Reklama

Reklama

Kataude mašin gáru

  • Japonsko 片腕マシンガール (více)
všechny plakáty
Trailer 2

Mia a Yu Hyuogatovi jsou sourozenci. Jejich rodiče byli falešně obviněni z vraždy, kvůli čemu spáchali sebevraždu. Yua a jeho kamaráda šikanuje parta kluků v čele s Sho Kimurou, synem člena yakuzy. Přeženou to a oba chlapce zabijí. Mia je posedlá touhou po pomstě, chce zabít všechny co měli něco společného z vrždou Yua, hlavně rodinu Kimuru. Začína krvavá a nelítostná pomsta. (Stodvacet)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (75)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Se scénou, kdy se vrhli rodiče spolužáka na asi 15letou Ami, snažíc se jí sejmout za pomoci toho, co kuchyň dá, mi došlo, že tohle jsem ještě nežrala, takže už mě pak mnoho nepřekvapilo, ale klidně bych si ještě přidala. Víc nesmrtelných holek kosících vě školních uniformách neřády nejvyššího kalibru. Už vím, v jakém typu filmů čerpají Tarantino s Rodriguezem inspiraci a naopak. Bylo to přehnané, absurdní a až neskutečně nedůvěryhodné, ale bylo to taky s přimhouřením oka zvrhle zábavné. A přehnaný anglický dabing tomu jen v dobrém smyslu přidal na chuti. ()

TommyLeeJape 

všechny recenze uživatele

Jestli jsem v komentáři u Battle Royale psal něco ve smyslu, že se dá poznat japonské odlišné vnímání světa, už jen z pouhé reklamy na mléko, tento film oné reklamě minimálně dobře sekunduje. Ne, teď vážně. Machine Girl je sympatická právě tím, že se nepovažuje za nic jiného, než za obstojně zvládnutý trash. Pokud se na tento paskvil podíváte posilnění značnou dávkou nadhledu, zasmějete se mnohem víc než u všech komedií s Adamem Sandlerem. Každopádně, co se odehrává rejžovi v hlavě bych vědět nechtěl. ()

Reklama

Jordan 

všechny recenze uživatele

úplne nudná, zbytočná a nenápaditá mäsiarina, ktorá skoro úplne celý čas nudí a v málo momentoch, keď nenudí, tak nezabáva a nebaví, iba znechucuje . . . navyše kopec trápnych rečí a ešte väčší kopec trápnych hereckých výkonov . . . možno to bol zámer, ale veľmi nepodarený . . . ja voči Béčkovým a Céčkovým splatterom a slasherom a čojaviem akým exploitation nie som vôbec zaujatý, práve naopak, keď to má nápad, šmrnc, vtip, tak super . . . toto nemá ani jedno z toho . . . nuda, nuda, nuda . . . a zopár pekných šikmookých dievčat, ale tak mizerne hrajúcich, že až strach; keď chce niekto brutality a krv s humorom, nadsázkou, vtipom a originalitou a nechce sa hýbať ďaleko z japonských ostrovo, nech si popozerá miikeho ichiho . . . ()

Johny_fork 

všechny recenze uživatele

Neskutečná prasárna. Scénář byl zřejmě napsán na kus toaletního papíru a to z největší pravděpodobností pod vlivem hodně silných drog. Ze snímku čiší typická japonská studenost, krutost, zvrhlost... O děj zde vůbec nejde, sledujeme pomstu v té neujbrutálnější podobě, usekané končetiny, hektolitry krve, kuchař pojídající svoje prsty, brutální hlášky (automechanik zašívá hlavní hrdince pahýl po useknuté ruce jehlou a nití a povídá: "Neboj se, můj táta byl doktor. Když jsem byl v motorkářském gangu, tak jsem léčil maníky po rvačkách ")... Vše je úmyslně nadnesené a záporáci neskutečně přehrávají, triky jsou mnohdy na velmi pochybné úrovni a někdy nevíte jestli se spíše smát, nebo zvracet, naštěstí si snímek vůbec na nic nehraje, závěrečná scéna s motorovou pilou, lapačem na usekávání hlav a vrtákovou podprsenkou skutečně stojí za povšimnutí a musím říct, že jsem se místy skutečně bavil, škoda podle mě zbytečně dlouhé stopáže a již zmíněných slabých triků, jinak mohlo jít hodnocení ještě výše, takže pokud máte hodně silný žaludek, smysl pro nadsázku (no nadsázku, spíše bych měl říct, pokud umíte na chvíli vypnout mozek), ujetý humor a jste aspoň trošku šílení, neváhejte:)! ()

kagemush 

všechny recenze uživatele

Špionátor mi kdysi vysvětlil co to jsou dudomety,no a tady se mi dostalo dudovrtů! --Kdybych viděl jen tuhle japonskou koninu a nic jinýho,musel bych se domnívat,že japonci mají o dost vyšší krevní tlak,sem tam kouknou na texaský masakr(tak jako i spousta jinejch),neuměj psát scénáře,herce mají jen ochotníky,ale zato by Zatoichi čuměl,kdyby nebyl slepej, co dokáže jedna hodně naprdlá týnedžerka toho času krvelačná mstitelka jako vybíječka jedný zvrhlý jakuzy rodiny a jejich kemošů. A to vše jen s jedním kulometem,sem tam nožem,levou zadní a jednou rukou(za zády). ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Když mučí Miu, nejprve jí useknou prsty na levé ruce, poté pravou paži, na druhém záběru má pravou ruku celou a chybí jí levá paže. (Stodvacet)

Reklama

Reklama