Reklama

Reklama

Zombie: Začátek

  • Itálie Zombi: La creazione (více)

Obsahy(1)

Stylové rozloučení Bruna Metteie s hororovým žánrem. Sharon (Yvette Yzon), která jediná přežila hrůzy Ostrova smrti, se vrací na místo svých nejhorších nočních můr. Ale tentokrát už není sama. Doprovází ji perfektně vyzbrojené vojenské komando, odhodlané postavit se lidožravým nestvůrám. I přesto jde o nerovný boj. Skupina vojáků proti obrovské přesile nemrtvých zrůd nemá příliš šancí, a tak se z průzkumné mise stává boj o holé přežití. Boj, během kterého hrdinové postupně zjišťují, jak vlastně všechny ty hrůzy začaly. (Řitka video)

(více)

Recenze (70)

Azrael515 odpad!

všechny recenze uživatele

Toto bol terror... vykradacka nechutna .... je to vykradnuty Aliens a Hudson si toto nezasluzil ... v originali najzabavnejsi charakter sa tuna zmenil na dementa... ked zomrel bl som rad ... a ta devka ..Rypleyova si toto tiez nezasluzila ... :D Jediny vykon "podal" vo filme Viggo Mortensen ktory sa bol do filmu nastrihnuty :D ()

corpsy odpad!

všechny recenze uživatele

Opäť tu máme jednu senzačnú fušerinu od majstra braku Bruna Matteia. V akomsi čudesnom pokračovaní svojho predchádzajúceho ZOMBIE : OSTROV SMRTI, si režisér aj v tomto prípade pomáha pri nákladnejších scénach ( alebo je to lenivosťou ? ) tým, že bez hanby a ostychu doslova vystrihne celé scény z cudzích filmov a bez slova ich vmontuje do snímku. V tomto prípade je jedným z takto znásilnených napr. opus Tonyho Scotta KRVAVÝ PRÍLIV. A čo je najhoršie, je to ( tak ako už tvrdia niektorí spolukomentujúci ) neskutočne obludná kópia Cameronových VOTRELCOV. Nič, len odpad! ()

Reklama

FilipStinef odpad!

všechny recenze uživatele

A vůbec nejhorší jsou průměrný či lehce podprůměrný filmy. Tam si člověk nemá šanci najít světlou stránku sledování, akorát ho irituje se na to koukat a prosí všechny bohy, i když v ně nevěří, aby seslal na matičku Zemi zázrak a film ukončil. Jenže pak tu jsou umělecká díla, jako je například Zombie: Začátek, která si nezaslouží větší hodnocení než odpad. Proč? Protože tohle je tak špatný, až je to to nejvtipnější, co jsem za poslední měsíc viděl. Špatně vyklíčovaný green screen, Foxovy hlášky, špatné herecké výkony, scénář, lokace, střih, tomu všemu jsem se zplna hrdla smál. Takhle se pozná správný odpadový film. Koukněte se na to. Budete na to ještě dlouho vzpomínat. ()

eraserhead666 odpad!

všechny recenze uživatele

Jestliže mě ve své brakovistosti, amatérštině a bezduchosti dokázal předešlý Zombie: Ostrov smrti zaujmout jakýmsi vnitřním kouzlem natolik, že jsem byl ochoten dát mu 3*, tahle až parodická vykrádačka Vetřelců s lehkým odkazem ke druhému Rambovi (ten klášter mě fakt rozesmál) postrádá naprosto všechno, co by nějak zaujalo a naopak hýří vším, co velice smrdí odpadem, čistým, nemilosrdným. Tohle je patlanina bez špetky smyslu non plus ultra. ()

kitano 

všechny recenze uživatele

Škoda že to nebolo natočené na celuloid, pretože digitálna kamera tomu dáva veľmi amatérsky look. Inak som to bez problémov zožral a dokonca som sa aj bavil, pretože béčkový loncept (je mi jedno že je to kópia Votrelcov) bol bezchybný a zombie nechutné (predovšetkým exluzívne alien-zombie deti stáli zato :)). (6/10) ()

Zajímavosti (2)

  • Režisér Bruno Mattei několik měsíců po dokončení filmu zemřel. (Terva)
  • V závěrečných titulkách je chybně uvedeno "Zombie: The Beginnig", namísto "Beginning". (D3NJI)

Reklama

Reklama