Reklama

Reklama

Rande na jednu noc

  • USA Nick and Norah's Infinite Playlist (více)
Trailer

VOD (1)

Na newyorské ulice padla noc a dvě osamělá srdce v ní hledají maják, který by jim ukázal kudy se vydat dál. Už brzy pochopí, že štěstí často může ležet mnohem blíž, než jsme si ochotní připustit.  Na počátku této úsměvné romantické komedie stojí dva mladí lidé, obyčejný kluk - basák z nic moc kapely a tuze dobře situovaná dcera majitele prestižního nahrávacího studia, a popravdě je nepojí vlastně vůbec nic. Snad jen to, že mají podobný vkus na písničky. Oba si právě prošli bolavými rozchody, jejich srdce jsou opuštěná a uzavřená před světem. Přesto ale občas stačí jediná noc, aby se z mraky poseté oblohy nad New Yorkem vyklubalo slunce a vše kolem najednou začalo být krásnější než kdykoli dřív. A právě to ostýchavý Nick a sebejistá, nedůvěřivá, otázkami překypující Norah tuto noc zažijí, když hledají tajný koncert oblíbené nezávislé „indie“ kapely. Natolik zvláštní pár Manhattan možná ještě neviděl. Ale co. Láska má miliony podob. V hlavních rolích Michael Cera, známý především díky populárnímu snímku Juno, a půvabná Kat Denningsová. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (279)

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Get a load of me, get a load of you Walkin' down the street, and I hardly know you It's just like we were meant to be Holding hands with you when we're out at night Got a girlfriend, you say it isn't right And I've got someone waiting too What if this is just the beginning We're already wet, and we're gonna go swimming Why can't I breathe whenever I think about you Why can't I speak whenever I talk about you It's inevitable, it's a fact that we're gonna get down to it So tell me Isn't this the best part of breakin' up Finding someone else you can't get enough of Someone who wants to be with you too It's an itch we know we are gonna scratch Gonna take a while for this egg to hatch But wouldn't it be beautiful...Oh yeah, it is. 8/10 (strhavám za žvýkačku) ()

Revanx 

všechny recenze uživatele

Milý malý romantický film o chlapíkovi so žltým autom , o kočke s bohatým otcom a o jednej dosť vyžutej žuvačke. Ústredná dvojica Dennings/Cera sú tým čo túto úplne obyčajnú romancu dostávajú nad hranicu priemeru. U mňa sa to pohybuje niekde medzi 3-4 hviezdičkami, za pekný pohľad na nočný život v New Yorku sa teda prikláňam k tým štyrom. ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Příjemná romantická komedie o dvojici, která má jednu divokou noc na to aby se do sebe mohla zamilovat. Při tom hledají opilou kamarádku, utíkají před bývalými partnery a hlavně hledají místo, kde má vystoupit jejich oblíbená kapela. Ze začátku jsem se přikláněl spíše k průměrnému "trojkovému" hodnocení z důvodu několika slabých a nudnějších míst ale díky povedenému konci, vhodně vybraným hercům, skvěle padnoucímu hudebnímu doprovodu a některým opravdu pěkným scénám z kterých vyzařovala ona chemie mezi ústřední dvojicí jsem se přiklonil k hodnocení vyššímu, protože takovýchto filmů, přeci jen moc není. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Mark Mothersbaugh: 1. Speed of Sound - Chris Bell ,2. Lover - Devendra Banhart ,3. Middle Management - Bishop Allen ,4. Ottoman - Vampire Weekend ,5. Riot Radio - The Dead 60s ,6. Fever - Takka Takka ,7. Xavia - The Submarines ,8. After Hours - We Are Scientists ,9. Our Swords - Band of Horses ,10. Silvery Sleds - Army Navy ,11. Baby You're My Light - Richard Hawley ,12. Very Loud - Shout Out Louds ,13. How To Say Goodbye - Paul Tiernan ,14. Last Words - The Real Tuesday Weld ,15. Nick & Norah's Theme - Mark Mothersbaugh , ()

JOHN.NY 

všechny recenze uživatele

Pěkná romantcká projížďka New Yorkem spolu s bandou teenagerů. Od začátku musí být každému jasné, jak to dopadne, ale i přesto si zamilujete to jejich oťukávání. Michael Cera v typicky lůzrovské roli vyniká a Kat Dennings s ním. Stejně jako loni Juno i Nick and Norah's Infinite Playlist jsem si užil..až na tu otřesnou scénu na záchodě:)) ()

Galerie (54)

Zajímavosti (13)

  • Scéna na nádraží, kdy si opilá Carolina (Ari Graynor) vyptá sendvič s tuňákem, je celá improvizovaná. (Huntelaar)
  • Scény, které předcházejí vystoupení skupiny The Jerk Offs, byly točeny o šest měsíců později po dokončení filmu. (HellFire)
  • Vyzváněcí melodie Nickova mobilního telefonu je skladba "Boys don't cry" od kapely Cure. (Kárl)

Související novinky

Reklama

Reklama