Reklama

Reklama

Vražda jeho rodiny byla smrtící hovadina. Krvavá cesta za pomstou... Poté, co byla snoubenka Jompy Tormanna včetně celé rodiny a všech svatebních hostů zastřelena gangem zabijáků, se Jompa Tormann probouzí na nemocniční posteli. Vyhledá pomoc mistra bojového umění pana Handjagiho, aby začal svou cestu za pomstou proti všem, kteří se podíleli na masakru. Jednoho po druhém škrtá Joompa ze svého seznamu "smrti", dokud nenaplní svou pomstu vraždou toho posledního, vůdce gangu Papa Bulji. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (90)

Radko 

všechny recenze uživatele

Osobne mi nevadilo ani tak parodovanie Kill Billa, či Borata (veď o tom je celý marketing okolo názvu filmu: pozri plagát), ako celková primitívnosť deja akoby cez kopírák obkreslená z podobne "vtipných" a na úspešných filmoch parazitujúcich komédií. Základom vtipnosti sa stali telesné výlučky: krv, semeno, šťanky a sračky. Ale aby som len nehanil - za scénu parodujúcu Boormanove Vyslobodenie dávam milosrdnú hviezdičku. ()

hous.enka odpad!

všechny recenze uživatele

Mám ráda filmové parodie. Severská kinematografie mi přijde kouzelná a Kill Billa jsem viděla snad stokrát. Jenže tohle... tohle příliš smrdí fekáliemi, vulgarismy a doslovným kopírováním scén (a tedy vykrádáním) své předlohy. Film nejenže není vůbec vtipný (a tedy komediální), ale je to jen ubohý parazit, co se snaží svézt na tarrantinovské vlně, aniž by kult posunul dál. Shame on you! ()

Reklama

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Primitívne priamočiary tupo jednoduchý a poloamatérsky Laponský Bulo, to je hromada vyslovene odpudzujúcich scén s kopou ďalších totálne a doslova debilných, ktoré nie sú dostatočne vyvážené tými naozaj dobrými gagmi, na ktorých som sa ale zasa parádne a neovládateľne rozchechtal a ktoré dokazujú, že TW dokáže dobre vypozorovať a nápadito pointovať - bohužiaľ nie dosť na to, aby sa mu nezišiel dramaturg alebo decentnejší spoluscenárista. ()

sewik 

všechny recenze uživatele

Řikám si, jak je možný, že parodii na Kill Bill jsem neviděl v kině. Jak mi to jen mohlo uniknout?????? Po čtvrt hodině mi bylo jasný, proč kino ne. Koupit si vstupenku na tohle, tak v kině rozsekám sedačky, zapálím plátno a občůrám čerstvě vymalovanou zeď. Jako film ze sekce domácí tvorba, bych to bral. Parta nadšenců vezme kameru a hrajou si. OK. Ale na neoficiální parodii je tohle to dost málo. Z celýho filmu se líbila jen scéna ze svatby a scéna z nemocnice. Opravdu to totiž parodovalo Kill Bill(dokonce i vtipně). A to je tak vše. Sílu dokoukat tenhle kousek mě dodávala naděje, že ještě uvidím takto předělanou scénu z originálu. Nestalo se tak. Zbytek filmu byla jen jakási zakalená kaluž rádoby humoru, příběhu a osob. Klepal jsem si na čelo, že jsem do ní skočil oběma nohama. Jedna hvězda za zmíněné scény a za žlutý plakát s hezkým nápisem. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

I čuňárna se musí umět natočit. Na jednu stranu nechutné, na druhou jsem čekal větší odvaz neznající tabu. Nakonec ze všeho vyšla nevtipná slátanina s vulgárním slovníkem. Hvězdu dávám za hudbu, která se mi líbila, nejen tradiční, ale především punková a metalová. Zejména šlapací severský black trash při honičce na skútrech sedl jak p...l na hrnec. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (5)

  • Quentin Tarantino (režisér Kill Bill) se na tento film díval a velice se mu zalíbil. Dokonce režisérovi této parodie poděkoval. (ČSFD)
  • Většina parodií ve filmu jsou jen prvoplánové skeče, najde se tu však i parodie na film Deliverance. Odehrává se, když policista Sid vzpomíná na akci, při které ho znásilnila parta laponských horalů. Vše se odehrává stejně jako ve výše zmíněném filmu a na pozadí dokonce hraje ústřední melodie snímku. (SHI-SHA)

Reklama

Reklama