Reklama

Reklama

Zombie: Začátek

  • Itálie Zombi: La creazione (více)

Obsahy(1)

Stylové rozloučení Bruna Metteie s hororovým žánrem. Sharon (Yvette Yzon), která jediná přežila hrůzy Ostrova smrti, se vrací na místo svých nejhorších nočních můr. Ale tentokrát už není sama. Doprovází ji perfektně vyzbrojené vojenské komando, odhodlané postavit se lidožravým nestvůrám. I přesto jde o nerovný boj. Skupina vojáků proti obrovské přesile nemrtvých zrůd nemá příliš šancí, a tak se z průzkumné mise stává boj o holé přežití. Boj, během kterého hrdinové postupně zjišťují, jak vlastně všechny ty hrůzy začaly. (Řitka video)

(více)

Recenze (70)

HAUY odpad!

všechny recenze uživatele

Odpad !! ešte horšie než odpad !!! Ďalšia paródia na stil votrelec presne napodobnili votrelca 2 že dej je úplné taký istý tam by bola 100% zhoda na tom že to napodobnili upne dokonale len zmenili postaví aj také iste rozhovorí presne– všetko text presne to je ................ to iste dobre že tam nedali tie iste postavy dobre že tam nedali ešte AI a tank atd .... aj zbroj–- zbroj tam ešte napodobnili aj veci akože tento film ma nasral doslova len namiesto toho dievčatka tam čo bolo na začiatku tak tam dali tu potvoru dobre že na tu starú dodavku čo mala vipadat ako "tank" nedali guľomet Tento film by mal byt filmom roku 2007 total odpad zabil som nim 91 min svojho života ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Už už jsem se těšil, že to fakt bude tak příšerný film až bude super. Ale (teď hooodně černohumorně) Bruno Mattei to musel točit snad v koma na smrtelné posteli, protože zase se to rozplizlo na shluk nesourodých telenovelových záběrů, příšernou "velkolepou" hudbu a opakovačky tuctových explozí. Zase škoda. A to to fakt mělo náběh stát se stejným cool zmetkem jako Matteovy starší Krysy. ------- P.S. vím co chcete vědět - kozy tentokrát nebudou vůbec :-( ()

Reklama

kosta73 

všechny recenze uživatele

Toto je dílko skutečně jen pro zaryté fanoušky. Všichni ostatní v tom budou vidět pouze totální plagiát Cameronových Vetřelců a naprosto tupé dialogy typu "...nalodíme ženy a děti a zmizíme...". Král italského trashe Mattei však ve svém posledním díle naservíroval svým fandům tolik vymazlených pamětihodných scének, že musí být spokojeni. Já jsem. Tři a půl *. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Film má naprosto otřesný a laciný scénář, který musel být napsaný pod vlivem nějakých zakázaných, halucinogenních látek, protože jde o velmi špatně natočený a okopírovaný film. Samotné zombie jsou zhruba na stejné úrovni jako v předešlém díle. To znamená zafačovaní a namalovaní domorodci, kteří se potřeli kečupem. Jedinou světlejší chvilkou byly ty děcka na konci, které ve mně dokázaly alespoň trošku vzbudit odpor. Vetřelčí matku tady nahradil velký mluvící mozek a já začínal dostávat záchvat smíchu. Stejně tomu bylo i při scénce, kdy malé zombátko vylézá z břicha hostitelky. Hudební doprovod si vypůjčili z Hvězdných válek a já tak zavzpomínal na staré časy. Absolutně se nehodila k právě probíhajícímu ději a tudíž nemohla pomoci ani nabudit nějakou atmosféru. Ta chyběla v celém filmu. Tedy hlavně ta hororová. Pokud bych mluvil o filmu jako komedii (což vlastně asi je), tak bych dal palec nahoru. Střih filmu nám nabídl několikrát ty samé záběry a když už jsem viděl asi po patnácté tu samou rozstřelenou zombie, tak jsem si musel dát na chvíli pauzu. ()

corpsy odpad!

všechny recenze uživatele

Opäť tu máme jednu senzačnú fušerinu od majstra braku Bruna Matteia. V akomsi čudesnom pokračovaní svojho predchádzajúceho ZOMBIE : OSTROV SMRTI, si režisér aj v tomto prípade pomáha pri nákladnejších scénach ( alebo je to lenivosťou ? ) tým, že bez hanby a ostychu doslova vystrihne celé scény z cudzích filmov a bez slova ich vmontuje do snímku. V tomto prípade je jedným z takto znásilnených napr. opus Tonyho Scotta KRVAVÝ PRÍLIV. A čo je najhoršie, je to ( tak ako už tvrdia niektorí spolukomentujúci ) neskutočne obludná kópia Cameronových VOTRELCOV. Nič, len odpad! ()

Zajímavosti (2)

  • Režisér Bruno Mattei několik měsíců po dokončení filmu zemřel. (Terva)
  • V závěrečných titulkách je chybně uvedeno "Zombie: The Beginnig", namísto "Beginning". (D3NJI)

Reklama

Reklama