Reklama

Reklama

VOD (1)

Frank Allen (Ryan Reynolds) je zvyklý vše důkladně analyzovat a celý svůj život plánuje na minuty. Očekává, že jeho přesně vypočítaný svět nic nenaruší. Shodou okolností dojde jednoho dne ke zpoždění a vynucenému posunutí jeho plánů, čímž se spustí komický řetězec nových situací a Frank se musí vyrovnat s nečekanými změnami. V jeho životě zavládne totální chaos, na který neumí reagovat... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (227)

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Začiatok ma za srdce príliš nechytil a v skutku to vyzeralo na nezáživnú a až príliš ukecanú drámu. Našťastie sa film po zhruba 20 rozpačitých minútach celkom slušne rozbehne a k žiadnemu hluchému miestu už nepríde. Je to príbeh, ktorý citlivou a naozaj reálnou formou ukazuje, ako sa dá žiť život, keď všetko čo ste kedy mali už nie je a vy sa musíte tejto skutočnosti postaviť čelom. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie? Řětězec komických situací? Dělají si všichni srandu, nebo jsem jen já takovej cíťa :). Já si zkrátka nemohu pomoci, ale na mě Teorie chaosu zapůsobilo především jako hodně emotivní drama, kde jsem neměl po celou dobu ani na vteřinu nutkání se alespoň jen pousmát a spíš jsem jen valil oči, jak drsné a nemilosrdné životní situace musel hlavní hrdina řešit, aby se nakonec do těch šílených potíží a marastu dostali i ostatní postavy. A finálový happy end mi už příliš neubral z výsledného dojmu, že tohle vážně prdel nebyla. Bohužel, na to, jak ale byla Teorie chaosu dramatická a plná emocí, pravě ony emoce nebyli zpracovány příliš zdařile, občas na mě některé momenty sice zapůsobily silněji a pozitivněji , ale jako celek to ve mě vyvolalo spíše chladnější dojem. Jinak obsazení Ryana Reynoldse do hlavní role byla asi sázka na jistotu, je to sympaťák, ženským se líbí, hrá také umí, takže proč ne. Zato ostatní herci byli dost nevýrazní, Emily Mortimer ani Stuart Townsend nejsou žádní tahouni a ani jeden filmu moc nepřidali. Já mám prostě z Teorie chaosu smíšené pocity, rozhodně v mých očích působí úplně jinak než to cítí ostatní diváci, rozhodně nejde ani o krapet zábavnou podívanou, ale jako drama to zas nemá ty správné parametry a vlastně ani účinky. ()

Reklama

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Wau :) Ryan Reynolds mě příjemně překvapil :) :) Film je úsměvný, pár minut zpoždění a celá budoucnost se změní - to já vím již z vlastní zkušenosti, ale zde nebyla možnost ani na vysvětlení a hlavní postava upadla do nové životní teorie, kterou rovnou aplikovala :) Nejvíc se mi líbilo, jak svou ženu miloval a nechtěl jí být nevěrný a nechtěl ani využít potencionální příležitosti, jelikož byl opravdu spokojen :) To bylo moc pěkné :) Stuart Townsend v roli kamaráda byl skvěle švihácký a ráda se na něj dívám :D :D Scéna, kdy Reynolds dojde na svoji přednášku pod vlivem všeho možného a vlastně vyvrací svou vlastním teorii, kterou do té doby uplatňoval na společnost - ráda bych viděla jeho další přednášku, kdy by se měl vyjádřit k tomu, co tam podnikl :) Je to tvorba USA, tudíž lehký kýč tam je - ale ne zbytečný a není to až tak přebytečně pře*íčené :) :) Naopak jsem sama čekala, jak moc se to dokáže ještě zamotat a se závěrem jsem byla nadmíru spokojena :) ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Teorie chaosu mě bavila, protože přivedla spoustu chaosu do praxe. Film navíc přináší i poučení, že pokud si dva a více lidí mezi sebou dostatečně nevydiskutují sporné situace, může to vést až ke koupi brokovnice a pak se už diskutuje velmi obtížně, pokud se vůbec diskutuje. Nenudil jsem se, netrpěl jsem a slušně jsem se bavil. ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

No dlouho jsme přemýšlel zda to bude za 4 nebo za 3... nakonec volím tu horší variantu.. Film o mé oblíbené teorii mne nadchnul, že jsme věřil v atak na 5 hvězd (jako můj oblíbený film Osudový dotek)... ale.. ale... někde se stala chyba. Začalo to asi trapnou diskuzí o pojmenovávání mužství pak se to začalo zvedat tím časovým posuvem (už jsme cítil teorii chaosu), ale co se z toho pak stalo.. takové absurdní spojení porodnice a nějaké běhny... nevím nezaujalo. Naopak potěšil obrat z toho kdo je nenáviděn a doprošuje se odpuštění na toho kdo nenávidí a je prošen o odpuštění. Tak jako tak jsme čekal více a dávám pouze 3z5 ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v kanadskej provincii Britská Kolumbia, v mestách Vancouver a Squamish. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama