Reklama

Reklama

Rande na jednu noc

  • USA Nick and Norah's Infinite Playlist (více)
Trailer

VOD (1)

Na newyorské ulice padla noc a dvě osamělá srdce v ní hledají maják, který by jim ukázal kudy se vydat dál. Už brzy pochopí, že štěstí často může ležet mnohem blíž, než jsme si ochotní připustit.  Na počátku této úsměvné romantické komedie stojí dva mladí lidé, obyčejný kluk - basák z nic moc kapely a tuze dobře situovaná dcera majitele prestižního nahrávacího studia, a popravdě je nepojí vlastně vůbec nic. Snad jen to, že mají podobný vkus na písničky. Oba si právě prošli bolavými rozchody, jejich srdce jsou opuštěná a uzavřená před světem. Přesto ale občas stačí jediná noc, aby se z mraky poseté oblohy nad New Yorkem vyklubalo slunce a vše kolem najednou začalo být krásnější než kdykoli dřív. A právě to ostýchavý Nick a sebejistá, nedůvěřivá, otázkami překypující Norah tuto noc zažijí, když hledají tajný koncert oblíbené nezávislé „indie“ kapely. Natolik zvláštní pár Manhattan možná ještě neviděl. Ale co. Láska má miliony podob. V hlavních rolích Michael Cera, známý především díky populárnímu snímku Juno, a půvabná Kat Denningsová. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (279)

Psema 

všechny recenze uživatele

Michael Cera a Kat Dennings jsou jako dvě největší pecky nabušeného soundtracku. Můžete se na jejich oťukávání koukat do nekonečna a stejně se ho nemůžete nabažit. A když vás to přece jen začne trochu unavovat, pořád je tu dostatek vedlejších postav/songů, které nedopustí, abyste chtěli obměnit playlist. 9/10 ()

predators 

všechny recenze uživatele

Silně nadhodnocená rádoby romantická komedie, u které jsem si zvykal nejen na nesympatické herce, ale hodně dlouho jsem vztřebával i celou tu noční projížďku New Yorkem. Na druhou stranu se toto rande vyvarovalo trapnostem podobných teenagerských komedií. Za to tu jednu hvězdu, ta druhá je za Kat Dennings... 40% ()

Reklama

Revanx 

všechny recenze uživatele

Milý malý romantický film o chlapíkovi so žltým autom , o kočke s bohatým otcom a o jednej dosť vyžutej žuvačke. Ústredná dvojica Dennings/Cera sú tým čo túto úplne obyčajnú romancu dostávajú nad hranicu priemeru. U mňa sa to pohybuje niekde medzi 3-4 hviezdičkami, za pekný pohľad na nočný život v New Yorku sa teda prikláňam k tým štyrom. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Celkem neobvyklá noční story z New Yorku o putování za oblíbenou kapelou, ale především za láskou.. Milá podívaná s příjemnou hudbou, kterou ale kazí dva lidé: Postava rozcapené Caroline a looser Michael Cera, který umí všehovšudy asi tak dva výrazy a hrát jeden typ postav. A pravděpodobně to ani nehraje.. Každopádně to jakž takž vyvážila Kat Dennings, kterou začínám mít opravdu ráda. Škoda utahaného tempa, jinak bych dala i 4*. Mimochodem krásný název, škoda že to s překladem Češi zase pokazili. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Slyšeli jste to? Ve městě dneska hrajou Where's Fluffy.…. Pohodový soundtrack, sympatičtí teenegeři, ale i humor – to jsou velké klady této komedie určené převážně těm mladším. A přesto, že film tedy není určen mě, přiznávám, že jsem bavil. Caroline se svojí žvýkačkou se mi vryla hluboko pod kůži J). Být mi kolem xx let, mohli by zdejší hrdinové být dobrými parťáky. Dneska by jím byl táta Norah J). PŘÍBĚH *** HUMOR *** AKCE * NAPĚTÍ ne Co uvidíme (možná) příště? Jasně! Už teď se nejslavnější výrobci žvýkaček rvou o hlavní roli! Mají však smůlu. Originál je jen jeden! P.S.: pokud rádi žvýkáte, klidně si jednu hvězdu přihoďte.... ()

Galerie (54)

Zajímavosti (13)

  • Nahrávací studio "Electric Lady Studios" založil v roce 1970 Jimi Hendrix (FilmFan24)
  • Oblíbená písnička Nicka a Nory, na kterou spolu tancují v klubu, se jmenuje "Lover" a pochází z alba "Smokey Rolls Down Thunder Canyon". Její autor a zpěvák Devendra Banhart si ve filmu zahrál malé cameo vlasatého zákazníka obchodu, kde spolu Norah a Tris mluví o orgasmu. (Firebug)

Související novinky

Reklama

Reklama