Reklama

Reklama

Ryden Malbyová (Alexis Bledelová) měla plán: mít dobré známky na střední, aby získala stipendium na univerzitě. Teď když konečně školy absolvovala, nastal čas najít si senzační loftový byt a získat vysněnou práci v nejlepším vydavatelsví ve městě. Jenže když jí úhlavní sokyně z vysoké vyfoukne práci před nosem, je Ryden nucena přestěhovat se zpátky domů. Tam se musí potýkat se svou excentrickou rodinou - tvrdohlavým otcem, přehnaně šetrnou matkou, politicky nekorektní babičkou a potrhlým mladším bratrem. Hromada dopisů s negativní odpovědí na žádost o práci utěšeně narůstá a Ryden začíná mít pocit, že se její život zastavil. Jediné, co jí drží nad vodou, je nejlepší kamarád Adam (Zach Gilford) a sexy soused David. Jenže to ke štěstí a úspěšné budoucnosti rozhodně nestačí, možná nastal čas vymyslet plán nový… (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (133)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Díky Alexis Bledel je Absolventka neuvěřitelně příjemně odvyprávěný příběh nás, studentů, kteří celí nadšení vystudujeme a v tu chvíli si myslíme, že se nám pokloní celej svět. Ale ono kuloví a i Alexis pochopí, že vstoupit do života nebude zrovna v podobě procházky podél růžové zahrady. Každopádně to odsýpalo a mně se to moc líbilo. Hlavně tedy za tu milost, se kterou film na diváka přišel, protože to se málokdy vidí. ()

lacerta 

všechny recenze uživatele

Přijde mi to - a nevím jestli to tak je plánovaně, nebo náhodou - jako pokračování Gilmore girls. Jenom škoda, že se to neobešlo bez typickýho happy endu toho nejhoršího rázu. (SPOILER) Jo, rozhodně to funguje tak, že celej film chce práci svých snů a pak jen tak odjede. Alexis Bledel byla zase roztomilá nejroztomilejší, jsem zvědavá, jestli se z role Rory jednou dostane, zatím se jí to asi moc nedaří. ()

Reklama

Evandulik 

všechny recenze uživatele

Nejdem sa rozložiť z nebíčkovo modrých očí Alexis Bledel. Neprirovnala by som film k jednohubke, ale k priemernému koláču. Polku zjete večer a polku si odložíte do chladničky na zajtra. Lenže tá nezjedená časť je na ďalší deň poriadne nechutná. Koláč má kvalitné a chutné ingrediencie, hlavne pre ženské publikum (postava Adama alebo Davida ♥). Na prvé zahryznutie je veľmi chutný, podľa vašich predstáv. Bohužiaľ, ďalšie sústa už nie sú také lahodné. S príchodom Rydeninho otca a pošahanej famílie sa mi začína zdvíhať žalúdok. Od filmu o absolventke sa stala sprostá rodinná (akože) komédia. Z masla sa stal margarín. Fuj. Kuchár na nás chcel asi ušetriť, nemal to robiť. ()

Marcos22 

všechny recenze uživatele

Příjemná guilty pleasure jednohubka pro fanoušky „Rory Gilmorové“. Alexis Bledel zde hraje takřka identickou roli jako v Gilmorkách, nyní však svou pozornost více upíná na získání vysněného pracovního místa. Na 85-ti minutovou stopáž velmi komplexní a ve svižném tempu ubíhající romantická komedie o tom, jak je komplikované po absolvování studia získat pracovní místo. Nechybí ani závěrečné „hollywoodské“ klišé o lásce. Ale není to tak ve většině případů vlastně pravda? Za legendární morbidní pohřeb v krabici od pizzy hvězdička navíc. 👍 (8.11.2020) ()

Phietros 

všechny recenze uživatele

Oddychovka na kterou se podíváte a hned vypustíte! Nic nového, spíše okopčené scény, obyčejný příběh, který mi nepřišel až tak zábavný, ani romantický! Ale díky nevinné Alexis Bledel se to dalo dokoukat... Když Ryden dostuduje, žije v obláčcích, že se hned uplatní v dobré firmě. Aniž by jí vzali, už si zamlouvá byt, jenže realita je jiná, cestou jí naboří auto a na pohovor přichází jako poslední, kde jí nevezmou.. Zoufale obchází pohovory, až skončí u tatínka jako prodavačka, kam náhodně příjde i její sokyně, která jí tam poníží a ona uteče.. Útěchu jí poskytuje její kamarád Adam o kterém ani neví, že jí miluje! Když jí táta opraví auto, a zkoušejí jí ho, omylem přejede sousedovi kočku, kterou nesnáší.. Ryden se sbliží ze sousedem, který jí nabídne práci asistentky, kterou záhy opouští.. Tak jako Adama, který odjíždí pryč za muzikou.. Nakonec si uvědomí, že ho taky miluje a že bez něj se nedokáže smát, bavit ani žít a tak za ním odjede. Když se otevřeou dveře vidí na posteli dívku a zklamaná utíká... Adam jí dohoní, řekne že to je jen kamarádka, řeknou si že jeden druhého milují a je konec! ()

Galerie (16)

Zajímavosti (2)

  • Natáčalo sa od 10. decembra 2007 do 14. februára 2008 v Los Angeles a Malibu. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama