Reklama

Reklama

V nedaleké budoucnosti budou mít lidé možnost nahradit své poškozené orgány za umělé náhražky, které za velmi vysokou cenu prodává na úvěr společnost Union. V případě, že majitel nesplácí včas, orgány mu seberou vymahači. Nejlepšími pracovníky v tomto oboru jsou Remy a jeho kamarád z dětství Jake. Náplní jejich práce je násilně odebírat orgány od lidí, kteří nejsou schopni je splácet. A to se neobejde bez smrti majitele! Jednoho dne se Remymu stane úraz, který téměř nepřežije. Když se probudí, zjistí, že mu bylo implantováno jedno z nejlepších srdcí, které jeho společnost nabízí. A s ním samozřejmě pořádný dluh. Když se zpozdí se splátkou, vyšle společnost svého nejlepšího vymahače, Remyho bývalého parťáka Jakea. A tak se najednou lovec stává lovnou zvěří... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (764)

verbal 

všechny recenze uživatele

Žid Zákon a Hvozd Bílober hvězdí v hlavních rolích kulantní akční Vě-fa. Není to až takový bourač bloků, nicméně působí děsně ochlazeně a patří k tomu lepšímu, co letos z Cesmínového lesa vylezlo. Solidní a v detailech roztomilá zábava pukajících jader ! ()

666teen 

všechny recenze uživatele

Není exekutor, jako exekutor. Až vám panáček od soudu olepí samolepkama televizi a děti obrečí stupidní JimJam, přibalí rychlovarnou konvici, takže už si uvaříte jenom ledovou kávu, pořád si můžete blahopřát, že jste v pohodě. Exekuce na vaše nesplacená játra, nebo srdce, by proběhla poněkud dramatičtěji. Na druhou stranu, v den vyrovnání dluhu vám odpadne spousta starostí. Jako třeba co zítra na sebe, co budu v pátek vařit, nebo kdy sousedovi vrátím křečka. ()

Reklama

HAL 

všechny recenze uživatele

Systém se postavil proti svému oddanému zastánci a tak se tento rozhodne ho svrhnout... přidejte si k tomu disotopický svět budoucí ameriky, lehce špinavý vizuál a hyperbolické tematizování problémů dnešního světa... a máte z toho jasnou béčkovou variaci na Minority Report... jenže i když můžou být akční béčka blbá jak štoudlev, svět ve kterém se odehrávají může být ujetý a nelogický a hlavní postavy v nich úplně retardované a odporné, stejně nesmí zklamat v několika hlavních věcech - měly by být uchylné (splněno, víceméně), brutální (splněno, s přehledem) a hlavně zábavné (a v tom se Repo Men zrovna dvakrát nepřetrhne). Takže ve výsledku Repo Men vícemnéně svým nabroušeným nožíkem jen hladí po povrchu, sotva pár krůbějí krve ukápne, místo toho aby se zaryl pořádně hluboko až do morku kostí a donutíl oběti řvát a svíjet se v křečích. Drzá cyničnost a krvavá jatka mě jako správného uchyláka a psychopata těší, ale stejně se neubráním pocitu že nebýt těchto v dnešní době tak raritních "bonusů", tak je to jen pitomá nuda. 6/10 ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Prvá pol hodina bola skvelá - jednoduché predstavovanie, dobrý dej a nápady.Druhá polovica tiež nieje zlá, akcie sú hodne fajn, ale už to nefunguje tak dobre ako fungoval začiatok.A nepomôže už tomu ani záver filmu.Nie že by bol zlý, ale keď príde ten koniec a človeku je to stále jedno čo sa tam vlastne deje, tak niečo nieje v poriadku.Herci sú skvelý takže film trošku povytiahli, ale sklamalo ma hlavne to druhé dejstvo.A čo sa týka soundtracku, tak je naozaj divný a veľmi špatne použitý. 70% - 3* ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Pro začátek bych chtěl všem doporučit, aby se podívali na zde hůře hodnocenou, nicméně lepší, odvážnější a originálnější Genetickou operu. A teď k tomuto filmu. Začátek docela šlape, nicméně zanedlouho se film začne propadat hlouběji a hlouběji do nezáživnosti, bloudí v labyrintu klišé a neví, jak se z něj dostat. Prostředek na mě nefungoval téměř vůbec, protože tak nějak nesnáším, když vrah káže o morálce (ničím jiným Lawovo tažení proti společnosti není). V závěrečné části pak přijde jedna poměrně působivá scéna, korektní a od začátku očekávaný happy end. V duchu nadávám a jsem připraven film brutálně odstřelit. Ale pak se odkryje zatím největší letošní podvod na diváka, který mě na jednu stranu dosti naštval, no na stranu druhou mi sebral většinu výtek, co jsem k Repo Menům mohl mít. Výsledný dojem tak nakonec mám značně rozporuplný. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (4)

  • Natáčanie prebiehalo väčšinou v Toronte, v provincii Ontario. (Greenpeacak)

Související novinky

Netflix chystá další interaktivní seriál

Netflix chystá další interaktivní seriál

17.09.2021

Streamovací služba Netflix v roce 2018 nabídla divákům svůj první interaktivní zážitek pomocí epizody Black Mirror s názvem Bandersnatch. V té si lidé mohli na obrazovce sami vybírat, jak má hlavní… (více)

Mambo s transplantovaným srdcem

Mambo s transplantovaným srdcem

09.12.2007

...a dalšími orgány si zatančí Jude Law. Už jste asi pochopili, že film studia Universal Repossession Mambo není dalším příspěvkem do vlny tanečních slaďáků. Adaptace sci-fi románu Erica Garcii je… (více)

Reklama

Reklama