Reklama

Reklama

Kataude mašin gáru

  • Japonsko 片腕マシンガール (více)
všechny plakáty
Trailer 1

Mia a Yu Hyuogatovi jsou sourozenci. Jejich rodiče byli falešně obviněni z vraždy, kvůli čemu spáchali sebevraždu. Yua a jeho kamaráda šikanuje parta kluků v čele s Sho Kimurou, synem člena yakuzy. Přeženou to a oba chlapce zabijí. Mia je posedlá touhou po pomstě, chce zabít všechny co měli něco společného z vrždou Yua, hlavně rodinu Kimuru. Začína krvavá a nelítostná pomsta. (Stodvacet)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (75)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

No tak tohle byl teda velkej úlet.Japonskej krvavej mišmaš s pořádnou špetkou ujetosti.Jsem zvyklej na šílenej humor v podobných filmech,ale tady už to teda místy bylo až moc a některý scény byly až na hranici trapnosti.Krví se tu sice nešetřilo(proč taky když je digitální),ale ty digitální efekty mě moc nebraly.Dalším velkým mínusem byli "herci" až na pár světlejch výjimek to byla naprostá katastrofa.Ale abych na tento snímek neházel jen špínu,musím pochválit pár dobrejch nápadů,rychlej spád a tempo(v podstatě se na plátně pořád něco děje),pár forů dokázalo i rozesmát(jak vytáhla tu ruku z toho hrnce(pánve)-WTF-já na to čuměl s otevřenou tlamou a nechápal jsem,nebo jak si holčiny utvořily Pinheada podle svých představ :-D nebo ta cool podprda )Shrnuto,podtrženo-má to svoje mouchy,ale i pár světlých bodů.Nenáročná zábava kde můžete poslat mozek na dovolenou(protože hledat logiku v takovým filmu opravdu nemá smysl).Nepřemýšlet a užívat si potoky krve. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Asijská holčina v tradiční asijské školní uniformě, co to krvavě nandává namachrovaným nadutým chlápkům? To lahodí mému ironickému škodolibému a zvrácenému duchu. No asi takhle, vezměte Kill Bill, dost podstatně zjednodušte příběh, přidejte více humoru, mnohem, mnohem více krve a gore (např. zatloukání hřebíku do hlavy) a jednu vrtákovou podprsenku (ta by určitě našla uplatnění v SM klubech) a získáte docela ulítlou krvavou prdel, která až tak moc nenadchne, ale určitě pobaví. Jednou za čas to jde, ale že bych na podobném typu filmu ulétával, to asi ne. A k tomu jedno osobní dilema – je rajcovnější Japonka ve školní uniformě (Minase Yashiro) nebo Japonka v maskáčích (Asami)? ()

Reklama

kagemush 

všechny recenze uživatele

Špionátor mi kdysi vysvětlil co to jsou dudomety,no a tady se mi dostalo dudovrtů! --Kdybych viděl jen tuhle japonskou koninu a nic jinýho,musel bych se domnívat,že japonci mají o dost vyšší krevní tlak,sem tam kouknou na texaský masakr(tak jako i spousta jinejch),neuměj psát scénáře,herce mají jen ochotníky,ale zato by Zatoichi čuměl,kdyby nebyl slepej, co dokáže jedna hodně naprdlá týnedžerka toho času krvelačná mstitelka jako vybíječka jedný zvrhlý jakuzy rodiny a jejich kemošů. A to vše jen s jedním kulometem,sem tam nožem,levou zadní a jednou rukou(za zády). ()

Shit 

všechny recenze uživatele

No teda, tak příšernej scénář se jen tak nevidí, lepší bych snad vyhráb i ze zachodový mísy, stejnětak herci úděsný, ale tady jde prostě jen o zabíjení s co největší porcí brutality a to se daří fakt na výbornou, neustále je všude krve jak nasráno, takový kvantum může závidět i Tarantino, spousty brutálních scén,kdy se tam sekaj, půlí a masakrujou všichni herci a na závěr je největší masakrovačka s použitím těžkotonážního děla, který má hlavní hrdinka nasazený na pahýlu ruky a s matorovkou, která našla fakt pěkný uplatnění v tomhle filmu, škoda jen občas trochu slabších triků. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem, že po tom, co jsem viděl na začátku, to bude celý v duchu komedie. Ono taky ze začátku to sranda je, ale když se to pak opakuje pořád a pořád dokola, akorát s jiným masakrem, tak už to začne být nuda. A někdy se to dokonce zvrhne na totální trapárnu. Je to škoda, protože námět nebyl zas tak špatnej. Ale vyhánět to do extrémů, to byl blbej nápad. A těch extrémů tam bylo moc. Mlátičky hodně amatérský. Gore taky jak z nějakýho večerníčka, samá guma a místo krve voda obarvená na červeno. Schopnost uhýbat kulkám z rotačáku nebo je odrážet. Chrstance krve spíš jako rozprašovač. A vrtáková podprsenka na konec, to už se nedalo. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Když mučí Miu, nejprve jí useknou prsty na levé ruce, poté pravou paži, na druhém záběru má pravou ruku celou a chybí jí levá paže. (Stodvacet)

Reklama

Reklama