samoopalováním !! Vypadáš jak cracker !! Vypadáš jako brambora, vypadáš jako scvrklá broskev !! A ty, Geraldo.. Už shoď konečně tu paruku !! Vypadáš jak pornohvězda v důchodu.." ;) A Sandra Bullock vypadá jako opravdu velmi vzácná slepice !! Každý už si to jistě zažil, takové rande s cvokem, takže všichni víme, že takové historky nejvíc baví, když se dějí někomu jinému než nám.. Navíc jsem na tom dost podobně jako Mary, když mám taky hlavu plnou "naprosto zbytečných informací".. Jen s nimi nikoho neprudím !! ;) A tak nakonec musím se přiznat, že tahle malinová Slečna zamilovaná mě bavila mnohem víc, než jsem po té kritice, která se kolem filmu nezkušených tvůrců v čele s režisérem Philem Traillem strhla, a tak zkrátka ty úvahy, které se nabízely, totiž jak mohla dnes už oscarová Sandra v jeden rok natočit dva tak kvalitativně nesrovnatelné snímky, vzaly za své.. Sandra, a hlavně pak Bradley, tomu sice místy hodně šlape na krk a přehrává jako smyslů zbavená, ale stejně dokáže zaujmout i rozesmát, když ani právě ty dialogy vůbec nevypadají špatně, byť to celé působí dost sitcomovým dojmem.. Bradley Cooper si to zjevně užívá, film neztrácí tempo, a ačkoliv ten soundtrack jindy výtečného Chrisse Becka mě chvílemi vyloženě otravoval, celkově tuhle jednohubku prostě nemůžu považovat za žádný průser.. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem totální průšvih o bláznivé stalkerce, ale místo toho je to jen lehce přepísknutá mírná zábava o slečně, která už vážně potřebuje zakotvit a zoufale se přimkne k muži (přístavu), který o ni nestojí. Není to žádné veledílo, ale zahřeje souzněním duší, které, stejně jako zmíněná slečna, nemají pevný bod, a tak putují od senzace k senzaci, aniž by si příliš uvědomovaly, že to, co hledají, už mají. Totiž svoji vzájemnost a souznění. Bohužel, tenhle motiv nebyl dostatečně využitý.______ Těšila jsem se na nějaké prozření skupinky lovců senzací, že konečně pochopí, jak jejich povrchní směřování je jen zástěrkou touhy po něčem hlubším, ale toho jsem se nedočkala. Zůstalo jen u náznaků. Mainstreamový film se nejspíš zalekl vážnějšího tónu. Taky není ničím podložené, proč skupina poutníků za ničím najednou tak vzývá a podporuje Mary, která jen sledovala svůj blud o lásce. Kdyby ta holka byla aspoň milá i k ostatním, ale ona je jen sebestředná. Proto se nedá uvěřit, že by se o ní vůbec někdo zajímal. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (8)

  • Sandra Bullock při převzetí Zlaté maliny prohlásila: „Něco mi říká, že jste ten film neviděli. Kdybyste film skutečně viděli a pochopili, co se snaží sdělit, nebyla bych zde.“ Zůčastněným rovněž při předání rozdala DVD s filmem a přislíbila, že přístí rok poté, co se na film ostatní skutečně podívají, jej přijde cenu vrátit. Za proslov a hlavně účast na ceremoniálu sklidila velký potlesk. (Kamiiik)
  • Sandra Bullock získala za roli Zlatou malinu v kategorii Nejhorší herečka a společně s Bradley Cooperem další Zlatou malinu za Nejhorší pár roku. (Chrustyn)

Reklama

Reklama