Reklama

Reklama

Vražda jeho rodiny byla smrtící hovadina. Krvavá cesta za pomstou... Poté, co byla snoubenka Jompy Tormanna včetně celé rodiny a všech svatebních hostů zastřelena gangem zabijáků, se Jompa Tormann probouzí na nemocniční posteli. Vyhledá pomoc mistra bojového umění pana Handjagiho, aby začal svou cestu za pomstou proti všem, kteří se podíleli na masakru. Jednoho po druhém škrtá Joompa ze svého seznamu "smrti", dokud nenaplní svou pomstu vraždou toho posledního, vůdce gangu Papa Bulji. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (89)

palmrus 

všechny recenze uživatele

Norové asi opravdu neumí natočit normálně normální film. Tenhle výtvor je docela originální a jako takový se musí brát, s nadhledem, a nehodnotit ho a nesrovnávat s ostatními díly s jiných končin světa. Fekální humor, až na jednu či dvě vyjímky neurazí a sprostou mluvou se nešetří, takže příjemné a retardované odreagování. Něco mezi 3 a 4*, ten jeden odpornej džouk mě ale donutil dát 3*. ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Primitívne priamočiary tupo jednoduchý a poloamatérsky Laponský Bulo, to je hromada vyslovene odpudzujúcich scén s kopou ďalších totálne a doslova debilných, ktoré nie sú dostatočne vyvážené tými naozaj dobrými gagmi, na ktorých som sa ale zasa parádne a neovládateľne rozchechtal a ktoré dokazujú, že TW dokáže dobre vypozorovať a nápadito pointovať - bohužiaľ nie dosť na to, aby sa mu nezišiel dramaturg alebo decentnejší spoluscenárista. ()

Reklama

Bombastikus odpad!

všechny recenze uživatele

Kamarád mi tenhle snímek doporučil, že prý se z hlášek doslova p****u. O vtipnou parodii jsem nezavadil už pěkně dlouho, takže jsem neváhal a půjčil si od něj DVD. To co jsem spatřil hned na začátku mi připadalo jako noční můra. Nevim jestli jsem divnej, ale tenhle druh humoru snad nemůže bavit nikoho. Přemáhal jsem se, jak jen jsem mohl dokoukat to celé, protože tam měla údajně být ,,legendární" hláška, avšak když jsem zjistil, že do konce zbývá ještě přes 40 minut, musel jsem to utnout. Děs běs. ()

Pedestrian odpad!

všechny recenze uživatele

Zrůdná norská parodie Kill Billa. Amatérsky špatná takovým způsobem, že i filmy pánů Friedberga a Seltzera vám budou připadat jako profesionálně natočená veledíla. Vypíchl bych pro představu jednu konkrétní scénu. Jompa (mužská variace Nevěsty, či spíše Borata, navíc je to gay), se po několika měsících probouzí z komátu. Z úst si vyndavá kondom. Použitý. Následuje další kondom. Několik kondomů. Postaví se na nohy a chce se mu děsně chcát. Tak močí do pánve, do šuplíku, do kelímku, do vázy s umělou květinou či dokonce do krabičky od sirek! A nakonec to celé "vtipně" oglosuje slovy: "Such a small fucking cock, and such a large amount of urine." Holt s odpadem jsem si ještě nikdy nebyl tak jistý. Odporná filmová zkušenost. ()

hous.enka odpad!

všechny recenze uživatele

Mám ráda filmové parodie. Severská kinematografie mi přijde kouzelná a Kill Billa jsem viděla snad stokrát. Jenže tohle... tohle příliš smrdí fekáliemi, vulgarismy a doslovným kopírováním scén (a tedy vykrádáním) své předlohy. Film nejenže není vůbec vtipný (a tedy komediální), ale je to jen ubohý parazit, co se snaží svézt na tarrantinovské vlně, aniž by kult posunul dál. Shame on you! ()

Galerie (6)

Zajímavosti (5)

  • Většina parodií ve filmu jsou jen prvoplánové skeče, najde se tu však i parodie na film Deliverance. Odehrává se, když policista Sid vzpomíná na akci, při které ho znásilnila parta laponských horalů. Vše se odehrává stejně jako ve výše zmíněném filmu a na pozadí dokonce hraje ústřední melodie snímku. (SHI-SHA)
  • Quentin Tarantino (režisér Kill Bill) se na tento film díval a velice se mu zalíbil. Dokonce režisérovi této parodie poděkoval. (ČSFD)

Reklama

Reklama