Reklama

Reklama

Rande na jednu noc

  • USA Nick and Norah's Infinite Playlist (více)
Trailer

VOD (1)

Na newyorské ulice padla noc a dvě osamělá srdce v ní hledají maják, který by jim ukázal kudy se vydat dál. Už brzy pochopí, že štěstí často může ležet mnohem blíž, než jsme si ochotní připustit.  Na počátku této úsměvné romantické komedie stojí dva mladí lidé, obyčejný kluk - basák z nic moc kapely a tuze dobře situovaná dcera majitele prestižního nahrávacího studia, a popravdě je nepojí vlastně vůbec nic. Snad jen to, že mají podobný vkus na písničky. Oba si právě prošli bolavými rozchody, jejich srdce jsou opuštěná a uzavřená před světem. Přesto ale občas stačí jediná noc, aby se z mraky poseté oblohy nad New Yorkem vyklubalo slunce a vše kolem najednou začalo být krásnější než kdykoli dřív. A právě to ostýchavý Nick a sebejistá, nedůvěřivá, otázkami překypující Norah tuto noc zažijí, když hledají tajný koncert oblíbené nezávislé „indie“ kapely. Natolik zvláštní pár Manhattan možná ještě neviděl. Ale co. Láska má miliony podob. V hlavních rolích Michael Cera, známý především díky populárnímu snímku Juno, a půvabná Kat Denningsová. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (278)

F.man 

všechny recenze uživatele

+ Indie, Kat Dennings, čistota snímku, Yugo, melancholie + - Cera, místy nuda, prvaplánovost, melancholie - . Ve výsledku tři hvězdy. Po pravdě to kolem mě jen tak projelo, že se mi to ani nechce nijak dále komentovat. Což je docela škoda, indie smíky i hudbu hodně můžu a na Nick and Norah's Infinite Playlist jsem se těšil. Možná špatné rozpoležení, uvidíme příště, jestli teda nějaké bude. I will not be a goody bag at your pity party, Nick. ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Based on...to ma dostane. Filmy, ktoré majú v úvodných titulkách niečo podobné, sú vždy mnou pozorne sledované. A ak sa dielko podarí, dostanú troška % naviac. Rande na jednu noc, je jeden pekný zrozumiteľný film o jednej noci, ktorý zaujme v každej svojej časti. Hlavné postavy pôsobia veľmi príjemne, rovnako ako aj všetky zmätky, ktoré sa stanú pri ich stretnutí. soundtrack je veľmi dobrý, jediné čo mne osobne vadí, je preloženie názvu. Názov filmu v sebe zvyčajne nesie už počiatok filmu, to tajomno, ktoré vás prinúti film si zapnúť. Názov Nick and Norah s infinite playlist, toto tajomno obsahuje ale rande na jednu noc, nie. 80% ()

Reklama

runner85 

všechny recenze uživatele

Tak teda to bol risk ! Ale po dlhom pracovnom dni stačí aj takýto druh filmu stačí. Mne sa ale toto stať nemôže, že by ma neznáma dievčina hneď na párty začala bozkávať a potom ešte aj "tĺcť" ... ak by v tom pokračovali tak by to bolo super, ale to hľadanie opitej kamarátky a cesta dodávkou boli už nudné, škoda že nevyužili tu dlhú cestu na nejaké lepšie rozhovory :( a ešte hviezda dole za grcky ! ()

Beastmaster4 

všechny recenze uživatele

Docela pěkná, romantická jízda nočním New Yorkem. Komediální situace nejsou kýčovitě křečovité a celkově film i se svým romantickým pozlátkem neleze nijak na nervy, jako plno dalších podobných filmů. Vše tu jede tak nějak v pohodě, nenuceně dál. Nakonec nám film ukáže, že láska je občas tam, kde bychom jí hledat měli, než tam kde jí hledat chceme. Občas jsem se ale divil nad tím, že vlastně hezčí a přitažlivější Norah (Kat Denningsová) je tu stavěna do role méně atraktivnější, než Nickova bývalka - dle mého je to přesně obráceně, ale je to jen otázka vkusu :-D ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

On, ona, jedna noc v New Yorku a láááska... Úplně obyčejný příběh jedné noci, kdy Nick (přirozený Michael Cera), který vystupuje v klubu se svojí kapelou, náhodou potká Norah (Kat Dennings) a po počáteční averzi se začíná rodit cosi, čemu se říká láska...Oba zjistí, že mají stejný hudební vkus a tak hledání tajného koncertu oblíbené skupiny 'Where's Fluffy?' může začít. Mohla by to být další z tuctových komedií nejenom pro -náctileté, ale není. To co ji odlišuje ode všeho je takový krásný pocit, který budete po celou dobu sledování mít a čím víc se bude blížit konec, tím možná víc budete naměkko..Krátká stopáž, která klidně mohla být nejenom díky pečlivě vybranému soundtracku klidně delší, uběhne díky cestování nočním New Yorkem převážně ve žlutém Yugu velice rychle. Michael Cera po typově stejných rolích (Superbad, Juno) září i tady v roli nesmělého kluka odvedle. Románovou předlohu dvojice autorů Rachel Cohn a David Levithan neznám, ale troufám si říct že vznikl film, který čtenářský zážitek z knihy i díky hudební složce značně rozšiřuje...P.S. Noční návštěva věhlasného nahrávacího studia "Electric Lady Studios ", které v roce 1970 založil Jimi Hendrix je zážitkem. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (13)

  • Vyzváněcí melodie Nickova mobilního telefonu je skladba "Boys don't cry" od kapely Cure. (Kárl)
  • Skupina 'Where's Fluffy?', jejíž utajený koncert hledají Nick a Norah v New Yorku, ve skutečnosti neexistuje. (FilmFan24)
  • Autoři knižní předlohy (Rachel Cohn and David Levithan) se ve filmu objeví v záběru v restauraci Veselka. (HellFire)

Související novinky

Reklama

Reklama